Libnet.ro
UNICEF

15:00

2024 2024

Libnet Ro
Fonduri UE 2024, Bucuresti-Ilfov: 25.000-200.000 EUR pentru firmele micro, prin Programul Regional

Fonduri UE 2024, Bucuresti-Ilfov: 25.000-200.000 EUR pentru firmele micro, prin Programul Regional

Firmele romanesti care au pana la 9 salariati vor putea obtine noi granturi de cate 25. 000 EUR pentru proiecte de investitii in Bucuresti si judetul Ilfov, in anumite conditii, printr-o linie de finantare din Programul Regional Bucuresti Ilfov PRBI) 2021-2027, sustinut cu fonduri europene. Lista domeniilor eligibile cuprinde aproape 200 de coduri CAEN, de la IT si cabinete medicale pana la arhitectra, studiouri foto sau confectii.

Adevarul despre blestemul faraonului, care a ucis peste 20 de persoane ce au deschis mormantul lui Tutankhamon

Posta Romana a inceput distribuirea pensiilor in avans

Posta Romana a anuntat ca a inceput sambata distributiei pensiilor pentru luna mai 2024. Decizia de a livra mai devreme pensiile a fost luata tinand cont de apropierea Sarbatorilor de Paste. Pentru aceasta operatiune, Posta Romana a primit o suma totala de 1. 165 mii lei din bugetul asigurarilor sociale de stat si 339. 359 mii lei din bugetul de stat, destinata distributiei prin mandat postal. Aditional, bancile comerciale au primit 6. 977 mii lei din bugetul asigurarilor sociale de stat si 683. 898 mii lei din bugetul de stat pentru acelasi scop.

Florii 2024, traditii si obiceiuri. Ce este bine sa ai in casa pentru noroc si sanatate

Duminica Floriilor cade anul acesta pe 28 aprilie si este ziua in care sarbatorim intrarea triumfala a lui Iisus in Ierusalim, cu o saptamana inainte de invierea Sa. Pe masura ce Isus intra in orasul sfant, se apropia de lunga calatorie catre Golgota. El venise sa salveze pe cei pierduti si acum era momentul. Duminica .

Gara cea mai veche din Romania, ridicata cu 16 ani dupa inaugurarea primei cai ferate din lume

Sebastian Burduja si-a depus candidatura la Primaria Capitalei. Nicolae Ciuca: Este dificil si nu ar fi corect sa-i impunem un scor

Presedintele PNL Nicolae Ciuca a declarat sambata, la depunerea candidaturii lui Sebastian Burduja pentru Primaria Capitalei, ca nu ar fi corect in acest moment sa-i impunem un scor.

AFP: Flacara olimpica a plecat din Grecia spre Marsilia

La ora 07:50 portul Pireu, acoperit de nori, se trezeste, dar terminalul C este scena unei activitati intense. Tony Estanguet, presedintele Paris 2024, conduce o mica delegatie care viziteaza Belem.

Ce nume se sarbatoresc de Florii 2024. Cui trebuie sa ii spui la multi ani

Duminica de Florii este o zi speciala, in care multi romani isi serbeaza ziua de nume, dar si pentru ca anunta inceputul Saptamanii Patimilor. Anul acesta, Floriile pica pe data de 28 aprilie 2024. Iata ce nume se sarbatoresc de Florii 2024 si cui trebuie sa ii spui la multi ani. Semnificatia zilei de Florii .

Locuri de gratar de 1 mai 2024. Aici poti face gratar fara sa primesti amenda!

Locuri de gratar 1 mai 2024. Zonele de gratar sunt cautate de multi romani in jurul zilei de 1 Mai, Ziua Muncii.

Barbatul care a facut cea mai vizualizata fotografie din istorie spune ca pur si simplu s-a aflat acolo la momentul potrivit

CM Snooker: Primul jucator calificat in sferturile de la Crucible

David Gilbert este primul jucator care a obtinut calificarea in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible, editia din 2024.

Zodiile care au lipici la bani in mai 2024. Vine abundenta financiara din toate directiile, e total neasteptat

Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile cu lipici la bani in mai 2024. Nativii nascuti in aceste semne ale zodiacului sunt predestinati la bogatie. isi folosesc inteligenta pentru a-si mari veniturile financiare. Abundenta financiara va veni spre ei din toate directiile, arata horoscopul. Horoscop financiar pentru luna mai 2024 Astrologia ne dezvaluie inca o data .

Patania romanului fortat sa ajunga in Ungaria pentru a-si repara masina, pentru ca niciun service de la noi nu vedea vreo problema: Ma simteam umilit

Descoperiri recente sugereaza existenta unei noi planete in Sistemul Solar: Ce este, de fapt, Planeta 9

BEJ Prahova admite candidatura baronului Lamborghini Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la sefia CJ

Iulian Dumitrescu PNL) are cale libera catre o noua candidatura la CJ Prahova. Biroul Electoral Judetean BEJ) Prahova a admis, vineri, 26 aprilie 2024, candidatura presedintelui PNL Prahova, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie.

Strada surpata la Slanic. Momentul in care se surpa asfaltul. Terenul s-a tasat cu inca 20 de centimentri. VIDEO

Terenul in zona afectata de surparea din Slanic Prahova s-a tasat cu inca 20 de centimetri, in urma masuratorilor efectuate vineri, 26 aprilie 2024, de personalul specializat, contractat de Primaria Slanic, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU).

Mesaje si urari de Florii 2024. Cele mai frumoase felicitari si SMS-uri pentru cei isi serbeaza ziua numelui

Anul acesta, Duminica Floriilor cade pe 28 aprilie si este o ocazie de sarbatoare pentru multi romani care poarta nume de floare. De aceea, ti-am pregatit cateva mesaje si urari de Florii 2024 pentru prieteni, familie si cei dragi care isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi. Semnificatia zilei de Florii Duminica Floriilor comemoreaza credinta crestina .

Toti proprietarii care au o casa sau in apartament, in vizorul ANAF. Ce trebuie sa stii daca faci bani cu locuinta ta prin inchiriere si nu numai

Conditii pentru a primi pensie de urmas, in 2024. Actul extrem de important pe care multi il omit, le este intors dosarul

In baza unor noi normative aduse la cadrul legal, au fost anuntate noile conditii pentru a primi pensie de urmas, in 2024, inclusiv care este actul extrem de important pe care multi il omit, si din cauza caruia le este intors dosarul pentru pensie de urmas. Care sunt noile conditii pentru a primi pensie de .

BEC a stabilit masurile si conditiile pentru votul cu urna speciala la alegerile europarlamentare si locale

Biroul Electoral Central a stabilit masurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )