Libnet.ro
UNICEF

08:00

IN 2021 Utilizatorii Revolut din Romania au redescoperit placerea de a calatori si de a socializa la restaurant sau cafenea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 2021 Utilizatorii Revolut din Romania au redescoperit placerea de a calatori si de a socializa la restaurant sau cafenea

Cresterea sumelor alocate de clientii Revolut din Romania calatoriilor, divertismentului si iesirilor la restaurante si cafenele, reluarea treptata a obiceiului de a face cumparaturi direct din magazine, mentinerea preferintei pentru platile digitale - acestea sunt doar cateva dintre tendintele de anul trecut, asa cum rezulta din tranzactiile realizate de cei peste 1,5 milioane de clienti ai super-aplicatiei Revolut pe plan local, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cod portocaliu de vant puternic pentru 13 judete din Romania!

Meteorologii au emis vineri o avertizare de cod portocaliu de vant puternic pentru 13 judete din Romania. De asemenea, alte 6 judete sunt sub cod galben. Cod portocaliu in 13 judete din tara Avertizarea de cod portocaliu de vant este valabila pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna .

Cantareata din Romania de care Zanni a fost mega-indragostit: Dupa ce a aflat povestea mea de viata, m-a cautat

Sincer, direct si dezinvolt, castigatorul en-titre de la Survivor Romania Zanni a venit in emisiunea La Maruta, unde a raspuns la cele mai picante intrebari. Trapperul a vorbit despre neintelegerile sale cu Jador, relatia cu Ana Porgras si faptul ca a avut o pasiune pentru una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania. Despre cine .

Doliu mare in showbiz. Un cantaret din Romania si-a pierdut tatal, rapus de o boala nemiloasa

Momente dureroase pentru un indragit artist din Romania. Cantaretul si-a pierdut tatal, rapus de o boala nemiloasa. in urma tristului eveniment, barbatul a transmis un mesaj emotionant pe retelele sociale, povestind cateva dintre cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut impreuna cu parintele lui. Tatal cantaretului s-a stins din viata cu doua luni inainte .

Cod galben de burnita si polei in 7 judete din Romania. La munte sunt anuntate vijelii

Meteorologii ANM au emis doua atentionari de tip cod galben ti o informare meteorologica. Vineri dimineata, este risc de polei in 7 judete din Romania, iar la munte se vor semnala vijelii puternice. Vantul va .

Orasul din Romania unde sunt demontate terasele la inceput de 2022: Nu plateau taxele

Care este orasul din Romania unde sunt demontate terasele la inceput de 2022. Aceste terase nu plateau taxe la bugetul local, iar Primaria acestui oras a scris pe Facebook ca 17 terase ilegale au fost demontate de pe domeniul public. De mentionat este ca operatiunile de ridicare de pe domeniul public vor continua pe tot .

Grupul TechAngels a investit in 2021 dublu fata de 2020 in startup-urile din Romania

Grupul romanesc TechAngels a investit 8,9 milioane de euro in total in 2021 in startup-uri tech din Romania, o dublare a investitiilor fata de 2020 si o depasire cu 43% a nivelului de investitii fata de 2019.

Cati medici au plecat din Romania in al doilea an al pandemiei: Cel putin 2 medici pe zi, in scadere fata de alti ani

Numarul medicilor care au solicitat, in anul 2021, certificatul good standing certificat profesional curent) pentru a putea profesa in afara tarii este in scadere fata de anii precedenti, potrivit datelor prezentate de Colegiul Medicilor din Romania. in anul 2021, Colegiul Medicilor a emis, la cerere, 776 de certificate profesionale curente C. ), comparativ cu 858 in 2020 si cu 1. 099 in anul 2019. Rezulta o medie de 2,1 medici pe zi plecati in anul 2021. De precizat insa ca datele prezentate de Colegiul Medicilor nu includ si medicii stomatologi si farmacistii care au plecat din tara anul trecut.

Vestea zilei despre pensiile private din Romania. Schimbare majora, ce se intampla cu plata banilor

Sumele stranse la Pilonul II au ajuns la 18 miliarde de euro, iar numarul pensiilor facultative a avut cea mai mare crestere din ultimii cinci ani, cu toate ca randamentul celor 7 fonduri de pensii de Pilon II a scazut usor in 2021 fata de 2020, participantii au avut un castig mai mare decat cel .

Orasul din Romania unde sunt cele mai multe femei singure. iti gasesti jumatatea, cu siguranta

Un oras din Romania sta cel mai bine la capitolul femei singure. intr-un top al oraselor cu cele mai multe femei singure, acesta ocupa primul loc. in urma unui sondaj, s-a aflat care este locul din Romania cu cele mai multe femei singure, descoperindu-se un procent enorm, insa nu se cunosc motivele acestei statistici. Cu .

Gigantul mondial care pleaca din Romania. Este al doilea producator la nivel mondial

Un producator urias revizuieste mai multe afaceri dupa ce s-a schimbat conducerea la finalul anului 2020. Sunt realizate mai multe consultari pentru a se observa daca activitatea din Romania o sa fie oprita. Se pare ca fabrica din tara a inregistrat mai multe pierderi. Ce gigant mondial se pregateste sa plece din Romania Tereos este .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )