Libnet.ro
UNICEF

11:45

IN 2021 Grupul Volkswagen a inregistrat cele mai slabe vanzari din ultimii 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2021 Grupul Volkswagen a inregistrat cele mai slabe vanzari din ultimii 10 ani

Grupul Volkswagen a inregistrat in 2021 cele mai scazute vanzari din ultimii 10 ani, de 8,9 milioane de automobile, a declarat ieri producatorul auto german care a declarat ca se asteapta ca situatia lantului de aprovizionare sa ramana incerta in prima jumatate a acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Volkswagen, lovita puternic de criza. in 2021 a inregistrat cele mai slabe vanzari din ultimii 10 ani

2021 a fost un an nefericit pentru multe companii, inclusiv pentru gigantul Volkswagen. Anul trecut au fost inregistrate cele mai scazute vanzari din ultimul deceniu pentru producatorul german. Doar 8,9 automobile au fost vandute, au .

Grupul Volkswagen a inregistrat, in 2021, cele mai slabe vanzari din ultimii 10 ani

Grupul Volkswagen a inregistrat in 2021 cele mai scazute vanzari din ultimii 10 ani, de 8,9 milioane de automobile, a declarat miercuri producatorul auto german care a declarat ca se asteapta ca situatia lantului de aprovizionare sa ramana incerta in prima jumatate a acestui an, transmite Reuters.

Grupul Volkswagen a avut in 2021 cele mai mici vanzari anuale din ultimii zece ani

Grupul Volkswagen a avut anul trecut cele mai mici vanzari anuale din ultimul deceniu, cu un total de 8,9 milioane de automobile pe plan mondial, in scadere cu 400. 000 fata de anul trecut. La marca Volkswagen vanzarile au scazut cu 8% pe plan mondial si cu 14% in China. Porsche a avut cel mai bun an din istoria sa, cu livrari de peste 300. 000 de masini.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre medicamentele antivirale si lista antiviralelor disponibile in Romania in valul 5

Ce sunt antiviralele orale, ce antivirale sunt disponibile in Romania in valul 5 al pandemiei, dar si care sunt medicamentele care nu sunt eficiente in COVID-19 si de ce trebuie sa te feresti de ele - Arbidol, Ivermectina, LopinavirRitonavir Kaletra), Hidroxiclorochina si Azitromicina. Tratamentul cu antivirale este recomandat tuturor pacientilor COVID-19 sau doar anumitor categorii? Exista tratament antiviral care se poate lua fara sa fii internat in spital? Pot fi utilizate antiviralele orale in scop profilactic? Citeste in articol cele mai frecvente intrebari despre antivirale si raspunsurile oferite de medici din Comisia de Boli Infectioase a Ministerului Sanatatii.

Top 10 Netflix, cele mai urmarite filme ale ultimei perioade

Fara dar si poate, Netflix este una dintre cele mai iubite platforme de streaming, din toate timpurile. in lumina acestei informatii, haideti sa vedem care au fost cele mai apreciate filme.

Judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla miercuri pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Suceava.

Judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla marti pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Suceava ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Timis.

Judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla duminica pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Timis.

CES 2022, cele mai importante inovatii si cele mai impresionante gadgeturi

Cele mai bune gadget-uri din acest an trec de la utile la uluitoare. inca un an, un alt CES se apropie de sfarsit. Dar anul acesta, totul a fost putin. mai ciudat. Celebrul show de electronice.

Cele mai memorabile aparitii ale ducesei Kate Middleton

Au trecut 10 ani de cand Kate Middleton s-a casatorit cu Printul William intr-o superba rochie de mireasca semnata de Alexander McQueen si inspirata de stilul lui Grace Kelly. Iata cele mai memorabile aparitii ale ducesei Kate Middleton de atunci si pana in prezent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )