Libnet.ro
UNICEF

13:30

2022, primul an de cercetare pentru euro digital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2022, primul an de cercetare pentru euro digital

Banca Centrala Europeana BCE) a inceput, recent, faza de cercetare a ceea ce este considerat cel mai important proiect al sau de la introducerea monedei unice europene, cel privind euro digital, care va fi urmata de teste. continuă pe Ziarul Bursa

BANCA CENTRALA CONTINUA CU PRUDENTA CICLUL DE CRESTERE A DOBANZILOR BNR a majorat dobanda cheie la 2%

Dobanzile reale continua sa fie puternic negative * BNR: Rata anuala a inflatiei va creste probabil gradual in urmatoarele luni, sub impactul socurilor pe partea ofertei * Potrivit BNR, evolutiile recente ale indicatorilor cu frecventa ridicata sugereaza o stagnare a activitatii economice in trimestrul al patrulea din 2021 Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a decis, ieri, majorarea ratei dobanzii de politica monetara cu 0,25%, la nivelul de 2% pe an, mentinerea dobanzii pentru facilitatea de depozit la 1% si majorarea ratei dobanzii aferente facilitatii de creditare Lombard) la 3% de la 2,5%, decizii menite sa contracareze avansul continuu al inflatiei.

Cine e Ana Dobrovie de la Survivor Romania 2022. Tanara lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro (GALERIE FOTO)

In cateva zile, pe 16 ianuarie, incepe un nou sezon Survivor, de data aceasta la PRO TV. 24 de concurenti se vor infrunta pentru marele premiu de 100. 000 de euro. Iata cine este Ana Dobrovie, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )