Libnet.ro
UNICEF

18:30

500 Euro

Libnet Ro
Activistii pro-Kremlin din Germania au dat bani pentru echipament militar rusesc

Activistii pro-Kremlin din Germania au dat bani pentru echipament militar rusesc

Cuplul din fruntea grupului, Elena Kolbasnikova si Max Schlund, i-a inmanat personal unui ofiter rus suma de 500 de euro la sfarsitul anului trecut. Mesajele lor arata ca stiau ca banii au fost platiti pentru echipamente de telecomunicatii.

Fuziune in piata bancara romaneasca: BT Leasing si Tiriac Leasing devin o singura companie

BT Leasing si Tiriac Leasing, jucatori de top pe piata de leasing din Romania, au devenit prin fuziune o singura companie, BT Leasing. in urma fuziunii, BT Leasing ajunge la 25. 000 de clienti, 500 de milioane de euro in portofoliu, peste 2,8 miliarde.

Press report: Ieseanca care a strans 1,6 mil. euro din salariul de 500 de lei. Onorabilul Ciprian Ciucu ramane in functie. A aflat ca are Lyme dupa sase luni de diagnostice gresite: de la epilepsie, la cancer. Doi ani de la incendiul de la Institutul Mate

Ieseanca care a strans 1,6 milioane de euro dintr-un salariu de 500 de lei * Onorabilul Ciprian Ciucu ramane in functie * A aflat ca are Lyme dupa sase luni de diagnostice gresite: de la epilepsie, la cancer * Doi ani de la incendiul de la Institutul Matei Bals: 20 de morti si niciun vinovat. DNA nu mai ancheteaza.

Sute de oameni raman fara carduri de energie. Marcel Bolos: Ar fi nefiresc ca acest ajutor de incalzire sa mearga spre acele gospodarii

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, a anuntat ca o mare parte din romanii care se asteptau sa primeasca cardul de energie vor fi eliminati din lista beneficiarilor. Unii romani vor ramane fara carduri de energie Ministrul Bolos a anuntat ca peste 500 de persoane care inregistreaza venituri de peste 10. 000 de euro si care erau beneficiare ale cardului de energie vor primi notificare ca au fost excluse din program.

Grupare care a atacat sisteme IT din peste 1.500 de mari companii din Europa si SUA, destructurata Prejudiciu de peste 100 de milioane de euro

Politia Romana anunta ca a contribuit, alaturi de DIICOT, Europol, autoritatile germane, olandeze si cele ale Statelor Unite, la destructurarea gruparii ransomware HIVE, o amenintare majora, care a compromis si criptat date si sisteme de calculatoare ale unor mari companii IT si petroliere, din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii. Conform anchetatorilor, prejudiciul depaseste 100 de milioane de euro.

Masini confiscate, scoase la vanzare de ANAF. Asa poti cumpara o Sandero cu 2.500 de euro. Cat costa un Mercedes

ANAF scoate la vanzare masini confiscate! Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, ANAF are in portofoliul sau un numar important de masini, confiscate de la datornici. Ca si in anii trecuti, institutia a decis sa scoata la licitatii la inceput de an o parte din parcul auto pe care il are acum. in lista .

Rusia Ucraina, ziua 335: Borell, despre noul ajutor al UE pentru tara vecina

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a anuntat seara trecuta ca statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata la Bruxelles. in conferinta de presa de la finalul reuniunii, Borrell a spus ca aceasta a .

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 335: Borell, despre noul ajutor al UE pentru tara vecina

Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a anuntat seara trecuta ca statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata la Bruxelles. in conferinta de presa de la finalul reuniunii, Borrell a spus ca aceasta a .

Josep Borrell anunta ca statele UE vor da 500 milioane de euro ajutor militar pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat luni seara ca statele membre ale Uniunii EuropeneUE) au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, ajutor militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata luni la Bruxelles. in conferinta de presa de la finalul reuniunii, Borrell a spus ca aceasta a .

UE aproba inca 500 de milioane de euro pentru inarmarea Ucrainei, in timp ce Berlinul se confrunta cu presiuni pe tema tancurilor

Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa aloce alte 500 de milioane de euro 542 de milioane de dolari) ca sprijin militar pentru Ucraina, au declarat oficialii, in timp ce Berlinul se confrunta cu mai multe presiuni din cauza apelurilor de la Kiev de a-i furniza tancuri Leopard de fabricatie germana, scrie Reuters.

UE ajutor militar de 500 mil. euro pentru Ucraina: ii vom sustine cat va fi necesar

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, scrie Agerpres.

Josep Borrell, dupa noua transa de ajutor militar aprobata de UE: Ucraina trebuie sa castige acest razboi

Statele membre ale Uniunii Europene au aprobat o noua transa, in valoare de 500 de milioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe desfasurata luni la Bruxelles.

UE aproba inca 500 de milioane de euro pentru inarmarea Ucrainei, in timp ce Berlinul se confrunta cu presiuni pe tema tancurilor Ungaria, din nou vocea pro-rusa din UE

Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa aloce inca 500 de milioane de euro ca ajutor militar pentru Ucraina, in timp ce Berlinul - unde declaratiile ministrului de externe Annalena Baerbock au dat nastere la oarece confuzie - se confrunta cu presiuni in legatura cu solicitarile Kievului de a-i furniza tancurile Leopard fabricate in Germania.

UE aproba inca 500 de milioane de euro pentru inarmarea Ucrainei

Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa aloce inca 500 de milioane de euro ca ajutor militar pentru Ucraina, in timp ce Berlinul - unde declaratiile ministrului de externe Annalena Baerbock au dat nastere la oarece confuzie - se confrunta cu presiuni in legatura cu solicitarile Kievului de a-i furniza tancurile Leopard fabricate in Germania.

Greva de amploare pe un aeroport din Germania. Sute de zboruri vor fi afectate

Sindicatul unui important aeroport din Germania va organiza o greva spontana de amploare pentru data de miercuri 25 ianuarie, nemultumiti de faptul ca nu li s-au majorat salariile cu 500 de euro.

Josep Borrell, dupa aprobarea unui nou ajutor UE pentru Kiev: Ucraina trebuie sa castige acest razboi. La ce suma s-a ajuns pana acum

Uniunea Europeana a ratificat luni un ajutor militar suplimentar pentru Ucraina in valoare de 500 de milioane de euro, au declarat surse, in timp ce Berlinul se confrunta cu o presiune mai mare.

Josep Borrell spera ca UE va aproba astazi un nou ajutor militar pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a exprimat astazi speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii ministrilor de externe la Bruxelles.

Ungaria ar putea bloca ajutorul UE de jumatate de miliard de euro pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a exprimat speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii de luni a ministrilor de externe la Bruxelles. Principalul.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 334: Zelenski promite masuri pentru combaterea coruptiei

UPDATE, ora 11:56: Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, si-a exprimat speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii de astazi a ministrilor de externe la Bruxelles. intr-o declaratie pentru presa la sosirea la reuniune, Borrell a spus ca .

Uniunea Europeana pregateste un ajutor militar pentru Ucraina in valoare de 500 de milioane de euro

Uniunea Europeana planuieste sa trimita Ucrainei un nou ajutor militar, in valoare de 500 de milioane de euro, a declarat vineri, la Bruxelles, un oficial al UE, potrivit DPA.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )