Libnet.ro
carturesti.ro

15:15

41 dintre cei 84 de pacienti cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate in plin val patru au decedat

Adevărul Adevărul,
41 dintre cei 84 de pacienti cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate in plin val patru au decedat

41 dintre pacientii cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, cand unitatile sanitare din tara nu au mai facut fata, au decedat. Potrivit datelor transmise de Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), la solicitarea News. ro, dintre cei 84 de pacienti transferati, 47 au fost dusi la spitale din Ungaria. continuă pe Adevărul

Cum arata cea mai spectaculoasa casa din Iasi, care apartine unuia dintre cei mai bogati tineri din Romania. Valoreaza 2 milioane de euro

In Iasi se afla una dintre cele mai spectaculoase case din zona Moldovei. Imobilul ii apartine lui Lucian Apostol, fiul fondatorului Kosarom, Neculai Apostol. Casa se afla in zona Sararie din Iasi si are o suprafata de 441 de metri patrati. Casa de vis din Iasi Constructia vilei a inceput in anul 2013 si a .

Aproape jumatate dintre pacientii Covid trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, au murit

Aproape jumatate dintre pacientii cu coronavirus trimisi de Romania in strainatate, in plin val patru, cand unitatile sanitare din tara nu au mai facut fata, au decedat. Potrivit datelor transmise de Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), la solicitarea News. ro, dintre cei 84 de pacienti transferati, 47 au fost dusi la spitale din Ungaria.

Allianz-Tiriac a primit aprobarile pentru achizitia unuia dintre cei mai cunoscuti asiguratori din Romania

Allianz-Tiriac Asigurari a primit aprobarile necesare din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliului Concurentei pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni al unuia dintre cei mai cunoscuti asiguratori din Romania.

VIDEO Vasile Dincu a preluat, oficial, Ministerul Apararii. Elogii pntru Ciuca: Ma bucur ca unul dintre cei mai importanti generali ai armatei romane preia conducerea societatii noastre

Vasile Dincu PSD) a preluat vineri, oficial, Ministerul Apararii de la predecesorul sau, premierul Nicolae Ciuca, pe care l-a elogiat: Ma bucur ca unul dintre cei mai importanti generali ai armatei romane preia conducerea societatii noastre. Este un moment important.

Unul dintre cei mai cunoscuti snowboarderi din lume a murit, la doar 38 de ani. Marko Grilc a suferit un accident in Austria

Unul dintre cei mai buni snowboarderi sloveni, Marko Grilc a murit la varsta de 38 de ani. Sportivul se afla pe o partie din Austria, atunci cand a suferit un accident. Evenimentul tragic s-a petrecut .

Una dintre cele mai folosite aplicatii din Romania le pregateste o surpriza utilizatorilor. Ce vei putea face, direct pe telefon

Una dintre cele mai folosite aplicatii de muzica din Romania vine cu o mare surpriza pentru utilizatorii. Direct pe telefoanele mobile, oamenii vor putea asculta muzica lor preferata, din filmele si serialele de pe Netflix.

watchshop.ro

actualitate, 15:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1514 seconds )