Libnet.ro
UNICEF

14:15

2023 Geeki

Libnet Ro
Misterul spiralei luminoase de pe cerul Norvegiei

Misterul spiralei luminoase de pe cerul Norvegiei

Intr-o noapte de inceput de primavara din martie 2023, locuitorii din nordul Norvegiei au fost martorii unui fenomen .

Lamborghini atinge noi culmi in 2023: 10.000 de masini vandute si un profit de 723 milioane de euro

Anul 2023 a fost unul de exceptie pentru Lamborghini, marca de lux italiana stabilind noi recorduri atat init de 723 milioane de euro .

Premiile Steam 2023: Jocurile Anului Anuntate!

Anul 2023 a adus o mare agitatie in lumea jocurilor, iar Premiile Steam au incoronat cele mai stralucitoare stele ale anului. Asteptate cu nerabdare de iubitorii de jocuri, aceste premii au acoperit o gama larga de categorii, de la cele mai bune jocuri ale anului pana la realizari inovative. Baldurs Gate 3 si-a declarat suprematia .

Reducerile Steam de Iarna 2023 au inceput: Vezi cele mai bune oferte!

Asteptarea jucatorilor de PC a luat sfarsit, caci reducerile de iarna Steam sunt acum in plina desfasurare. Aceste reduceri, valabile intre 21 decembrie 2023 si 4 ianuarie 2024, aduc o serie de oferte tentante pentru o gama larga de jocuri populare. Iata o lista a unor jocuri de top si reducerile semnificative oferite: Cele mai .

Lista Celor Mai Slabe Jocuri din 2023, Evaluari Metacritic

Intr-un an marcat de triumfuri si inovatii in industria jocurilor video, 2023 a avut, de asemenea, partea sa de esecuri notabile. Metacritic, platforma recunoscuta pentru colectarea si agregarea recenziilor de jocuri, a oferit o perspectiva asupra celor mai slabe jocuri ale anului. Aceasta lista, bazata pe evaluarile critice si feedback-ul jucatorilor, scoate in evidenta acele .

Alan Wake Remastered Gratuit cu Achizitia Alan Wake 2 pe Epic Games Store

In industria jocurilor video, anul 2023 a adus o surpriza placuta: Alan Wake 2, dupa o absenta de 13 ani, a castigat trei premii Game Awards. in spiritul sarbatorilor, Epic Games Store celebreaza succesul seriei Alan Wake printr-o oferta tentanta. Cumparand Alan Wake 2 la pretul redus de 40 de euro fata de 50 de .

Viteza si capacitate 2023 in materie de stocare si memorie

Anul 2023 a cunoscut o consolidare a unor tendinte pe piata memoriei pe care le stiam de ani de zile. Cu toate acestea, anumite aspecte ar putea sa-i surprinda pe utilizatorii care nu urmaresc piata din punctul de vedere al productiei. in mod cert, un lucru care ar trebui sa fie apreciat de catre clientii .

Chevrolet Camaro, Legenda Americana, isi incheie Productia

O era se incheie in lumea automobilelor, cu anuntul oficial al incetarii productiei Chevrolet Camaro, un model emblematic pentru marca americana si un simbol al culturii auto. Acest anunt marcheaza sfarsitul unei epoci pentru iubitorii de masini sportive clasice. Sfarsitul unei Erei: Ultimul Camaro Paraseste Linia de Asamblare in martie 2023, Chevrolet a confirmat oprirea . et Camaro, Legenda Americana, isi incheie Productia .

GTA The Trilogy Acum pe Netflix Gaming: O Evolutie Semnificativa in Jocurile Mobile

Pe 14 decembrie, versiunea remasterizata a trilogiei Grand Theft Auto GTA) a fost lansata pe dispozitive mobile prin Netflix Gaming. Aceasta versiune a fost primita cu entuziasm de comunitate, fiind considerata superioara variantelor pentru console si PC. Anul 2023 a fost unul plin de evenimente pentru fanii seriei Grand Theft Auto. Dupa numeroase zvonuri si .

PS Plus Decembrie 2023: Jocurile Extra si Premium Anuntate

Sony a actualizat recent serviciul sau de abonament bazat pe jocuri, PlayStation Plus, adaugand noi titluri pentru luna decembrie 2023. Acest serviciu, comparabil cu Game Pass, ofera o biblioteca de jocuri care se reinnoieste lunar. in decembrie, abonatii PlayStation Plus Extra si Premium vor avea acces la o serie de jocuri gratuite, dupa ce la .

Samsung inregistreaza o Scadere Semnificativa de 26% pe Piata Smartphone-urilor

In trimestrul al treilea al anului 2023, piata smartphone-urilor din Asia de Sud-Est a inregistrat o scadere de 4%, ajungand la un total de 23 milioane de unitati vandute. Aceasta scadere a fost atribuita unor factori macroeconomici instabili, precum inflatia si ratele ridicate ale dobanzilor. Cu toate acestea, faptul ca scaderea a fost limitata la .

Samsung prezinta noul SSD portabil T5 EVO cu o capacitate de 8 TB si design compact

SEUL, Coreea 14 noiembrie 2023 Samsung Electronics Co. Ltd. , lider mondial in tehnologia avansata a semiconductorilor, a prezentat astazi dispozitivul T5 EVO, un SSD portabil de dimensiuni mici, care ofera o capacitate de pana la 8 terabyti TB), cea mai mare capacitate oferita in prezent de SSD-urile portabile disponibile pe piata. Alaturi de capacitate, .

Oferte Tentante pe Google Play Store: Descopera Jocuri si Aplicatii Gratuite sau la Reducere pe 16 noiembrie 2023

In data de 16 noiembrie 2023, Google Play Store propune o serie de oferte atragatoare pentru diverse aplicatii si jocuri destinate platformei Android. Aceasta este o ocazie excelenta de a descoperi ceva nou pe care sa-l instalezi pe smartphone-ul tau, fie pentru distractie, fie pentru utilitate. Aplicatii si Jocuri Android, Gratuite sau la Reducere, astazi, .

OpenAI suspenda temporar noile inregistrari pentru ChatGPT Plus

OpenAI, compania inovatoare din spatele ChatGPT, a anuntat ca a decis sa suspende temporar inregistrarile pentru serviciul sau platit, ChatGPT Plus. Aceasta decizie a fost luata pentru a asigura ca calitatea serviciului poate fi mentinuta in ciuda cresterii semnificative a utilizarii dupa DevDay 2023. Participarea la DevDay 2023 a adus la lumina o serie de .

Surprizele Xbox Game Pass pentru Sfarsitul lui Noiembrie 2023: Doar Trei Jocuri, dar Cu Calitate Garantata!

Microsoft a dezvaluit recent lista celor trei noi jocuri care vor fi disponibile pe Xbox Game Pass pana la sfarsitul lunii noiembrie 2023. Chiar daca numarul lor este modest, calitatea titlurilor anuntate este cu adevarat impresionanta. Luna noiembrie 2023 a adus numeroase lansari pentru abonatii Xbox Game Pass. Serviciul de gaming al Microsoft a adaugat .

Arcane Sezonul 2 confirmat pentru noiembrie 2024

Netflix a anuntat lansarea mult asteptatului sezon 2 al seriei de succes Arcane pentru noiembrie 2024. Aceasta veste vine ca o bucurie pentru fanii seriei, care este bazata pe universul popularului joc League of Legends. Anuntul a fost facut pe 9 noiembrie 2023, impreuna cu lansarea unui teaser scurt de 15 secunde, care ii prezinta .

Black Friday eMAG 2023: Descopera Ofertele Irezistibile!

In perioadaBlack Friday eMAG 2023, vei avea ocazia sa descoperi o multime dereduceri si ofertela produsele preferate. Aceasta este o oportunitate unica de a facecumparaturi inteligentesi de a economisi bani. Nu rata aceasta ocazie si pregateste-te pentru cele mai bune oferte de anul viitor. Principalele concluzii Cum sa profiti de ofertele de Black Friday Pentru .

Breaking: GTA 6 a fost Anuntat de catre Rockstar, primul trailer ajunge in decembrie!

Rockstar Games a facut anuntul mult asteptat de fanii seriei Grand Theft Auto: trailer-ul oficial pentru GTA 6 va fi lansat in decembrie 2023. Confirmarea vine dupa numeroase zvonuri care circulau de la inceputul lunii noiembrie, anticipand ca vom avea in curand o privire oficiala asupra jocului. intr-o postare pe Rockstar Newswire, dezvoltatorul nu a .

Jocuri gratuite PlayStation Plus Noiembrie 2023: O Luna Spectaculoasa pentru Abonati!

In noiembrie 2023, membrii PlayStation Plus au motive de bucurie, deoarece Sony a anuntat o noua selectie de jocuri gratuite si promotii atractive. Abonatii la toate cele trei planuri de abonament Essential, Extra si Premium vor avea acces gratuit la trei titluri de jocuri: Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers, si .

Top 10: Cele mai bune Filme Horror 2023

Vrei un film de horror bun? Vezi topul nostru cu cele mai bune filme horror 2023. Cand noaptea isi intinde umbra peste lume si linistea pare sa ascunda soapte neauzite, fanii genului horror stiu ca este momentul perfect pentru a explora cele mai noi si mai infricosatoare povesti. Anul 2023 nu dezamageste, aducand cu sine .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )