Libnet.ro
UNICEF

15:15

JO 2020 Tokyo, canoe: Romania a ratat medalia olimpica dupa o cursa nebuna! Astazi, avem alte doua finale

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, canoe: Romania a ratat medalia olimpica dupa o cursa nebuna! Astazi, avem alte doua finale

La cinci zile dupa ultima medalie castigata de delegatia tricolora, cea de argint luata de Marius Cozmiuc si Ciprian Tudosa, la canotaj dublu rame masculin), alti doi sportivi au fost pe punctul de a ajunge pe podium. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, canoe: Efortul supraomenesc pe care nu-l intelegem! Ce a patit Victor Mihalachi dupa finala

Romania a ratat medalia olimpica, dupa o cursa nebuna, in care dinamovistul Victor Mihalachi 32 de ani) si stelistul Catalin Chirila 23 de ani) s-au clasat pe locul 5 din 8. Pentru noi, la asta se rezuma munca titanica a celor doi. Pentru ei, rezultatul a insemnat ratarea unui obiectiv pentru care au suferit, de-a lungul unui ciclu olimpic.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Mesajul COSR dupa drama traita de Larisa Iordache. Imaginile spun totul FOTO

Delegatia Romaniei, aflata in Japonia, a fost zguduita de retragerea Larisei inaintea finalei de la barna. Iar asta pentru ca sportiva de 25 de ani suferise enorm ca sa concureze pentru medalia olimpica.

JO 2020 Tokyo, tenis: Zverev, baiatul de aur! Neamtul si-a spulberat adversarul in finala olimpica

Alexander Zverev 24 de ani, 5 ATP) si-a incheiat parcursul de vis, la Tokyo, cu o victorie categorica, in care a dominat, cap-coada, finala masculina.

JO 2020 Tokyo: Avem o finala stelara la fotbal! Aurul se acorda, sambata, dupa un meci al gigantilor

Nationala olimpica a Romaniei s-a intors de mult acasa, dupa ce a parasit competitia in faza grupelor. Echipele cu adevarat bune si-au continuat insa parcursul, iar astazi, am avut cele doua semifinale, gazduite de Kashima si Saitama.

JO 2020, atletism: Bianca Ghelber, in finala probei de aruncarea ciocanului Alina Rotaru si Florentina Iusco au ratat calificarea la saritura in lungime

Atleta Bianca Ghelber s-a calificat, duminica, in finala probei de aruncarea ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La saritura in lungime, Alina Rotaru si Florentina Iusco au ratat finala.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Larisa Iordache nu va concura in finala de la barna

Gimnasta Larisa Iordache nu va concura in finala olimpica de la barna, a anuntat, marti, COSR, printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

JO 2020 Tokyo, tenis: Djokovici, final dezastruos! A pierdut, dramatic, si meciul pentru bronz

Sarbul de 34 de ani s-a dus in Japonia, cu obiectivul declarat de a cuceri aurul, singurul rezultat major care ii lipseste din palmaresul fabulos. Nu doar ca a ratat titlul olimpic, dar nici n-a ajuns pe podium.

JO 2020 Tokyo: Romania, noi sperante la medalii! De unde putem primi vesti bune, in urmatoarele ore

Deocamdata, dupa ce sportivii de la cantoaj si-au incheiat probele, asistam la o seceta. Din fericire, aceasta situatie se poate schimba.

JO 2020 Tokyo, tenis: Dezvaluire emotionanta dupa esecul lui Djokovici. Tatal sau a citit mesajul lui Novak

Dupa un sezon istovitor, in care a castigat Australian Open, French Open si Wimbledon, Nole s-a suit in avionul spre Tokyo, pentru a ataca si aurul olimpic. Se va intoarce insa acasa, cu mana goala.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Larisa Iordache, devastata! Medicul lotului i-a descris starea emotionala si fizica

Gimnasta de 25 de ani a revenit in sala, dupa trei operatii la tendonul ahilian, avand un singur obiectiv: sa concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din pacate, visul ei s-a spulberat, in aceasta dimineata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )