Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

ABN Systems vrea sa intre pe noi piete externe in urmatorul an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ABN Systems vrea sa intre pe noi piete externe in urmatorul an

ABN Systems International, compania detinatoare a singurului brand 100% romanesc de accesorii telecom si produse Smart Home, Tellur, si-a propus cresterea exporturilor acestui brand propriu, prin accederea pe noi piete din India, Turcia, statele din Orientul Apropiat si fosta URSS, in urmatorul an. Totodata, in state unde produsele Tellur se vand deja pe platforme online, ABN System urmareste sa dezvolte relatii de business si cu parteneri si distribuitori, fiind vorba de piete precum Franta, Spania, Italia, si tarile Benelux. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este alaturi de Marina Voica, la 84 de ani, dupa operatia la inima: Mereu va fi sensibilitate intre noi (exclusiv)

Marina Voica a trecut prin clipe de groaza. Cantareata a suferit o operatie pe cord la varsta de 84 de ani, dupa ce a fost refuzata de mai multi doctori din Romania, tinand cont ca interventia a fost una dificila. Vedeta se bucura de sprijin dupa aceasta perioada dificila. Cine o ajuta pe Marina Voica .

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )