Libnet.ro
UNICEF

01:05

75.000 de fani au participat la a treia zi a festivalului Untold. David Guetta, show de zile mari VIDEO

Adevărul Adevărul,
75.000 de fani au participat la a treia zi a festivalului Untold. David Guetta, show de zile mari VIDEO

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a umplut stadionul Cluj Arena, dar si celelalte 6 scene din festival. Zeci de mii de fani au venit sa-l vada pe DJ-ul numarul 1 al lumii, David Guetta. continuă pe Adevărul

75.000 de fani au participat la a treia zi de Untold. David Guetta: Traiesc fiecare secunda petrecuta cu voi aici. Sunteti incredibili si sunt extrem de fericit!

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a umplut stadionul Cluj Arena, dar si celelalte 6 scene din festival. Zeci de mii de fani au venit sa-l vada pe DJ-ul numarul 1 al lumii, David Guetta.

Live Stream Online Untold 2021. Vezi VIDEO a patra zi de festival. Astazi urca pe scena Afrojack, David Guetta sau Martin Solveig

Festivalul Untold a fost organizat pentru prima data in anul 2015 fiind foarte apreciat atat la nivel national cat si international. in acest an are loc editia a sasea a serialului. Aceasta a debutat joi 9 septembrie, ora 14:00 si tine pana duminica 12 septembrie, avand o durata de 4 nopti si 4 zile. Astazi .

Politia a depistat 14 persoane cu droguri in prima zi a Festivalului UNTOLD

Jandarmii si politistii clujeni au depistat, in prima zi a Festivalului UNTOLD, 14 cazuri in care persoane au incalcat prevederile legii privind traficul si consumul de droguri. S-a incheiat prima zi a festivalului, fara a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )