Libnet.ro
UNICEF

07:00

La 81 de ani, Berlusconi este din nou in postura de a salva Italia. Pana si UE isi pune sperantele in el

Adevărul Adevărul,
La 81 de ani, Berlusconi este din nou in postura de a salva Italia. Pana si UE isi pune sperantele in el

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, astazi in varsta de 81 de ani, este omul care ar putea aduce victoria dreptei italiene in alegerile legislative din 4 martie, in ciuda parcursului sau politic presarat de scandaluri si procese. continuă pe Adevărul

Nici viscolul nu il poate opri: Petre Daea este din nou vedeta in mediul online dupa o postare din camp (VIDEO)

Petre Daea lovestie din nou! in ciuda viscolului teribil, ministrul de la Agricultura s-a deplasat personal in plin camp pentru a verifica cultura de orz din vestul tarii. Acesta a infruntat eroic.

Madalina Ghenea a iesit din nou in lume. Iat-o la Milan Fashion Week!

Dupa despartirea de Matei Stratan si o perioada in care a stat mai mult in umbra, Madalina Ghenea a iesit din nou in public. Iata cum si-a facut aparitia la Milan Fashion Week.

Site-ul Ministerului Justitiei s-a blocat din nou, dupa anuntul lui Tudorel Toader. Raportul privind DNA nu a fost facut public

Site-ul Ministerului Justitiei s-a blocat, din nou, vineri dimineata, situatia fiind similara si joi seara, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca initiaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef.

Paul Stanescu a vorbit din nou despre DEMISIA din Guvern. Daca voi fi inculpat, atunci voi...

UPDATE: Vicepremierul Paul Stanescu a vorbit din nou, joi, la instanta suprema, despre demisia din Executiv, in cazul in care va fi inculpat de DNA. Asa cum ati aflat, pronuntarea va fi pe 26.

Doliu in lumea sportului romanesc! Un practicant de kickboxing a murit la 23 de ani, dupa ce a cazut ca secerat

Este din nou doliu in lumea sportul romanesc! Un practicant de kickboxing a murit la 23 de ani. Florin Stelian Gheorghe, din Comuna Matasaru, judetul Dambovita, a cazut secerat in curtea casei sale. Familia.

Viorica Dancila gafeaza grav din nou: Ce a putut spune premierul despre pensia minima din Romania

O noua aparitie televizata, o noua gafa uriasa facuta de premierul Viorica Dancila! Sefa executivului s-a incurcat rau de tot in cifre si a ajuns sa majoreze valoarea pensiei minime din Romania de nu ma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )