Libnet.ro
UNICEF

01:05

2022, ultimul an in care Lamborghini va vinde numai automobile echipate cu motoare pe combustie

Hotnews Hotnews,
 2022, ultimul an in care Lamborghini va vinde numai automobile echipate cu motoare pe combustie

Constructorul de automobile sportive Lamborghini se pregateste pentru sfarsitul modelelor echipate numai cu motoare pe combustie interna, precum este Aventador, urmand sa isi schimbe intreaga gama de modele in hibride de tip plug-in, scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

Horoscop 23 ianuarie 2022. Zodia care intra in conflict cu partenerul

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022. Mercur retrograd din Varsator se intalneste cu Soarele intr-o conjunctie importanta care va lumina o serie de probleme de comunicare si tipare de rationament gresite. in urma unor constientizari pe care le putem avea acum ne putem schimba viziunea asupra unei situatii cu care ne confruntam. Horoscop 23 ianuarie 2022 .

Horoscop 22 ianuarie 2022. Zodia care trebuie sa aiba mare grija cu finantele

Dupa intalnirea de ieri cu Jupiter, o intalnire prin opozitie, Luna din Fecioara formeaza o alta opozitie, de aceasta data cu Neptun. Ne putem astepta la mai multa confuzie, neclaritate si la posibile deziluzii. in schimb, este o zi buna pentru odihna si recuperare. Horoscop zilnic 22 ianuarie Recomandare!Cititi horoscopul atat pentru zodie, cat si .

Horoscop 2022. Zodiile care vor fi protejate de Dumnezeu tot anul

Cine nu isi doreste noroc, abundenta, sanatate si multa, multa iubire in viata? Cu sigurata toti nativii din zodiac. Totusi, unii vor avea parte de mai multe lucruri bune in 2022, iar altii de mai putine, dupa cum spune si vorba: painea se mananca pe rand. Se spune ca pentru a-ti merge bine pe toate .

Horoscop 24 ianuarie 2022. Zodia care se poate indragosti, flirteaza cu multa lume

Horoscop zilnic 24 ianuarie 2022. Marte, planeta actiunii, intra astazi in zodia Capricorn si o va tranzita pana pe data de 6 martie. Dat fiind ca Marte ajunge o data la doi ani intr-o zodie, este recomandat sa profitam din plin de acest tranzit. Marte ne aduce curaj si determinare sa ne atingem obiectivele propuse .

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022. Zodia care ia decizii incredibile, se vor simti si in februarie

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022. Afla ce-ti rezerva astrele pentru saptamana viitoare. Intrarea lui Marte in Capricorn ne obliga sa luam decizii radicale, ale caror efecte se vor simti pe termen lung. Fiind principalul eveniment astrologic al saptamanii, astrologii anunta schimbari importante in urma deciziilor pe care le luam. Efectele lor se vor vedea si .

Zilele din 2022 in care zodiile vor avea cel mai mare noroc. E genial, asa faci bani multi

Care sunt zilele din 2022 in care zodiile vor avea cel mai mare noroc. Daca anul 2021 nu a excelat in prea multe lucruri, se pare ca lucrurile vor fi altfel de acum si soarele va straluci pe strada zodiilor. Numerologii arata date pentru zodii indicand faptul ca suma cifrelor acestui an este numarul 6, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )