Libnet.ro
UNICEF

18:45

2022 Torino

Libnet Ro
Despagubire record dupa ce un roman a murit in Italia intr-un accident rutier. Familia victimei va primi in plus si o pensie lunara

Despagubire record dupa ce un roman a murit in Italia intr-un accident rutier. Familia victimei va primi in plus si o pensie lunara

Un roman a primit 1,3 milioane de euro despagubire in urma unui accident rutier fatal pe autostrada A4 Torino-Milano, in care au decedat doi barbati romani intorsi din Franta. Accidentul a avut loc pe 5 aprilie 2022, iar cei doi au murit in urma impactului cu un camion cisterna, scrie rotalianul. com, citat de Romaniatv. Despagubire-record pentru un roman mort intr-un accident rutier .

Juventus i-a prelungit contractul lui Nicolo Fagioli, fotbalistul suspendat pentru pariuri

Juventus Torino i-a reinnoit contractul pana in iunie 2028 lui Nicolo Fagioli, fotbalistul suspendat timp de sapte luni pentru incalcarea regulilor privind pariurile pe meciuri. Acordul anterior al lui Fagioli, semnat in august 2022, era valabil pana in 2026. Relatia cu Nicolo continua asadar, mijlocasul care a ajuns la Juventus in 2015 la varsta de .

De unde stii daca jocurile de noroc sunt o boala? Precizarile expertului

Cazul fotbalistilor italieni prinsi la pariuri rascoleste Italia. Numele central al povestii este Nicolo Fagioli, 22 de ani, fost coleg cu romanul Radu Dragusin la Juventus Torino. Italianul l-a indicat pe Dragusin in depozitia pusa la dispozitie Parchetului Federal. El a negat ca Juventus ar fi stiut de pariurile sale, sustinand ca banii pentru pariuri ii avea de la imprumuturile luate de la coechipieri fost, cazul internationalului roman, sau actuali). Dragusin n. r. - acum la Genoa) mi-a imprumutat 40. 000 de euro, in octombrie 2022, a declarat Fagioli.

Cine este Theodor Andrei, tanarul de 19 ani care va reprezenta Romania la Eurovision

Theodor Andrei, un tanar artist de 19 ani, va reprezenta Romania la concursul Eurovision din anul 2023, din Marea Britanie. Piesa interpretata de Andrei, intitulata D. Off and on), a castigat finala Selectiei Nationale in ziua de sambata, 11 februarie 2023. Finala din anul 2022 a Eurovision s-a tinut la Torino Italia) si a fost .

Juventus Torino are o noua conducere, dupa scandalul de coruptie din luna noiembrie

Clubul Juventus Torino a anuntat miercuri ca omul de afaceri Gianluca Ferrero a devenit noul presedinte al clubului, dupa ce in noiembrie 2022 toata conducerea administrativa a echipei a demisionat.

A murit un fost mare fotbalist, la doar 49 de ani. Patima alcoolului l-a rapus VIDEO

Fabian ONeill, fost international uruguayan, care a jucat in trecut si la Juventus Torino, a murit pe 25 decembrie 2022, foarte tanar.

Turneul Campionilor 2022, componenta grupelor. Batalia pentru locul 1 mondial

Cu un parcurs bun la Torino, Rafael Nadal si Stefanos Tsitsipas il pot detrona pe ibericul Carlos Alcaraz din fruntea clasamentului ATP. Liderul nu participa, fiind accidentat.

Ultimii participanti la Turneul Campionilor, stabiliti de elevul lui Patrick Mouratoglou si de un jucator aflat la ultima competitie a carierei

Felix Auger-Aliassime si Andrey Rublev au obtinut calificarea la Turneul Campionilor 2022, ceilalti jucatori aflati in cursa pentru competitia de la Torino fiind eliminati in turul doi al Mastersului de la Paris, joi, de Holger Rune si de Gilles Simon.

Daniil Medvedev, calificat la Turneul Campionilor - Lupta aspra pentru ultimele locuri disponibile

Daniil Medvedev a obtinut calificarea matematica la Turneul Campionilor 2022, fostul lider ATP urmand sa joace finala turneului de la Viena. Mai sunt disponibile doua locuri pentru competitia de final de an de la Torino care va aduna la start cei mai buni opt jucatori ai sezonului in curs.

