Libnet.ro
UNICEF

13:15

JO 2020 Tokyo. Simionescu s-a oprit in optimile probei de judo,Firfirica a ratat calificarea in finala la aruncarea discului

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo. Simionescu s-a oprit in optimile probei de judo,Firfirica a ratat calificarea in finala la aruncarea discului

Dimineata zilei de vineri a fost una cu ghinion pentru delegatia Romanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprezentatii tariii noastre inregistrand dezamagiri pe linie. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, magic! David e in semifinalele probei de 100 de metri liber

Tanarul de 16 ani a incheiat o zi foarte buna pentru el, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dupa locul 4 pe care s-a clasat, in finala de 200 de metri liber, el a avansat in semifinalele probei sale preferate.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin, format din Gianina Beleaga si Livia Ionela Cozmiuc, a ocupat, joi dimineata, locul sase in ultimul act de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, cursa slaba in seriile de la 50 de metri liber, a ratat calificarea in semifinale

Dupa un loc 4 in finala probei de 200 de metri liber si pozitia a 7-a pe care s-a clasat la finalul intrecerii de la 100 metri liber, ultima sansa la o medalie pentru David ramasese proba de 50 de metri.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici, cursa dramatica printre rechini. A ratat medalia, dar mai are o sansa

La doar 16 ani, sportivul roman a fost de departe cel mai tanar concurent, in finala probei de 100 de metri liber. Ceea ce s-a si vazut, in timpul cursei.

JO 2020 Tokyo, inot: Robert Glinta si Bianca Andreea Costea nu s-au calificat in semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber

Sportivul Robert Glinta nu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de 200 m spate din cadrul competitiei de inot de la Jocurile Olimpice.

JO 2020 Tokyo, natatie: David Popovici, performanta exceptionala in prima sa finala olimpica

Marti dimineata, pustiul fenomen in varsta de doar 16 ani, va implini 17 ani pe 15 septembrie. a pierdut la mustata podiumul in finala probei de 200 de metri liber.

JO 2020 Tokyo, fotbal. Acuzatii grave la adresa fotbalistilor romani: Anumiti jucatori nu au vrut sa mearga!

Romania a deplasat la competitia de fotbal a Jocurilor Olimpice de la Tokyo un loc incropit si a fost eliminata inca din grupe, desi a avut parte de aversare mai mult decat accesibile.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Declaratia zilei dupa argintul baietilor! Ce s-a spus, in fata microfoanelor

Au inceput sa curga medaliile si pentru Romania, la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Dupa trei zile de seceta, noaptea de marti spre miercuri, ne-a adus numai vesti bune.

JO 2020 Tokyo: Bucurie in forma pura! Cum au sarbatorit canotoarele castigarea primei medalii de aur a Romaniei VIDEO

Ancuta Bodnar si Simona Radis au reusit o perfomanta fantastica, miercuri dimineata, cele doua triumfand in finala probeide dublu vasle feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, canotaj:Echipajul de patru rame masculin a castigat a treia medalie pentru Romania la JO

Barca Romaniei de patru rame masculin, Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari, a obtinut, miercuri dimineata, argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )