Libnet.ro
UNICEF

06:00

JO 2020 Tokyo: Romania, patru esecuri in patru meciuri la baschet 3x3!

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Romania, patru esecuri in patru meciuri la baschet 3x3!

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei a inregistrat, duminica dimineata, alte doua infrangeri la JO de la Tokyo, dar mai pastreaza sanse pentru calificarea in sferturile de finala. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, Romania are garantata prima medalie! Ana Maria Popescu s-a calificat in finala probei de sabie

Ana Maria Popescus-a calificat in ultimul act al probei de spada din cadrul concursului de scrima de la Jocurile Olimpice de la Tokyo si a asigurat prima medalie pentru Team Romania.

JO 2020 Tokyo: Romania - Honduras, astazi, de la ora 14! De ce revenim la turneul de fotbal cu o echipa carpita

La 57 de ani de la ultima noastra participare la turneul olimpic de fotbal, tricolorii revin, in aceasta proba. Ca o coincidenta, si la ultima calificare, competitia a fost gazduita de Tokyo.

Baschet 3x3: Infrangere dupa infrangere pentru Romania

Echipa de baschet 3x3 a Romaniei a suferit, duminica, a treia infrangere consecutiva in turneul olimpic de la Tokyo.

Jocurile Olimpice. Baschet 3x3: Romania pierde la scor in fata Chinei, in primul meci din competitie

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei, participanta in premiera la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost invinsa, sambata dimineata, de reprezentativa Chinei, scor 21-10, in primul meci din competitie.

JO 2020 Tokyo: Programul romanilor in competitiile de duminica! Nationala lui Radoi, meci infernal cu Coreea de Sud

In a treia zi a Jocurilor Olimpice din Japonia, duminica, reprezentantii Romaniei vor lua parte la 7 probe: baschet 33, canotaj, fotbal, gimnastica artistica, inot, judo si tenis de masa.

JO 2020 Tokyo: Imagini formidabile! Japonezii striga Hai Romania si ii incurajeaza pe tricolori VIDEO

Romania va debuta, astazi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu o zi inainte de deschiderea oficiala a evenimentului. Iar nationala noastra de fotbal e una foarte bine sustinuta in Tara Soarelui Rasare.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Romania, rezultate excelente! Cinci echipaje sunt in semifinale

La ce rezultate au inregistrat sportivii romani pana la aceasta ora, sunt sanse mari ca astazi sau cel tarziu maine sa obtinem prima medalie, la JO 2020.

JO 2020 Tokyo, scrima: Romania, alaturi de Branzica. Ana Maria e la doua victorii de aurul olimpic

Sportiva de 36 de ani e singura campioana olimpica din lotul Romaniei deplasat la Tokyo. Si e la doua victorii de o performanta magnifica prin care sa-si marcheze ultima participare la JO.

JO 2020 Tokyo, fotbal: Romania invinge cu sansa Honduras, devine favorita la calificarea in sferturi!

Dupa o absenta de 57 de ani din turneul olimpic de fotbal, joi dupa amiaza, Romania a debutat cu o victorie la limita, scor 1-0, in intrecerea din Japonia, reusita romanilor venind in urma unui autogol.

JO 2020: Larisa Iordache, in finala de la barna la Tokyo - A incheiat exercitiul in lacrimi din cauza problemelor de la glezna

Larisa Iordache s-a calificat in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnasta noastra fiind notata pentru exercitiul ei cu 14. Larisa a avut probleme la aterizare, ea accidentandu-se la glezna stanga. Larisa Iordache a facut un RMN - Cat de grava este accidentarea gimnastei noastre .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )