Libnet.ro
UNICEF

14:30

CM 2022, preliminarii: Macedonia de Nord vs Romania - Cate goluri se vor marca la Skopje

Hotnews Hotnews,
 CM 2022, preliminarii: Macedonia de Nord vs Romania - Cate goluri se vor marca la Skopje

Intr-o seara in care in Grupa J se joaca meciurile Armenia - Liechtenstein ora 19. 00), Islanda - Germania ora 21. 45), la Skopje, de la ora 21. 45, se da lupta intre formatiile care vor sa detroneze Armenia de pe locul 2. continuă pe Hotnews

CM 2022, preliminarii: Macedonia de Nord vs Romania 0-0 Tricolorii raman in lupta pentru locul doi

Reprezentativa Romaniei a terminat la egaliate, miercuri seara, la Skopje, scor 0-0, meciul disputat impotriva selectionatei Macedoniei de Nord, in grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Asa am trait Macedonia de Nord - Romania

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Macedonia de Nord - Romania din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Postul TV care transmite Macedonia de Nord Romania. Unde vedem meciul de diseara

Echipa Nationala a Romaniei, condusa de Mirel Radoi, isi joaca in aceste zile sansa de calificare la CM 20222 dn Qatar. Pana acum Romania a jucat cinci meciuri in Grupa J preliminara, avand doua infrangeri si trei victorii, pana la meciul din aceasta seara. Pe stadionul din Skopje se va juca returul cu Macedonia de .

Mirel Radoi, probleme de lot inaintea partidei cu Macedonia de Nord: Am inceput acest cantonament cu 26 de jucatori si acum sunt 17

Mirel Radoi, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, se confrunta cu mari probleme de lot inaintea partidei cu Macedonia de Nord, in urma accidentarilor unor internationali, a cazurilor de infectare cu noul coronavirus Dorin Rotariu si Ianis Hagi) si a cazurilor de contact Alexandru Cicaldau, Dragos Nedelcu si Razvan Marin - separati de restul echipei si plasati in izolare pana la rezultatul testelor PCR).

Macedonia de Nord vs Romania - Cine transmite meciul din preliminariile CM 2022

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa un meci foarte important in preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 Qatar), tricolorii duelandu-se in deplasare cu Macedonia de Nord de la ora 21:45). Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro. Sport la tv: Ce meciuri pot fi vazute miercuri in direct - Preliminarii CM 2022 si US Open.

CM 2022, preliminarii: Islanda vs Macedonia de Nord 2-2 Rezultat bun pentru tricolori

Islanda si Macedonia de Nord au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat in grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale, din care face parte si Romania.

CM 2022, preliminarii: Romania - Liechtenstein Meci pentru refacerea golaverajului

In Gruja J, meciul Romania - Liechtenstein, gazduit de Arena Nationala, de la ora 21:45, ar trebui sa fie o formalitate pentru nationala pregatita de Mirel Radoi. Romania vine dupa o deplasare grea in Islanda, iar Liechtenstein a fost testata, joi, de Germania, la debutul lui Hansi Flick.

Macedonia de Nord Romania, meci de sase puncte in ecuatia calificarii

Tricolorii trebuie sa invinga la Skopje pentru a ramane cu sanse reale in lupta de calificare la Cupa Mondiala din Qatar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )