Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Kevin Spacey va fi sters complet dintr-un film

Antena3 Antena3,
Actorul Kevin Spacey va fi sters complet dintr-un film

Actorul Kevin Spacey va fi sters integral dintr-un film deja terminat, dupa acuzatiile privind comportamentul sau. Rolul sau din All the Money in the World va fi redistribuit si toate scenele vor. continuă pe Antena3

Decizie fara precedent la Hollywood: Kevin Spacey, inlocuit in filmul lui Ridley Scott cu doar o luna inainte de lansare FOTO

Actorul Kevin Spacey va fi inlocuit in drama All the Money in the World, regizata de Ridley Scott, productie deja finalizata si care va avea premiera in luna decembrie.

Cum planuiesc producatorii House of Cards sa-l scoata din serial pe Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey

In urma acuzatiilor de hartuire sexuala si comportament neadecvat, Netflix l-a concediat pe actorul Kevin Spacey, care interpreta rolul principal in serialul de succes House of Cards. Acum, producatorii trebuie sa ia o decizie in privinta destinului personajului Frank Underwood, jucat de Spacey, dupa ce au anuntat ca sezonul aflat acum in productie va fi ultimul.

Kevin Spacey, inlocuit cu Christopher Plummer intr-un film care ar fi trebuit sa fie lansat in decembrie de Ridley Scott

Christopher Plummer a fost chemat la refilmarea peliculei All de the money in the world, in care Kevin Spacey interpreta personajul lui J Paul Getty, un magnat petrolier, dupa ce actorul de 58 de ani a fost tina unor acuzatii de hartuire sexuala, relateazaThe Guardian, citand The Associated Press.

Cum a fost sanctionat Kevin Spacey in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Dupa scandalul izbucnit la Hollywood, care pornit in urma acuzatiilor de abuz sexual impotriva lui Kevin Spacey, actorul a fost sanctionat. Nu va mai aparea in drama regizata de Ridley Scott,.

O fosta prezentatoare TV a povestit plangand cum Kevin Spacey i-a agresat sexual fiul: Esti un pradator. Sper sa ajungi la inchisoare VIDEO

O fosta prezentatoare de stiri de la o televiziune din Boston, SUA, il acuza pe Kevin Spacey ca i-a agresat sexual fiul in varsta de 18 ani. Femeia, care a plans la conferinta de presa, spera ca starul sa ajunga dupa gratii si spune ca va face demersuri in acest sens.

Cu cine vor fanii House of Cards sa fie inlocuit Kevin Spacey: petitia online a fost semnata de zeci de mii de persoane

Dupa ce Netflix a anuntat ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, in urma acuzatiilor de hartuire si agresiune sexuala lansate impotriva actorului, iar filmarile pentru ultimul sezon din House of Cards au fost suspendate pe o perioada nedeterminata, fanii serialului au lansat o petitie online prin care cer producatorilor sa-l inlocuiasca cu un alt actor, o alegere surprinzatoare.

Membri din echipa House of Cards sustin ca Beau Willimon, creatorul serialului, stia despre comportamentul lui Kevin Spacey pe platourile de filmare

Trei membri din echipa de productie House of Cards contrazic declaratiile facute de producatorul executiv Beau Willimon, potrivit carora creatorul serialului de la Netflix nu stia despre comportamentul inadecvat al actorului Kevin Spacey din timpul filmarilor.

Personajul Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, ar putea fi ucis in viitorul sezon al serialului House of Cards

Creatorii serialului House of Cards fac ultimele schimbari in vederea celui de-al 6-lea si ultim sezon, pentru ca naratiunea sa nu-l mai includa pe Frank Underwood, personajul interpretat de Kevin Spacey, potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, citeaza Agerpres.

House of Cards nu va mai exista cu Kevin Spacey, conform Netflix

Dupa ce au aparut cateva voci conform carora Kevin Spacey este responsabil de hartuire sexuala, Netflix a confirmat ca productia House of Cards a incetat. La fel ca in cazul multor abonati la Netflix, House of Cards s-a numarat printre serialele mele preferate de pe platforma online de streaming. Din pacate, desi finalul sezonului cinci [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )