Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Acordarea Statutului

Libnet Ro
 MAE reactioneaza: Declaratiile lui Medvedev indica frustrare si fac parte din retorica falsa a Kremlinului

MAE reactioneaza: Declaratiile lui Medvedev indica frustrare si fac parte din retorica falsa a Kremlinului

Declaratiile lui Dmitri Medvedev referitoare la decizia istorica a Consiliului European privind acordarea statutului de stat candidat la aderarea la UE pentru Republica Moldova si Ucraina fac parte din retorica falsa a Kreminului, a transmis duminica Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti.

Moldovenii au multumit Europei in 24 de limbi pentru acordarea statutului de candidat la UE (video)

Mai multi cetateni ai Republicii Moldova au transmis un mesaj de recunostinta Europei pentru acordarea statutului de candidat la Uniunea Europeana, inclusiv presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Multumirile au rasunat in 24 de limbi Sefa statului a postat un clip video, in care moldovenii au spus multumesc in toate cele 24 de limbi a celor 27 de state membre ale Uniunii Europene.

VOLODIMIR ZELENSKI: Ucraina este un viitor partener egal pentru cele 27 de tari ale UE

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat acordarea statutului de tara candidata la aderarea Ucrainei, despre care a spus ca reprezinta un punct de cotitura.

Ilan Sor, indignat ca Moldova a obtinut statut de candidat la UE: Un ambalaj frumos de ciocolata, care nu are nimic in interior

Acordarea Republicii Moldova statutului de tara candidat la aderarea la UE seamana cu un ambalaj frumos de ciocolata, dar care nu are nimic in interior, a declarat liderul Partidului SOR, deputatul fugar Ilan Sor. Potrivit lui, in urma acestei decizii, cetatenii moldoveni nu vor simti nicio schimbare, pentru ca nimeni nu ne va da niciun ban pentru acest lucru.

Reactia Kremlinului dupa ce Ucraina si R. Moldova au primit statut de candidate la UE: NATO se pregateste de razboi

Kremlinul catalogheaza vineri drept o afacere interna a Europei decizia Celor 27 de a acorda Ucrainei si Republicii Moldova statutul de state candidate la aderarea la Uniunea Europeana UE), in toiul razboiului rus pe teritoriului vecinului sau ucrainean, relateaza AFP.

FOTO Lacrimi de bucurie: Vicepremierul Ucrainei a plans dupa decizia liderilor europeni

Vicepremierul Ucrainei pentru integrare europeana si euro-atlantica, Olga Stefanishyna, a izbucnit in lacrimi de bucurie la vestea ca cei 27 de lideri din Consiliul European au decis acordarea statutului de candidat la UE pentru tara sa, zguduita de razboi de mai bine de 120 de zile.

Natalia Gavrilita: Statutul de tara candidat este o sansa care nu poate fi ratata

Premierul Natalia Gavrilita sustine ca Moldova a valorificat oportunitatea istorica oferita de Uniunea Europeana. Si acordarea statutului de tara candidat este o sansa care nu poate fi ratata, cu o putere politica angajata sincer pe calea reformelor, cu dorinta de a aduce standardele economice si sociale europene in Moldova, transmite IPN.

carturesti.ro

Razboi in Ucraina, ziua 121 |Lavrov acuza NATO si UE ca pregatesc ceva Rusiei |Ultimele forte ucrainene din Sievierodonetsk au primit ordin sa se retraga

Razboi in Ucraina, ziua 121. Statele Unite au anuntat o noua transa de asistenta militara acordata Ucrainei in valoare de 450 de milioane de dolari. Consiliul European a decis joi acordarea statutului de tara candidata la aderarea la UE pentru Ucraina si Republica Moldova.

Viitorul Ucrainei este in UE: Zelensky a reactionat la acordarea statutului de candidat

El a multumit presedintelui Consiliului European, Charles Michel, presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si liderilor UE pentru sprijinul acordat.

Klaus Iohannis: Sper ca intr-un termen rezonabil Romania si Moldova sa fie impreuna in UE

Imi doresc ca intr-un termen rezonabil sa ajungem in faza in care Romania si Moldova sa fie impreuna in Uniunea Europeana, a declarat joi seara presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Consiliul European a decis acordarea statutului de tara candidata pentru Ucraina si Republica Moldova.

Igor Grosu:Multumim tarilor europene pentru increderea acordata Moldovei. Noi stim ce avem de facut

Consiliul European a votat acordarea Republicii Moldova statutului de tara candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana. Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Igor Grosu, a declarat amintit ca statut de tara candidat a primit si Ucraina, care in aceasta perioada este la straja intregii lumi libere, fapt pentru care poporul nostru ii este etern recunoscator.

Republica Moldova si Ucraina au primit statut de candidat la aderarea in UE

Consiliul European a decis joi acordarea statutului de tara candidata la aderarea la UE pentru Ucraina si Republica Moldova.

incepe summitul UE ce dezbate acordarea statutului de candidate pentru Ucraina si Republica Moldova Liderii tarilor Balcanilor de Vest, dezamagiti

Dupa un summit cu reprezentantii tarilor Balcanilor de Vest, de la care acestia au plecat dezamagiti, liderii statelor UE incep joi un summit de doua zile la care sunt asteptati sa acorde Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidate la UE, dar o aderare a acestor tari se va produce intr-un orizont de timp indepartat si este conditionata de reforme profunde, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

incepe summitul UE ce dezbate acordarea statutului de candidate pentru Ucraina si Republica Moldova

Dupa un summit cu reprezentantii tarilor Balcanilor Occidentali, de la care acestia au plecat dezamagiti, liderii statelor UE incep astazi un summit de doua zile la care sunt asteptati sa acorde Ucrainei si Republicii Moldova statutul de tari candidate la UE.

watchshop.ro

Ciolacu: in sedinta PES de azi am sustinut necesitatea acordarii statutului de tara candidata la UE pentru Republica Moldova

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis ca in sedinta cu liderii Partidului Socialistilor Europeni PES) a pledat pentru acordarea statutului de tara candidata la UE pentru Republica Moldova.

Parlamentul European cere acordarea fara intarziere a statutului de candidat la UE pentru Ucraina si R. Moldova

Parlamentul European PE) spune ca liderii UE trebuie sa se ridice la inaltimea responsabilitatii lor istorice si sa dea un semnal politic clar Ucrainei, Moldovei si Georgiei, confirmand perspectiva lor europeana, informeaza un comunicat al PE.

529 de voturi: Parlamentul European a votat rezolutia prin care cere statut de candidat pentru Moldova si Ucraina

Parlamentul European a votat joi, 23 iunie, rezolutia prin care cere acordarea statutului de tara candidate pentru aderarea Republicii Moldova si Ucrainei la Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut de eurodeputatul Siegfried Muresan, intr-o postare pe Facebook. DA! 529 de voturi pentru Republica Moldova si Ucraina acum in Parlamentul European. Tocmai am votat cu foarte mare majoritate Rezolutia Parlamentului in care cerem acordarea statutului de candidate pentru aderarea Republicii Moldova si a Ucrainei la Uniunea Europeana. Rezultatul votului arata ca in Parlamentul European nu mai exista opozitie la Republica Moldova. Sustinere totala, precizeaza eurodeputatul Muresan.

Parlamentul European a votat pentru acordarea statutului de tara candidata la UE pentru R. Moldova si Ucraina si continuarea eforturilor in cazul Georgiei

Parlamentul European a adoptat o noua rezolutie ce prevede oferirea statutului de tara candidata la UE pentru Ucraina si Republica Moldova, la Consiliul European din 23-24 iunie, dar si oferirea unei perspective europene pentru Georgia, prin continuarea eforturilor privind oferirea statutului.

CHARLES MICHEL: Decizia cu privire la acordarea statutului de candidat la UE pentru Ucraina reprezinta un moment decisiv

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a numit, astazi, decizia cu privire la acordarea statutului de candidat la Uniunea Europeana pentru Ucraina drept un moment decisiv pentru blocul comunitar.

Marcel Ciolacu: Romania poate deveni un hub de stabilitate si dezvoltare regionala! Este un proiect pe care il voi sustine, astazi, cu tarie, la Bruxelles, in fata partenerilor nostri europeni

Romania poate deveni un hub de stabilitate si dezvoltare regionala, a subliniat presedintele PSD, Marcel Ciolacu, care spune ca joi va pleda la Bruxelles pentru acordarea statutului de candidate la UE in cazul Republicii Moldova si Ucrainei, dpentru aderarea Romaniei la Schengen, pentru flexibilizarea PNRR pe zona de pensii.

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1805 seconds )