Eurovision 2023: Liverpool si Glasgow sunt ultimele doua orase candidate la statutul de gazda

Concursul Eurovision a anuntat ca editia de anul viitor va avea loc fie la Glasgow, fie la Liverpool. Dupa cum s-a anuntat anterior, Regatul Unit va gazdui concursul Eurovision in mai 2023 in numele Ucrainei, din cauza razboiului in curs. Formatia ucraineana Kalush Orchestra a triumfat la concursul din 2022 de la Torino, Italia, iar .

Ucraina nu a primit dreptul sa gazduiasca Eurovision 2023

Concursul Eurovision 2023 nu va fi gazduit de Ucraina, in ciuda faptului ca Ucraina a castigat editia din anul 2022. Concursul din anul 2022 s-a desfasurat la Torino Italia). O traditie a acestui concurs muzical international era ca tara care castiga una dintre editii sa primeasca dreptul de a gazdui editia de peste un an.

Kalush Orchestra, castigatorii Eurovision 2022, au cantat la frontiera cu Polonia - VIDEO

Kalush Orchestra, care a castigat concursul Eurovision sambata seara la Torino, a revenit in Ucraina. Muzicienii au cantat luni la frontiera cu Polonia.

Prezentatoarea Eda Marcus, dezvaluiri despre scandalul voturilor de la Eurovision 2022: Am dat 12 puncte Moldovei. A fost soc si groaza

Eda Marcus a trait momente inimaginabile, sambata seara, cand se pregatea sa intre in legatura cu Torino, pentru a anunta voturile Romaniei la actuala editie a Eurovision. Stupoare, insa, frumoasa prezentatoare nu a mai intrat in direct deloc, dupa ce EBU a decis sa anuleze voturile Romaniei, pe motiv de frauda!.

Liderul Kalush Orchestra se intoarce in prima linie in Ucraina Vom gazdui Eurovision intr-o Ucraina fericita

Solistul trupei Kalush Orchestra, care a castigat sambata concursul Eurovision 2022, a plecat spre Ucraina, unde conduce o organizatie de voluntariat, pentru a-si ajuta compatriotii care fug din calea razboiului. Artistul ucrainean si-a sarutat iubita in fata hotelului din Torino inainte de a se intoarce in Ucraina, scrie The Telegraph.

Italienii au dejucat mai multe atacuri cibernetice ale rusilor in timpul finalei Eurovision 2022

Politia italiana a dejucat atacuri cibernetice ale unor grupuri de hackeri pro-rusi care vizau competitia Eurovision 2022 a carei finala a avut loc sambata noaptea la Torino.

Eurovision 2022: Kalush Orchestra a lansat un apel pentru salvarea soldatilor de la Azovstal

Trupa ucraineana Kalush Orchestra, considerata favorita competitiei Eurovision 2022, a facut un apel pentru salvarea soldatilor de la otelaria Azovstal din Mariupol, chiar pe scena de la Torino.

Ucraina a castigat Eurovision 2022! Romania a obtinut o clasare rusinoasa (VIDEO)

Ucraina a castigat Eurovision 2022, in urma finalei ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucrainenii au fost reprezentati de Kalush Orchestra, cu piesa Stefania. Aceasta melodie amesteca hip-hop-ul si muzica traditionala pe versuri scrise inainte de razboi care rezoneaza puternic cu evenimentele actuale intotdeauna voi gasi drumul spre casa chiar si daca toate drumurile sunt distruse).

Romania, locul 18 la Eurovision 2022. Republica Moldova a obtinut si la aceasta editie un loc mai bun

La editia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino, reprezentantul Romaniei, WRS, s-a clasat pe locul 18 din 25 de finalisti) cu 64 de puncte.

Ucraina a castigat Eurovision 2022. Clasamentul a fost dat peste cap de votul publicului

Editia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino a fost castigata de Ucraina, reprezentata de trupa Kalush Orchestra cu melodia Stefania, care a primit din partea publicului 439 de puncte, si un total de 631 de puncte. in prima semifinala a competitiei, reprezentantii Ucrainei au facut ca toata sala sa aplaude in picioare.

VIDEO Ucraina a castigat Eurovision 2022: Va multumim ca sprijiniti Ucraina

Concursul Eurovision 2022 a fost castigat de Ucraina, reprezentata de trupa Kalush Orchestra, a carei piesa Stefania amesteca hip-hop-ul si muzica traditionala pe versuri scrise inainte de razboi care rezoneaza puternic cu evenimentele actuale intotdeauna voi gasi drumul spre casa chiar si daca toate drumurile sunt distruse). in plin razboi, reprezentantii Ucrainei au facut un apel, de pe scena din Torino, pentru salvarea soldatilor de la otelaria Azovstal din Mariupol.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )