Libnet.ro
watchshop.ro

18:15

Actrita de la Hollyood care a disparut acum o saptamana a fost gasita. Politia: Este in siguranta

Adevărul Adevărul,
Actrita de la Hollyood care a disparut acum o saptamana a fost gasita. Politia: Este in siguranta

Actrita de la Hollywood Tanya Fear a fost data disparuta acum o saptamana. Ea a fost gasita in Los Angeles, iar un purtator al politiei spune ca vedeta serialului Doctor Who este in siguranta. continuă pe Adevărul

evomag.ro

O bomba a fost gasita pe marginea drumului intr-o localitate din judetul Botosani. Munitia era in perfecta stare de functionare

O bomba de aruncator de calibrul de 82 milimetri a fost descoperita pe marginea drumului judetean care tranziteaza localitatea Rediu din comuna Rauseni, a anuntat, luni, ISU Botosani.

Italia: Un refugiat somalez a injunghiat 5 persoane in orasul Rimini. Printre victime, un copil care e acum in stare grava (VIDEO)

Un refugiat somalez a injunghiat cinci persoane in orasul italian Rimini. Printre victime se afla si un copil, care e acum internat in spital in stare grava. Barbatul a fost arestat. Atac comis de .

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )