Libnet.ro
UNICEF

17:15

JO 2020 Tokyo: Popovici, gest superb! Un medaliat olimpic canadian a facut postarea zilei pe Instagram FOTO

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Popovici, gest superb! Un medaliat olimpic canadian a facut postarea zilei pe Instagram FOTO

David Popovici a aterizat la Jocurile Olimpice ca un pusti de 16 ani, ajuns in lumea baietilor mari. Dar va pleca de acolo cu alt statut: de cel mai promitator inotator din lume, la ora actuala. continuă pe Adevărul

JO 2020: David Popovici, noua senzatie a natatiei romanesti, atat de aproape de o medalie - A ratat bronzul pentru doua sutimi A stabilit un nou record mondial la juniori

David Popovici a fost la doar doua sutimi distanta de a aduce medalia de bronz Romaniei in proba de 200 metri liber masculin la inot de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sportivul de 16 ani fiind atat de aproape de a urca pe podium. JO 2020 Robert Glinta, despre David Popovici: Este un fenomen pentru intregul inot la nivel mondial.

JO 2020: David Popovici lupta pentru medalie la 100 metri liber - La ce ora va avea loc finala si cine o va transmite

David Popovici, noua senzatie a natatiei mondiale, va lupta joi dimineata pentru o medalie in finala probei de 100 metri liberi de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici revine, la noapte, in bazin. Declaratii curajoase ale pustiului

David Popovici a incheiat a patra zi a Jocurilor Olimpice cu un bilant excelent pentru un inotator de doar 16 ani, aflat la prima participare la cel mai mare eveniment sportiv al planetei.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, magic! David e in semifinalele probei de 100 de metri liber

Tanarul de 16 ani a incheiat o zi foarte buna pentru el, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dupa locul 4 pe care s-a clasat, in finala de 200 de metri liber, el a avansat in semifinalele probei sale preferate.

JO 2020: David Popovici revine in bazin la proba preferata: 100 metri liber - Cand va avea loc cursa si cine o va transmite

David Popovici a uimit multa lume dupa evolutia remarcabila din finala de la 200 de metri liber din cadrul concursului de natatie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. inotatorul roman va lua parte marti la proba preferata, cea de 100 metri liber. Ramai pe HotNews. ro pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentului.

JO 2020: David Popovici si Robert Glinta lupta pentru medalii - La ce ora vor avea loc finalele de inot si cine le va transmite

David Popovici si Robert Glinta, sperantele inotului romanesc, vor lupta in aceasta noapte pentru medalii, in finalele probelor de 200 metri liber, respectiv 100 de metri spate de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fete de aur! Simona Radis si Ancuta Bodnar sunt campioane Olimpice!

Echipajul de dublu vasle feminin al Romaniei a castigat, miercuri dimineata, medalia de aurla Jocurile Olimpice de la Tokyo, reusind sa stabileasca si un nou record olimpic.

JO 2020 Tokyo: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul al doilea

Mihaela Buzarnescu, locul 169 WTA, singura jucatoare romana de pe tabloul principal de simplu, a fost eliminata in turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, tenis: Pacat ca s-a rupt Halep! Cum arata semifinalele probei feminine

Simona era marea noastra speranta, la cucerirea unei medalii, in turneul olimpic al sportului-alb. Iar cand vedem ce jucatoare au avansat in careul de asi, parca avem si mai mari regrete ca fostul lider WTA a ratat deplasarea in Japonia.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Momente care nu s-au vazut la televizor! Cum s-a sarbatorit primul aur al Romaniei VIDEO

Echipajul feminin de dublu vasle, format din Simona Radis si Ancuta Bodnar, a cucerit medalia de aur, in noaptea de marti spre miercuri, aducand primul titlu olimpic pentru canotajul romanesc dupa 13 ani!.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )