Libnet.ro
UNICEF

15:01

2023 Contractului

Libnet Ro
Perioada de valabilitate a contractului-cadru dintre CNAS si furnizori se prelungeste pana la 30 iunie 2023

Perioada de valabilitate a contractului-cadru dintre CNAS si furnizori se prelungeste pana la 30 iunie 2023

Perioada de valabilitate a contractului-cadru dintre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si furnizori de servicii medicale se prelungeste pana la 30 iunie 2023, informeaza un comunicat de presa transmis, miercuri, de institutie. Prelungirea este necesara pentru asigurarea continuitatii acordarii asistentei medicale, medicamentelor si dispozitivelor medicale in sistemul de asigurari sociale de sanatate in .

Rafila, despre dozele de vaccin anti-COVID pe care le va primi Romania, desi au fost distruse milioane de vaccinuri nefolosite Bulgara a decis sa nu mai primeasca vaccinul contractat de Comisia Europeana (VIDEO)

Desi romanii au renuntat de mult sa se mai vaccineze impotriva COVID-19, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat luni ca urmeaza sa ajunga in tara 8 milioane de doze de vaccin, in urma contractului pentru 2022 cu Pfizer si 19 milioane de doze, in urma contractului pentru 2023. Anuntul are loc in conditiile in care Bulgaria a refuzat sa mai cumpere dozele prevazute in contractul CE incheiat in 2021. Alexandru Rafila, despre dozele de vaccin COVID-19 prevazute in contractul Pfizer .

Ce se intampla cu linia de metrou spre Aeroportul Otopeni. Anuntul lui Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anuntat castigatorul contractului pentru constructia unei linii de metrou care va face legatura cu aeroportul Otopeni. Cine construieste linia de.

Salarii cu 50% mai mari pentru medicii de familie Care este conditia pe care trebuie sa o indeplineasca

Medicii de familie ar putea avea salariile mai mari cu 50%, potrivit noilor modificari care se regasesc in proiectul contractului cadru al CNAS pe 2023. Care este conditia pe care trebuie sa o respecte medicii de familie pentru a avea venituri mai mari cu 50% Potrivit noilor modificari ale proiectului contractului cadru al CNAS pe anul 2023, medicii de familie care vor alege sa profeseze in mediul rural vor primi stimulente financiare.

Medicii de familie care aleg sa profeseze in mediul rural ar urma sa primeasca stimulente financiare. Noutatile din contractul cadru al CNAS pe 2023

Medicii de familie care aleg sa profeseze in mediul rural ar urma sa primeasca stimulente financiare, bolnavii cronici ar urma sa beneficieze de consultatii la distanta pentru monitorizarea starii lor de sanatate, iar pacientii care au suferit un atac vascular cerebral ar urma sa beneficieze de ingrijiri medicale la domiciliu - sunt cateva dintre noutatile cuprinse in proiectul contractului cadru al CNAS pe anul 2023. Noul contract, ce urmeaza sa fie aprobat de Guvern, va intra in vigoare la data de 1 iulie.

Ce vor gasi romanii pe factura de energie incepand cu luna aprilie 2023. Anuntul facut de ANRE

Proiectul de Ordin pentru aprobarea contractului cadru de furnizare a energiei electrice in regim de serviciu universal, a conditiilor generale de furnizare a energiei electrice in regim de serviciu universal, a conditiilor generale de furnizare a energiei electrice si a modelului de factura aplicabil tuturor clientilor casnici a fost supus consultarii publice de catre ANRE.

Un campion din Serie A a semnat cu Paris Saint Germain

Dupa ce a refuzat prelungirea contractului cu Inter, fundasul central Milan Skriniar a semnat cu Paris Saint Germain si va ajunge la formatia din Ligue 1 incepand cu vara anului 2023.

Cum arata modelul de inregistrare a contractului de inchiriere. De unde poate fi descarcat

Asa cum s-a intamplat in ultimii ani, la fiecare inceput de an, ANAF anunta modificari, dar mai ales acum cand au fost anuntate schimbari in ceea ce privesc contractele de inchiriere de locuinte. Pe de alta parte, ANAF a mai anuntat o majorare a impozitului pentru locuinte, iar procentul a ajuns la 40% in 2023.

Nicusor Dan: Termenul de predare a noului Plan Urbanistic General este 2023

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei anunta deblocarea contractului de revizuire a Planului Urbanistic General PUG) al Bucurestiului semnat intre Primarie si consortiul condus de Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti,.

Facturi mai mari la curent pentru acesti romani. Se intampla de la 1 ianuarie, cat vor plati in plus

Vesti proaste pentru romani. Clientii Electrica Furnizare au inceput sa primeasca notificari despre noile tarife practicate de companie incepand cu 1 ianuarie 2023. Potrivit contractului, tariful pentru un kwh va fi de 3,1 lei. Deocamdata, consumatorii trebuie sa plateasca intre 0,68 si 1,3 leikwh. Cresc facturile la energie electrica. Cine sunt vizati de majorari De .

Cresc salariile la combinatul siderurgic Liberty Galati. A fost semnat contractul colectiv pe 2023

Conducerea si sindicatele de la Liberty Galati s-au inteles asupra prevederilor contractului colectiv de munca din 2023. Angajatii vor primi o crestere salariala de aproape 10% si vor pastra bonusurile si beneficiile.

Metrorex investeste un milion de euro pentru a inlocui 18 kilometri de sina

Metrorex va inlocui 18 kilometri de sina de pe Magistralele 1,2 si 3, schimbarea urmeaza sa aiba loc in primul semestru al anului 2023. Lucrarile vor fi facute pe timp de noapte, circulatia trenurilor nu va fi afectata Metrorex a achizitionat 1. 029 de tone de sina, care au ajuns zilele acestea in Depoul Berceni. Valoarea totala a contractului este de aproximativ un milion de euro si este finantat din surse proprii.

Proiectul pentru Autostrada de pe Valea Prahovei, blocat intr-un cost de 9 miliarde de euro. Zeci de kilometri de tuneluri aberante si gogorite care majoreaza pretul incredibil de mult

Autostrada de pe Valea Prahovei ar urma sa coste in jur de 87 de milioane de euro per kilometru, arata documentele consultate de HotNews. ro. Varianta de traseu aleasa castigatoare propune solutii tehnice aberante, fantasmagorice si gogorite care majoreaza pretul incredibil de mult. Detaliile inca nu au fost definitivate, iar ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, sustine ca nu le accepta. Totusi, el si CNAIR sunt acuzati de opozitie ca au scapat din frau derularea contractului. Pentru studiul de fezabilitate care trebuie finalizat contractual in septembrie 2023 nici macar nu s-a trecut de prima etapa.

Ibrahimovic va juca la AC Milan pina la 41 de ani

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a ajuns la un acord cu AC Milan in vederea prelungirii contractului sau cu echipa italiana de fotbal pana in iunie 2023.

Lionel Messi ar putea juca in MLS dupa expirarea contractului cu PSG

Atacantul argentinian Lionel Messi este dat de presa americana la Inter Miami din 2023.

Robert Lewandowski refuza prelungirea contractului cu Bayern Munchen - Polonezul isi doreste un transfer la FC Barcelona

Robert Lewandowski a refuzat o prelungire a contractului sau cu Bayern Munchen actuala intelegere va expira in iunie 2023), deschizand calea pentru o plecare in aceasta vara, a anuntat vineri presa germana, citata de lequipe. fr.

Robert Lewandowski nu mai vrea la Bayern Munchen

Robert Lewandowski, la sfarsitul contractului sau in iunie 2023 cu Bayern Munchen, a refuzat o prelungire, deschizand calea pentru o plecare in aceasta vara, a anuntat presa germana.

Cat trebuie sa plateasca o echipa pentru a juca pe Arena Nationala in sezonul viitor

Nicusor Dan, edilul general al Capitalei, a anuntat ca Primaria Municipiului Bucuresti a actualizat clauzele contractului de inchiriere a stadionului pentru evenimentele sportive din anul competitional 2022-2023 de pe Arena Nationala.

Noile tarife pentru inchirierea Arenei Nationale. Nicusor Dan: Plata chiriei si a costurilor de operare a stadionului se face in avans

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca Primaria a actualizat clauzele contractului de inchiriere a Arenei Nationale pentru evenimentele sportive in anul competitional 2022-2023, scopul fiind eficientizarea managementului. Nicusor Dan, despre inchirierea Arenei Nationale. Noile clauze .

Trenuri noi in Romania - Contract semnat cu Alstom pentru 20 de trenuri electrice. Cum arata si pe unde vor circula

Alstom si Autoritatea pentru Reforma Feroviara din Romania ARF) au semnat vineri un contract pentru livrarea a 20 de trenuri inter-regionale de lung parcurs Coradia Stream si a serviciilor de mentenanta asociate, pe o perioada de 15 ani. Valoarea totala estimata a contractului este de aproximativ 270 de milioane de euro. Livrarea primei rame se va face la finalul anului 2023.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1514 seconds )