Libnet.ro
UNICEF

15:15

2024 Programat

Libnet Ro
Masuri de securitate sporite pentru Eurovision 2024. Expertii se tem de un eventual atac terorist

Masuri de securitate sporite pentru Eurovision 2024. Expertii se tem de un eventual atac terorist

In urma celui mai recent atac terorist, din Moscova, temerile legate de siguranta viitorului concurs Eurovision din Malmo, Suedia, programat pentru luna mai, sunt tot mai mari.

Miami Open: Daniil Medvedev vs Jannik Sinner - Rusul cauta revansa pentru finala pierduta la AO 2024

Daniil Medvedev - Jannik Sinner, meci contand pentru semifinalele turneului ATP 1000 de la Miami, este programat, vineri, 29 martie, de la ora 19:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2 Digi Sport 4.

Play-off Euro 2024: Ucraina vs Islanda - Se decide adversara Romaniei

Ucraina - Islanda, meci contand pentru finala Ligii B din Nations League a barajului de calificare la Campionatul European mansa unica), este programat, marti, 26 martie, de la ora 21:45, pe Stadion Miejski din Wroclaw Polonia), si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Prima Sport 2.

Amical: Romania vs Irlanda de Nord - Primul test al tricolorilor pentru Euro 2024

Romania - Irlanda de Nord, meci amical, este programat, vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, si va fi transmis in direct de Prima TV.

Miami Open: Sloane Stephens vs Sorana Cirstea - Al treilea duel direct in 2024

Sloane Stephens - Sorana Cirstea, meci contand pentru turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Miami Florida, SUA), este programat, vineri, 22 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Play-off Euro 2024: Bosnia-Hertegovina vs Ucraina - Oaspetii au prima sansa la finala

Bosnia-Hertegovina - Ucraina, meci contand pentru semifinalele Ligii B din Nations League ale barajului de calificare la Euro 2024 mansa unica), este programat, joi, 21 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Bilino Polje din Zenica, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Prima Sport 1.

Play-off Euro 2024: Israel vs Islanda - Echilibru la Budapesta

Israel - Islanda, meci contand pentru semifinalele Ligii B din Nations League ale barajului de calificare la Euro 2024 mansa unica), este programat, joi, 21 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ferenc Szusza din Budapesta, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2 si Prima Sport 3.

Biden e autoironic: La varsta mea, unele lucruri devin mai clare ca oricand

Presedintele american Joe Biden, candidat la realegere in scrutinul programat pentru 5 noiembrie 2024, a raspuns joi, in timpul discursului sau despre Starea Uniunii, criticilor legate de varsta sa inaintata, care sunt generate si intretinute de tabara lui Donald Trump, potrivit adevarul. ro. La varsta mea, unele lucruri devin mai clare ca oricand, a afirmat Biden, .

Biden glumeste pe tema varstei sale intr-un discurs istoric: Unele lucruri devin mai clare. Mesaj ferm pentru Putin si critici la adresa lui Trump

Presedintele american Joe Biden, candidat la realegere in scrutinul programat pentru 5 noiembrie 2024, a raspuns joi, in timpul discursului sau despre Starea Uniunii, criticilor legate de varsta sa inaintata, care sunt generate si intretinute de tabara lui Donald Trump.

Un nou hotel se deschide pe litoralul romanesc

Accor, lider mondial in industria ospitalitatii, isi extinde portofoliul din Romania prin semnarea unui nou acord de franciza cu Paradis Hotels Resorts pentru transformarea hotelului Dana Holiday Club intr-un nou ibis Styles Venus. Programat sa isi deschida portile in iunie 2024, acest proiect marcheaza debutul brandului ibis Styles pe litoralul romanesc al Marii Negre, .

Bulgaria, tara aproape in totalitate dependenta energetic de Moscova, anunta stoparea importurilor de petrol rusesc

Bulgaria a oprit vineri importurile de petrol din Rusia, ca parte a embargoului Uniunii Europene asupra invaziei Ucrainei de catre Moscova, a informat vineri postul de stiri online bulgar Novinite. Bulgaria a oprit importurile de petrol din Rusia La sfarsitul anului 2022, UE a acordat Bulgariei, care este membra a blocului, o scutire de doi ani de la embargoul asupra titeiului rusesc, care initial era programat sa dureze pana la sfarsitul anului 2024, potrivit themoscowtimes.

Care sunt cele mai cautate destinatii turistice pentru vacante si city break-uri in 2024. Ce prefera romanii

Multi romani si-au programat deja city break-urile si vacantele de anul acesta. 2024 pare sa fie un an plin de vacante pentru turistii romani, iar printre destinatiile preferate se numara Roma, Dubai si Paris. Ce destinatii turistice prefera romanii cand isi programeaza o vacanta, in 2024 .

Ed Sheeran, cel mai dorit artist al anului 2024 in Romania. Au fost suplimentate biletele la concertul din Bucuresti!

Ed Sheeran pare sa fie cel mai dorit artist al anului 2024 din Romania, asta daca este sa ne ghidam dupa cererea de biletele pentru concertul din 24 august, programat sa aiba loc pe Arena Nationala. Asadar, vestea momentului vine din partea.

EFL Cup: Chelsea vs Liverpool - Cormoranii, favoriti in finala de pe Wembley

Chelsea - Liverpool, meci contand pentru finala editiei 2023-2024 din Cupa Ligii Angliei, este programat, duminica, 25 februarie, de la ora 17:00, pe Wembley din Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1.

SuperLiga: Poli Iasi vs Rapid - Giulestenii, victorii pe linie in 2024

Poli Iasi - Rapid, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Romaniei, este programat, sambata, 24 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Emil Alexandrescu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

SuperLiga: Dinamo vs Otelul - Ambele echipe vin dupa prima victorie in 2024

Dinamo - Otelul, meci contand pentru etapa a 26-a din campionatul Romaniei, este programat, duminica, 18 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Decizie privind Festivalul Luminilor din Timisoara. Mega evenimentul programat de Revelion a fost anulat pe nedrept

In noaptea de Revelion 20222023, CJ Timis a organizat Festivalul Luminilor, un spectacol grandios menit sa marcheze intrarea in anul in care Timisoara a devenit Capitala Europeana a Culturii. Evenimentul ar fi trebuit sa se repete la trecerea in 2024, dar a fost anulat cu trei zile inainte.

TradeVille: Romgaz a programat investitii de 4,7 miliarde lei pentru 2024

SNGN Romgaz SA a scos la iveala primele cifre pentru anul 2023 si estimarile pentru 2024, anuntand ca in acest an va urma o emisiune de obligatiuni.

San Francisco 49ers vs Kansas City Chiefs: Tot ce trebuie sa stii despre Super Bowl 2024

Super Bowl 2024 promite sa fie o confruntare epica intre San Francisco 49ers si Kansas City Chiefs, un duel ce se va desfasura pe 11 februarie, la Allegiant Stadium din Paradise, Nevada. Evenimentul, programat sa inceapa la ora 6:30 PM ET, va fi transmis de CBS si reprezinta o reeditare a Super Bowl-ului din urma cu patru ani, cand Chiefs au triumfat cu 31-20.

Simulare Evaluarea Nationala 2024. Cand sustin elevii probele la romana si matematica si care este programa scolara

Ministerul Educatiei a dezvaluit informatii esentiale privind Simularea Evaluarii Nationale 2024, eveniment programat sa aiba loc in februarie 2024 conform OME 6760 7 decembrie 2023, publicat in Monitorul Oficial. Simulare Evaluarea Nationala 2024 ce vor trebui elevii sa invete pentru cele doua simulari importante. Cand sustin elevii probele la Evaluarea Nationala la romana si .

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )