Libnet.ro
evomag.ro

01:05

ABBA a pus in vanzare biletele pentru concertul care va marca reunirea trupei

Hotnews Hotnews,
 ABBA a pus in vanzare biletele pentru concertul care va marca reunirea trupei

Biletele pentru Voyage, show-ul virtual care va marca reunirea membrilor grupului ABBA, programat anul viitor la Londra intr-o sala de spectacole aflata inca in constructie, au fost puse marti in vanzare, informeaza agentia DPA si site-ul NME, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

carturesti.ro

Vesti bune pentru persoanele care au facut inchisoare! Ce se va intampla cu ele de azi inainte

Persoanele care au facut inchisoare nu mai trebuie sa stea cu griji ca nu-si vor gasi un loc de munca dupa iesirea din puscarie. Ce se va intampla de azi inainte cu romanii care au stat multa vreme dupa gratii. Anunt major pentru romanii care au facut inchisoare. Ce s-a decis astazi Vesti bune pentru .

SILVIA VLASCEANU: Pentru deciziile care nu s-au luat in urma cu 20 de ani, platim astazi pretul la energie

Vorbim despre scoaterea carbunelui din mixul energetic de parca acum am aflat, iar pentru deciziile care nu s-au luat in urma cu 20 de ani platim astazi pretul la propriu, a afirmat, astazi, intr-o conferinta de specialitate, Silvia Vlasceanu, director general executiv al Asociatiei producatorilor de energie electrica - HENRO, potrivit Agerpres.

Vesti crunte pentru pensionarii care muncesc peste varsta de 65 de ani. Guvernul s-a razgandit

Vesti proaste pentru varstnicii care muncesc peste 65 de ani. Guvernul s-a razgandit si s-a abatut de la promisiunea facuta in urma cu ceva timp. Ce trebuie sa stie pensionarii? Vesti proaste pentru pensionari: Guvernul s-a razgandit Guvernul s-a razgandit! Oficialii se abat de la promisiunea de a stimula munca dupa varsta de 65 de .

Anuntul diminetii pentru cei care nu-si pot plati factura la gaz: ce trebuie sa faci pentru a profita

Facturile la energie electrica si la gaze au explodat in Romania, in ultimul timp. Iata ce trebuie sa faci daca nu-ti poti plati factura la gaz. Ajutorul lunar pentru incalzirea.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )