Libnet.ro
UNICEF

01:05

9.000 de copii vor primi ajutor scolar de la parintele Dan Damaschin: Dam din ceea ce Dumnezeu ne-a dat, nimic mai mult

Antena3 Antena3,
9.000 de copii vor primi ajutor scolar de la parintele Dan Damaschin: Dam din ceea ce Dumnezeu ne-a dat, nimic mai mult

Parintele Damaschin a mai reusit o minune cu ajutorul romanilor cu suflet bun. 000 de copii vor primi cate un pachet pentru scoala, cu haine si rechizite in valoare de aproximativ 250 de lei. Niciunul dintre copii nu va simti ca este mai prejos decat ceilalti. Este vorba despre elevi care provin din familii ce nu isi permit sa le ofere tot ce au nevoie. continuă pe Antena3

Talibanii vor primi un ajutor in valoare de aproape 31 de milioane de dolari din partea Chinei

Talibanii vor primi de la China hrana, provizii pentru iarna, vaccinuri si medicamente in valoare de aproximativ 31 de milioane de dolari, a anuntat miercuri ministrul afacerilor externe de la Beijing,potrivit CNNsiBBC.

Parintii vor primi chestionare de vaccinare

Parintii vor primi chestionare de vaccinare referitoare la copiii lor dar nu vor fi obligati sa raspunda la ele. Aceasta precizare a fost facuta, joi seara, la un post de televiziune, de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. intrebarile din chestionare se refera la intentia parintilor de a accepta sa le fie vaccinati copiii anti Covid.

Persoanele vaccinate cu schema completa vor primi 5 tichete de masa in valoare de 100 de lei. Cand si cum se acorda

Ministerul Sanatatii a stabilit metodologia de acordare a voucherelor pentru cei care se vaccineaza anti-COVID-19, astfel ca persoanele vaccinate cu schema completa vor primi cinci tichete de masa, in valoare totala de 100 de lei. Tichetele vor putea fi luate de la centrul de vaccinare sau cabinetul medicului de familie, in functie de locul unde o persoana a fost imunizata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )