Libnet.ro
UNICEF

11:30

CM 2022, preliminarii: Germania vs Romania 2-1 Tricolorii au visat frumos dupa golul superb al lui Ianis Hagi

Hotnews Hotnews,
 CM 2022, preliminarii: Germania vs Romania 2-1 Tricolorii au visat frumos dupa golul superb al lui Ianis Hagi

Nationala de fotbal a Romaniei se dueleaza vineri cu Germania, liderul Grupei J din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Meciul de la Hamburg este transmis in format LiveText pe HotNews. ro. in interior poti vedea golul superb reusit de Ianis Hagi. continuă pe Hotnews

Germania - Romania: Cum arata echipele de start - Surprizele lui Mirel Radoi

Germania si Romania se dueleaza vineri, de la ora 21:45, in preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Mirel Radoi incearca sa il surprinda pe Hansi Flick si va incepe partida cu trei fundasi centrali.

Germania vs Romania: Principalele informatii ale zilei

Nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata celui mai dificil meci din preliminariile CM 2022, trupa lui Mirel Radoi urmand sa intalneasca Germania. Duelul este LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Cine transmite la TV partida Germania Romania, din calificarile pentru Cupa Mondiala din Qatar 2022

Vineri, 8 octombrie 2021 va avea loc un nou meci din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022. De aceasta data, echipa Romaniei va juca alaturi de Germania. Iata cine transmite la TV partida Germania-Romania, din calificarile pentru Cupa Mondiala din Quatar 2022. Cupa Mondiala Qatar 2022 cine transmite la TV partida Germania-Romania Cupa Mondiala .

LIVE Germania - Romania 2-1

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Germania - Romania din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Partida se disputa la Hamburg.

Germania Romania, preliminarii CM 2022. Cine transmite meciul la TV si ce parere are Victor Piturca despre Mirel Radoi

Romania va infrunta Germania, vineri, 8 octombrie, la Hamburg. Meciul conteaza pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, ce va avea loc in Qatar. Tricolorii joaca doua partide foarte importante in luna octombrie, cu Germania 8 octombrie) .

Live Video Online Germania Romania. Vezi partida din calificarile pentru Cupa Mondiala VIDEO

Germania se va confrunta cu Romania la Volksparkstadion, in Hamburg pentru grupa J a calificarilor la Cupa Mondiala Europeana 2022, vineri, 8 octombrie 2021. Iata Live Video Online Germania-Romania. Vezi partida din calificarile pentru Cupa Mondiala. UPDATE: Gol Germania in minutul 82: Dupa un corner, Goretka se inalta si reia cu capul, iar Mulle inscrie .

Adrian Mutu, analiza dura inainte de Germania - Romania: Nu stiu de unde avem pretentiile astea

Proaspat demis de Adrian Mititelu de la conducerea echipei U Craiova 1948, Adrian Mutu a vorbit despre meciul nationalei Romaniei cu Germania, vineri seara, in preliminariile pentru CM 2022.

Ianis Hagi a dat clasa tuturor jucatorilor la derby-ul Germania Romania. A reusit un gol senzational

Gica Hagi are toate motivele sa fie mandru de fiul sau. Printul Ianis a uimit toti suporterii sportului rege cu o performanta incredibila pe teren, in timpul meciului dintre Germania si Romania. Ce gol a dat mijlocasul de la Rangers. Ianis Hagi a dat gol in minutul 9 in derby-ul Germania Romania Ianis Hagi .

Totul despre Germania Romania

Pentru Romania urmeaza cel mai important test din campania de calificare la Cupa Mondiala, acolo unde tricolorii n-au mai ajuns din 1998.

Dumnezeu cu mila: Germania - Romania, diseara, la Hamburg. Cifrele nemtilor sunt infioratoare

Mirel Radoi 40 de ani) a insistat, de la inceputul mandatului sau la prima reprezentativa, ca vrea sa imprime echipei un stil ofensiv. Acum insa, cel putin in confruntarea cu Germania, va fi nevoit sa-si schimbe abordarea tactica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )