Libnet.ro
UNICEF

10:45

2023 Carburantii

Libnet Ro
Romanii au platit 770 milioane de euro doar pe alimente in 2023. Cat i-au costat carburantii

Romanii au platit 770 milioane de euro doar pe alimente in 2023. Cat i-au costat carburantii

Romanii au cheltuit sume fabuloase, de peste 1 miliard de euro, doar pe alimentele cumparate din magazine si carburanti, fara a lua in calcul si fast-food-urile sau restaurantele.

Capitala europeana care nu mai permite accesul masinilor pe benzina si motorina. Ar putea fi inceputul sfarsitului pentru carburantii traditionali

Tranzitia la masini electrice si cu propulsie hibrida se pare ca a evoluat suficient de mult incat cele traditionale, pe motorina si benzina, sa treaca de la tolerate la interzise. Aceasta tendinta este mai veche, dar se pare semnele sunt din ce in ce mai evidente. in mai multe orase mari din Germania, in cazul .

Criza de petrol, prevazuta pentru finalul lui 2023 din cauza deciziilor OPEC+. Carburantii s-ar putea scumpi masiv

Extinderea de catre Arabia Saudita si Rusia a reducerilor de productie pana la finalul anului va duce la un deficit de aprovizionare substantial in trimestrul patru, conform previziunilor Agentiei Internationale a Energiei IEA).

Carburantii s-au scumpit din nou! Cat costa un litru de benzina sau motorina marti, 12 septembrie 2023

Carburantii din benzinarii s-au scumpit din nou. Motorina a depasit pragul de 7 lei si 60 de bani pe litru, iar benzina se apropie de 7 lei si 50 de bani pe litru. Premierul Marcel Ciolacu sustine ca Romania are al doilea cel mai mic pret la combustibil din Europa, acciza fiind raportata la nivelul anului 2018. Cat costa benzina si motorina marti, 12 septembrie .

Benzina si motorina, o noua scumpire. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 12 septembrie 2023

Pretul carburantilor in Romania, astazi, 12 septembrie 2023. Carburantii se scumpesc marti, dupa ce pretul lor a stagnat mai multe zile la rand.

Romania, in fata unei noi cresteri de preturi: Carburantii, tigarile si alcoolul se vor scumpi in 2024

In anul 2023, am asistat la o crestere generalizata a preturilor in toate domeniile, iar perspectivele pentru anul urmator nu par a fi mai imbucuratoare. Din prima zi a anului 2024, adica incepand cu data de 1 ianuarie, ne vom confrunta cu un nou val de majorari ale costurilor la combustibili, alcool, tutun si produse care contin cantitati semnificative de zahar. 30 de bani pe litru la carburanti .

S-au scumpit iar carburantii. Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 20 august 2023

Pretul carburantilor in Romania, astazi, 20 august 2023. Benzina si motorina s-au scumpit din nou, duminica, astfel ca soferii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar.

Carburantii, o noua scumpire inainte de weekend. Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 18 august 2023

Pretul carburantilor in Romania, astazi, 18 august 2023. Benzina si motorina s-au scumpit din nou, vineri, astfel ca soferii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar.

Veste rea pentru soferi! Carburantii se scumpesc pentru a treia zi la rand Cat costa motorina si benzina, joi, 3 august 2023

Pentru a treia zi consecutiv, pretul carburantilor este in crestere. Benzina si motorina se vand mai scump la pompa, astazi, 3 august 2023. Cat costa motorina si benzina miercuri, 3 august 2023 Cel mai mic pret al benzinei standard se gaseste la mai multe statii Petrom si Lukoil din Bucuresti, fiind 6,88 de lei pe litru. La restul statiilor de alimentare, benzina standard costa intre 6,89 si 7,06 lei pe litru.

Carburantii se scumpesc rapid in Romania! Cat costa acum un plin

Carburantii se scumpesc din nou. Romanii deja platesc deja mai mult pentru un plin de carburant, iar preturile continua sa se majoreze.

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Cat de mult se scumpesc carburantii din toamna lui 2023

Soferii romani sunt multumiti dupa ce carburantii s-au mai ieftinit, insa bucuria nu le va fi de prea mare durata. Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat cu cat de mult se scumpesc carburantii din toamna lui 2023. Vesti rele. Creste pretul la carburanti. De cand? Soferii nu scapa de cosmarul .

Carburantii se scumpesc din nou. Pretul benzinei si motorinei in Romania luni, 19 iunie 2023

Vesti proaste pentru soferi chiar de la inceputul saptamanii. Astazi, 19 iunie 2023, pretul benzinei si motorinei a crescut din nou. Pretul carburantilor astazi, 19 iunie 2023 Benzina standard costa astazi 6,63 lei si se gaseste in mai multe statii Lukoil din Capitala. Pretul acesteia este in crestere fata de ultima valoare inregistrata, pe 15 iunie, atunci cand era 6,60 lei.

Pretul benzinei il depaseste pe cel al motorinei. Cat costa carburantii in Romania joi, 15 iunie 2023

Vesti proaste pentru soferi azi, 15 iunie, dupa ce pretul carburantilor a crescut din nou. Pretul carburantilor in Romania joi, 15 iunie 2023 Cea mai ieftina benzina standard costa 6,60 lei si se gaseste la mai multe statii Lukoil din Capitala. Pretul benzinei a crescut din nou, dupa ce pe 13 iunie era 6,58 lei.

Carburantii de scumpesc chiar inainte de weekend. Pretul combustibililor astazi, 9 iunie 2023

Sfarsitul de saptamana aduce carburanti mai scumpi. Motorina si benzina se scumpesc in weekend. Ce pret au carburantii Astazi, cea mai ieftina benzina costa 6,51 lei si se gaseste in mai multe statii Lukoil din Bucuresti. Zilele trecute pretul benzinei era de 6,46, iar astazi se inregistreaza o crestere de 0,05 lei pe litru. La celelalte statii, pretul benzinei standard este cuprins intre 6,51 si 6,72 lei, iar cea premium variaza intre 7,03 si 7,37 lei pe litru, conform Spynews. Motorina costa, astazi, 6,52 lei, iar zilele trecute avea un pret de 6,47 lei. La restul statiilor, pretul motorinei este intre 6,53 si 6,65 lei, iar cea premium costa intre 6,88 si 7,17 lei. Motivul pentru care se modifica pretul carburantilor .

Carburantii se scumpesc din nou. Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 27 mai 2023

Pretul carburantilor in Romania, astazi 27 mai 2023. Pretul benzinei si al motorinei a crescut si sambata, pentru a doua zi consecutiv.

Carburantii se scumpesc inainte de weekend. Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 25 mai 2023

Pretul carburantilor in Romania, astazi 25 mai 2023. Pretul benzinei si al motorinei creste la sfarsit de saptamana.

Carburantii se scumpesc inainte de weekend. Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 26 mai 2023

Pretul carburantilor in Romania, astazi 26 mai 2023. Pretul benzinei si al motorinei creste la sfarsit de saptamana.

Soferii romani fug de masinile pe motorina si viseaza la electrice: schimbarea de obiceiuri pe care nu te-ai fi asteptat sa o vezi in Romania

Piata auto din Romania pare sa faca pasi importanti in directia potrivita atunci cand vine vorba de imbratisarea noilor tehnologii de propulsie si, mai ales, de fuga de carburantii traditionali, precum diesel. Peste 46. 000 de automobile noi au fost cumparate de romani in primele patru luni ale acestui an, cu 25% mai mult comparativ cu .

Benzina si motorina, o noua ieftinire. Pretul carburantilor in Romania, astazi 16 mai 2023

Carburantii s-au ieftinit marti, iar pretul unui litru de benzina de apropie de cel al motorinei la majoritatea statiilor Peco.

Petrom a scumpit carburantii inainte de weekend. Pretul benzinei si al motorinei in Romania, astazi, 12 mai 2023

Petrom, liderul pietei carburantilor din Romania, a scumpit carburantii cu 0,40 lei pe litru, vineri dimineata.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )