Libnet.ro
UNICEF

13:00

2023 Contractului

Libnet Ro
VIDEO Primul drum construit de chinezi in Romania, un esec: Trebuia sa fie gata acum un an, dar lucrarile sunt blocate la jumatate Cum arata acum

VIDEO Primul drum construit de chinezi in Romania, un esec: Trebuia sa fie gata acum un an, dar lucrarile sunt blocate la jumatate Cum arata acum

De mai bine de trei ani o companie din China lucreaza la un drum de 5,5 km cu o banda pe sens, primul drum din Romania construit de chinezi. Este vorba de centura Zalaului care, conform contractului, trebuia sa fie gata in martie 2023, dar lucrarile abia au ajuns la jumatate, iar contractul s-a blocat intre timp.

Visual Fan a finalizat 90% din sistemele fotovoltaice ale beneficiarilor inclusi in primele doua liste de dosare aprobate de AFM

Visual Fan S. , companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, ofera montaj in doua saptamani de la semnarea contractului pentru beneficiarii aprobati ai programului Casa Verde 2023.

CFR Calatori spune ca a crescut cu 5% in 2023 numarul calatorilor transportati

Numarul calatorilor transportati de CFR Calatori in anul 2023 este mai mare cu 5% fata de anul 2022, a anuntat operatorul national de transport feroviar de calatori. Conform Contractului de Servicii Publice, CFR Calatori, a asigurat zilnic in anul 2023, in medie, circulatia a aproximativ 1. 110 trenuri. Din pacate, conditiile de calatorie nu au mers spre bine, ci din contra.

OMV Petrom da asigurari ca nu importa gaz rusesc din Turcia, spune ministrul Burduja insa acest lucru este imposibil de testat, deoarece gazul se amesteca in conducte

OMV Petrom a dat asigurari ca volumele de gaze pe care le importa din Turcia in baza contractului cu BOTAS nu provin din Rusia, spune ministrul de resort, Sebastian Burduja. Turcia aduce gaze din mai multe surse: Rusia, Iran, Azerbaidjan. insa, odata ajuns in conducte, gazul din diverse proveniente se amesteca si este imposibil de testat din ce sursa provine. O analiza realizata de Politico. eu in noiembrie 2023 arata ca gazele pe care le exporta Turcia catre Romania, Bulgaria si Ungaria cel mai probabil provin din Rusia, intrucat doar asa se explica preturile foarte mici.

Ministrul Agriculturii si reprezentantii fermierilor au ajuns la un acord. Ce solicitari au fost agreate in urma negocierilor

In urma negocierilor care au durat mai bine de trei ore, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, impreuna cu reprezentantii asociatiilor fermierilor au convenit, luni, urmatoarele solicitari venite din partea fermierilor, conform Agerpres: acordarea in regim de urgenta a platilor APIA, cu termen 29 februarie 2024 compensarea pierderilor suferite de fermierii romani afectati de importurile din Ucraina, prin adoptarea de culoare separate si monitorizarea importurilor prin sigilii electronice cu GPS in portul Constanta. acordarea de credite cu dobanda subventionata pentru capital de lucru si investitii in ferme, cu marja dobanzii de maximum 2% +ROBOR termen: 29 februarie 2024) plata unui sprijin de 100 de euroha pentru culturile infiintate in toamna anului 2022 pe cadrul Ucraina. in cazul in care, dupa rectificarea bugetara, se vor identifica sume disponibile la MF se va lua in calcul si compensarea culturilor din primavara anului 2023 termen: 31 mai, se arata in procesul verbal care contine cele 13 puncte agreate de cele doua parti. actualizarea valorii ajutorului de stat privind rambursarea accizei la motorina achizitionata si utilizata in agricultura, cu termen 31 iunie 2024. derogare GAEC 7 rotatia culturilor n. r. ) si GAEC 8 lasarea a 4% din suprafata fermei teren necultivat n. r. ), agricultorii solicitand clarificarea conditiilor in care se aplica cele doua GAEC-uri incepand cu anul de cerere 2023-2024 si diminuarea procentului de sanctiuni la nivel minim, in baza fortei majore. Pentru aceasta solicitare termenul este sfarsitul lunii ianuarie. modificarea in regim de urgenta a Codului Rutier pentru echivalarea categoriei permis categoria B cu TR si a celei B1 cu TR1, precum si ca inmatricularea utilajelor se va realiza numai prin supunerea inregistrarii acestora la primarie, fara obligativitatea CIV si respectiv a ITP-ului indiferent de tonaj. Modificarile ar urma sa fie aprobate in urmatoarea sedinta de Guvern asumarea revizuirii si adoptarii legislatiei necesare, in actualul exercitiu parlamentar, privind durata minima a contractului de arenda, precum si concesionarea pasunilor, apa gratuita pentru infrastructura principala de irigatii in anul 2024 si subventionarea a 50% din costurile suportate cu energia electrica de catre OUAI-uri Organizatia Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii). in acest an se vor efectua modificari la Legea 342013, Legea 1702023 si Legea 1382004 prin asimilarea amenajarilor locale de irigatii cu subventionarea ca si a OUAI, inclusiv amplasarea de panouri fotovoltaice in amenajarile secundare de irigatii doar cu acordul OUAI -urilor si implementarea si operationalizarea Sistemului National de Gestionare a Riscurilor din Agricultura.

Primul tren electric produs de Alstom a ajuns in Romania. Cand va fi pus in circulatie pentru calatori

Primul tren electric fabricat de Alstom in Polonia, a intrat in Romania. Acesta a ajuns la Curtici,in judesul Arad, sambata seara, conform anuntului Autoritatii pentru Reforma Feroviara ARF). Programat sa soseasca in Bucuresti pe 5 decembrie 2023, trenul este parte a contractului semnat intre Alstom si ARF pentru achizitionarea a 37 de rame electrice destinate serviciilor feroviare de calatori de mediu si lung parcurs.

Sindicalistii de la CFR SA anunta o greva generala! Cand este programata si ce ii nemultumeste pe acestia

Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial Vagoane a anuntat ca luni, 27 noiembrie, va declansa o greva generala, dupa ce revendicarile de la greva de avertisment din luna septembrie nu au fost solutionate. Greva generala anuntata de sindicalistii de la CFR SA Avand in vedere faptul ca pana la data prezentei nu au fost reluate negocierile colective pentru solutionarea revendicarilor ce formeaza obiectul conflictului colectiv de munca declansat la nivelul Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA compania care administreaza infrastructura de cale ferata din Romania, n. r. ), in vederea stingerii acestuia si incheierii, respectiv inregistrarii Contractului Colectiv de Munca 2023-2024, in conformitate cu prevederile Legii nr. 3672022, Legea dialogului social, cu modificarile si completarile ulterioare,va comunicam hotararea de a declansa greva propriu-zisa la nivelul unitatii dumneavoastra incepand cu data de 27 noiembrie 2023 pana la data semnarii Contractului Colectiv de Munca 2023-2024, se arata in adresa trimisa catre directorul general al CNCF CFR SA, Ion Simu-Alexandru, de catre Grigore Mare, presedintele FNFMCV, scrie clubferoviar. ro.

Cristina Neagu a semnat un nou contract. Reactia jucatoarei si ce salariu va avea, cel mai mare din handbal

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucursti, echipa pentru care evolueaza din 2017. Hanbalista a avut prima reactia dupa noua intelegre. Ce a spus Messi din.

UniCredit continua traditia de BlackFriday cu oferte speciale pentru persoane fizice

In perioada 30 octombrie - 10 noiembrie 2023, persoanele fizice - care sunt sau devin clienti ai UniCredit Bank si au activata aplicatia Mobile Banking - pot aplica pentru cardul de credit UniCreditCard cu comision de furnizare card de credit si administrare instrument de plata de 0 lei, pe toata durata contractului de credit, direct de pe telefonul mobil, accesand oferta UniCredit Consumer Financing.

Gheorghe Hagi se umple de bani. Detaliile secrete ale contractului fabulos pe care l-a semnat cu OMV Petrom

Gheorghe Hagi isi doreste foarte tare sa atraga investitori si sponsori, in speranta ca va califica Farul Constanta in grupele Champions League. Dupa ce l-a adus pe Rivaldo, in echipa de.

Cat costa sa cumperi ani de vechime la pensie. Asigurarea facultativa s-a scumpit

Persoanele care se asigura facultativ in baza contractului incheiat la Casa de Pensii platesc mai mult, incepand de la 1 octombrie 2023, pentru a beneficia de pensie la indeplinirea varstei legale. Costuri mai mari sunt si pentru romanii care vor sa cumpere ani de vechime - cu o exceptie.

LIVE - VIDEO Conferinta Energia in priza - editia a XI-a -

ACTUALIZARE - Daniel Bodnar, London Brokers: Cei care investesc trebuie sa aiba in vedere si asigurarea investitiei --- *ACTUALIZARE - Laurentiu Urluescu, AFEER: Reconstructia Ucrainei va include si centrale nucleare; este o mare oportunitate pentru Romania --- *ACTUALIZARE - Irene Mihai, RPIA: Exista un apetit investitional senzational pentru energia solara --- *ACTUALIZARE - Silvia Vlasceanu, HENRO: Tranzitia energetica fara energie nucleara nu este posibila --- *ACTUALIZARE - Radu Mustata, director vanzari Marsh: Asigurarile pentru proiectele energetice, putin cunoscute in tara noastra --- *ACTUALIZARE - Mihai Burlacu, SKE: Trebuie finatata partea de stocare daca dorim sa eliberam presiunea de pe distribuitorii din energie --- *ACTUALIZARE - Corneliu Bodea, CEO ADREM si Presedintele CRE: Este mai important ce facem cu resursele din PNRR si nu cat consumam din ele --- *ACTUALIZARE - Dan Bold, Business Development Manager, REI GRUP: Exista intarzieri majore in accesarea schemelor de finantare prevazute in PNRR --- *ACTUALIAZRE - Radu Mustata, director de vanzari Marsh: Pretul contractului pentru diferenta va fi garantat 15 ani --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache, vicepresedinte ANRE: Taxa pe cifra de afaceri nu interfereaza cu politica ANRE --- *ACTUALIZARE - Istvan-Lorant Antal: Daca punem in calcularea impozitului pe cifra de afaceri si redeventa ce trebuie platita de furnizori, atunci nu e ok --- *ACTUALIZARE - Virgiliu Ivan, Transelectrica: incepem sa devenim un pol de securitate energetica --- *ACTUALIZARE - Joachim Steenstrup, Eurowind Energy: Prosumatorii industriali - un beneficiu imens pentru retea --- *ACTUALIZARE - Ovidiu Demetrescu: Energia regenerabila are un caracter impredictibil --- *ACTUALIZARE - Josh Zacharias, Azomures: Avem nevoie de un cadru care sa ne permita sa facem tranzitia catre energia verde --- *ACTUALIZARE - Istvan-Antal Lorant: Investitorii vor plati o suma pentru intarirea retelelor --- *ACTUALIZARE - Volker Raffel, CEO E. ON Romania: Nu suntem ingrijorati de disponibilitatea fondurilor europene --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache, vicepresedinte ANRE: Exista o presiune a prosumatorilor asupra distribuitorilor --- *ACTUALIZARE - Istvan-Lorant Antal: Neavand teava de gaz si reteaua de energie electrica, constatam ca anumite zone si-au pierdut pe viitor potentialul de dezvoltare economica --- *ACTUALIZARE - Teodora Preoteasa, MIPE: Eliminarea carbunelui se poate face doar prin dezvoltarea investitiilor din resurse regenerabile --- *ACTUALIZARE - Istvan-Lorant Antal, Presedintele Comisiei pentru Energie, Infrastructura energetica si Resurse Minerale din cadrul Senatului Romaniei: Exista o lipsa de comunicare intre institutii --- *ACTUALIZARE - Sebastian Burduja, Ministrul Energiei: Suntem intr-un punct critic cu tranzitia energetica --- *ACTUALIZARE - Ovidiu Demetrescu, Partener OCD Capital and Resource si London Brokers: Este nevoie de implicarea dezvoltatorilor si contractorilor locali --- Ziarul BURSA organizeaza a XI-a editie a conferintei Energia in priza, ce va avea loc in data de 26 septembrie 2023, incepand cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobantilor nr. 5-7, Bucuresti.

S-a terminat dictatura Digi RCS RDS, Vodafone si Orange. iti poti inchide oricand contractul fara penalitati, cu o conditie

Nu de putine ori, romanii primesc de la furnizorul de telecomunicatii sisau internet un mesaj sau email prin care li se atrage atentia ca s-au modificat diferite particularitati ale contractului. Poate fi vorba de majorarea volumului de trafic de date inclus in abonamente, dar putem discuta si de cresterea costurilor. Modificarea unilaterala a contractului a .

Autostrazile din Romania in 2023: Cati kilometri noi vor fi disponibili anul acesta

Prima luna de toamna va aduce si prima inaugurare de autostrada din 2023. Este vorba de lotul Nusfalau-Suplacu de Barcau de pe Autostrada Transilvania. Lotul Nurol cu o lungime de 14 kilometri va fi deschis in a doua jumatate a lunii, la trei ani de la semnarea contractului de proiectare si executie, contract cu o .

Angajatii STB ameninta cu greva, dupa ce negocierile pe tema contractului colectiv de munca sunt in impas

Angajatii Societatii de Transport Bucuresti ameninta cu greva daca negocierile pe tema contractului colectiv de munca nu vor avea rezultatul dorit.

Care sunt serviciile stomatologice gratuite pentru romani Mai multe proceduri sunt decontate de CNAS

Conform masurilor intrate in vigoare de la 1 iulie 2023, mai multe servicii stomatologice sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari CNAS). Printre serviciile de baza care vor fi decontate in urma contractului-cadru intrat in vigoare se numara obturatiile, anesteziile, extractiile sau protezele dentare, ce pot fi puse gratuit o data la patru ani, iar reparatia acestora de doua ori pe an.

Prima partie de schi din Pestera-Padina. Trei kilometri de domeniu, la 2.160 metri altitudine

Autoritatile din Dambovita au anuntat, marti, 25 iulie 2023, semnarea contractului de realizare a studiului de fezabilitate pentru domeniul schiabil Cocora, in statiunea Pestera-Padina. Amenajarea partiei Cocora Partia va avea circa trei kilometri si va incepe din zona Varful Cocora, de la aproximativ 2. 160 de metri altitudine, informeaza Adevarul.

Prima partie de schi din Pestera-Padina. Trei kilometri de domeniu, la 2.160 metri altitudine

Autortatile din Dambovita au anuntat, marti, 25 iulie 2023, semnarea contractului de realizare a studiului de fezabilitate pentru domeniul schiabil Cocora, in statiunea Pestera-Padina.

S-a semnat cloud-ul guvernamental. Valoarea totala a contractului se ridica la 177 milioane de euro

Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii impreuna cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR) au semnat astazi, 6 Iulie 2023, contractul de finantare pentru realizarea cloud-ului guvernamental , respectiv migrarea sistemelor informatice.

Consiliera Gabrielei Firea s-a suspendat din functia de la Ministerul Familiei. Ligia Gheorghe este citata ca martor in dosarul caminelor groazei din Voluntari

Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de sanse a anuntat, vineri, ca Ligia Gheorghe, consiliera ministrului Gabriela Firea, a solicitat suspendarea contractului de munca. Aceasta a.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )