Libnet.ro
evomag.ro

23:15

50% dintre romani vor sa plateasca pe datorie. Studiul care confirma alegerile oamenilor

Playtech Playtech,
50% dintre romani vor sa plateasca pe datorie. Studiul care confirma alegerile oamenilor

Multi romani isi doresc sa isi achite bunurile mai tarziu. in cazul in care vrei sa te bucuri de un produs cat se poate de repede, dar nu dispui de suma necesara pentru a-l achita, afla ca exista persoane ce sunt in aceeasi situatie si spera sa beneficieze de un alt mod de a plati. continuă pe Playtech

carturesti.ro

Studiu: Jumatate dintre romani vor sa cumpere pe datorie

Unu din doi romani din mediul urban intentioneaza sa foloseasca servicii de tipul Buy Now and Pay Later - Cumperi acum, platesti mai tarziu, arata un studiu iSense Solutions, realizat la comanda companiei fintech Revo Technologies ce opereaza brandul Mokka.

Valeriu Gheorghita, semnal de alarma: Numarul cazurilor de COVID-19 va continua sa creasca. Jumatate dintre romani, fara protectie

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a declarat marti ca numarul cazurilor de COVID-19 va continua sa creasca, avand in vedere ca jumatate dintre romani nu au nicio forma de protectie impotriva virusului. Astazi avem .

Romania, subiectul unui documentar BBC: stereotipurile despre romani vor fi desfiintate

Documentarele despre Romania sunt multe si marunte. Unele dintre ele au reusit chiar sa faca valuri pe Netflix. Cu toate acestea, a venit randul celor de la BBC sa-si incerce norocul in a.

Inginerii romani vor gestiona, la nivel global, proiectul Duster 3

Inginerii Renault Technologie Roumanie vor gestiona implementarea proiectului Duster 3, cel mai complex de pana acum, avand in vedere trecerea pe noua platforma CMF-B si comercializarea sa atat in Europa, cat si in Rusia, Africa si America de Sud.

actualitate, 23:15

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )