Libnet.ro
UNICEF

05:29

2024 2024

Libnet Ro
Indemnizatia presedintelui de sectie la alegerile prezidentiale 2024

Indemnizatia presedintelui de sectie la alegerile prezidentiale 2024

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a inceput recrutarea pentru experti electorali in perspectiva alegerilor prezidentiale si parlamentare din acest an. Cei selectati pentru functia de presedinte sau loctiitor al biroului electoral dintr-o sectie de votare vor primi o indemnizatie de 4. 270 lei.

Traim inapoi in viitor?: Ce au prezis corect si ce au gresit realizatorii filmului cu Michael J. Fox si Christopher Lloyd

Prognoza meteo (22-23 octombrie 2024)

Prognoza pentru Romania Vremea se va mentine frumoasa, iar valorile termice, in special cele diurne, vor continua sa creasca, astfel incat se vor situa usor peste normele perioadei.

Flavia Popa, BRD Groupe Societe Generale: Actiunile de CSR gandite strategic transforma societatea

Investim in educatie, cultura si sport - axele pe care le consideram esentiale in dezvolatarea unei natiuni * BRD si-a propus ca, pana in 2025, sa acorde credite sustenabile in valoare de un miliard de euro; suntem in octombrie 2024 si am atins acest prag.

Macro Newsletter 22 Octombrie 2024

Preturile producatorilor industriali din Germania si-au accelerat scaderea anuala in septembrie 2024, pana la 1,5%, de la 0,8% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,5%, dupa un avans de 0,2% in luna anterioara.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia. Traficul naval va fi blocat

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza romanii care vor sa mearga in Grecia ca Federatia Maritima Panelena va organiza o greva care va dura 48 de ore, in perioada 22-23 octombrie 2024. Astfel, traficul naval sa fi complet blocat, toate feriboturile si navele de transport pasageri vor ramane in porturi. Alte informatii utile .

Cat de destepte au devenit aspiratoarele in 2024. Roborock cu inteligenta artificiala si asistent vocal iti usureaza viata

Mircea Geoana face apel la romani sa participe in numar cat mai mare la primul tur al alegerilor prezidentiale: E adevarata finala

Candidatul independent la Presedintia Romaniei, Mircea Geoana, a facut apel la electoratul roman si la diaspora basarabeana cu dubla cetatenie si cea romaneasca din Europa sa vina in numar mare la.

Barbatul care a pierdut 35 de ani din viata, trezit din coma crede ca este in 1984 si ca are 24 de ani

Val urias, cat o cladire cu patru etaje, a spulberat recordurile in Pacific: descoperire spectaculoasa langa coasta Columbiei Britanice

Premiera in Romania: O intreaga comunitate a fost data in judecata de o institutie de stat. Ce s-a intamplat in Sintesti

Elena Lasconi, candidat la alegerile prezidentiale din partea USR. Ce functii a avut, avere, CV, ce se stie despre familia ei

Elena Lasconi este candidat la alegerile prezidentiale 2024 din partea USR, fiind cunoscuta initial ca jurnalist si prezentator de televiziune, cu o experienta in presa de doua decenii si jumatate. Din 2020,.

Elena Lasconi, candidat la alegerile prezidentiale din partea USR. Ce functii a avut, avere, CV, ce se stie despre familia ei

Elena Lasconi este candidat la alegerile prezidentiale 2024 din partea USR, fiind cunoscuta initial ca jurnalist si prezentator de televiziune, cu o experienta in presa de doua decenii si jumatate. Din 2020,.

Numarul urias de case care vor fi construite in acest final de an. Ce dispozitive smart tech ar trebui sa aiba in ele

Cine este Alexandr Stoianoglo, candidatul Rusiei la Presedintia Moldovei. Avem o sansa uriasa sa castigam

Alexandr Stoianoglo, candidatul la presedintia Republicii Moldova in 2024, si contracandidatul Maiei Sandu, se prezinta ca o figura controversata, marcata de experienta juridica si acuzatii de coruptie.

Cand e Sfantul Dumitru in 2024. Pe ce data pica marea sarbatoare

Ca multe alte sarbatori crestine, Sfantul Dumitru este o sarbatoare crestina importanta in calendarul ortodox. Asa ca, citeste mai departe si afla cand e Sfantul Dumitru in 2024, pe ce data pica marea sarbatoare si care sunt traditiile si obiceiurile acestei sarbatori. Cine a fost Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir Sfantul Dumitru, cunoscut si sub .

Cea mai buna perioada din zi la care sa-ti speli masina. Asa ii protejezi cel mai bine vopseaua

10.000 de persoane din 4 localitati au iesit in strada pentru a trage un semnal de alarma asupra violentei sexuale

Duminica, 20 octombrie 2024, a avut loc a zecea editie a Marsului impreuna pentru Siguranta Femeilor, organizat de Reteaua pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor Reteaua V. ) in 4 localitati: Bucuresti, Timisoara, Baia Mare si Iasi. 000 de persoane din 4 localitati au iesit in strada pentru a trage un semnal de alarma asupra .

Cea mai mare editura din lume protejeaza autorii de inteligenta artificiala

Scandal mondial de 270 de milioane de euro. FIFA, pusa la zid de sute de jucatoare de fotbal

actualitate, 05:29

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )