Libnet.ro
UNICEF

22:15

Aderarea Alianta

Libnet Ro
Nicolae Ciuca, vizita la Praga intr-un moment cu tripla semnificatie: 75 de ani de NATO, 25 de ani de apartenenta a Cehiei la Alianta, respectiv 20 de ani de la aderarea Romaniei

Nicolae Ciuca, vizita la Praga intr-un moment cu tripla semnificatie: 75 de ani de NATO, 25 de ani de apartenenta a Cehiei la Alianta, respectiv 20 de ani de la aderarea Romaniei

Nicolae Ciuca, lider PNL si presedinte al Senatului, a efectuat o vizita la Praga cu prilejul aniversarii a 75 de ani de la crearea NATO, a 25 de ani de la aderarea Cehiei, respectiv a 20 de ani de la aderarea Romaniei. Nicolae Ciuca, despre Cehia si Romania: Doua tari aliate si partenere, in UE si in NATO .

in plina cursa a lui Iohannis pentru sefia NATO, Romania marcheaza 20 de ani de la aderarea la Alianta printr-un eveniment in Bucuresti Jens Stoltenberg si zeci de ministri ai Apararii din state membre, printre invitati

Romania va organiza miercuri, 10 aprilie, in Bucuresti, un eveniment pentru a marca 20 ani de la aderarea la NATO in data de 29 martie 2004. La eveniment sunt asteptati 300 de participanti, din care 80 invitati straini, printre care Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO si ministrii si sefii Apararii din tarile membre ale Aliantei. Guvernul a aprobat joi lista de cheltuieli pentru acest eveniment.

20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. Opt din zece romani sunt siguri ca Alianta ar apara Romania daca ar fi atacata

La 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO, Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a identificat perceptiile romanilor fata de alianta politico-militara. 80% dintre romani cred ca intrarea in NATO a fost un lucru bun pentru tara noastra, in timp ce 15% cred ca a fost un lucru rau.

Ciuca: Romania a reusit ca in doua decenii de la aderarea la NATO sa fie un membru-cheie al aliantei

Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a afirmat marti, in sedinta solemna a Parlamentului care marcheaza 20 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta nord-atlantica si 75 de ani de existenta a NATO, ca tara noastra are cele mai solide garantii de securitate pe care le-a avut vreodata.

Nicolae Ciuca: Am fost printre primii care s-au angajat sa creasca bugetul pentru Aparare la 2% din PIB, intr-o perioada in care multi inca subestimau ambitiile expansioniste ale Rusiei (VIDEO)

Nicolae Ciuca, lider PNL si presedinte al Senatului, a sustinut un discurs, marti,la sedinta solemna a Parlamentului pentru a marca 20 de ani de la aderarea tarii noastre la Alianta Nord-Atlantica si cei 75 de ani de existenta a aliantei. Am fost printre primii care s-au angajat sa creasca bugetul pentru Aparare la 2% din PIB, a spus Nicolae Ciuca .

VIDEO. Romania, membru-cheie NATO, sustine Nicolae Ciuca

Nicolae Ciuca a declarat, in cadrul sedintei solemne a Parlamentului dedicata marcarii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica si a 75 de ani de existenta a NATO, ca tara noastra dispune de cele mai solide garantii de securitate pe care le-a avut vreodata. Au trecut 20 de ani de la .

Nicolae Ciuca: Romania poate aspira astazi sa conduca NATO. Anuntul candidaturii presedintelui Klaus Iohannis trebuie privit ca un demers al Romaniei pe care toti trebuie sa il sustinem (VIDEO)

Romania poate aspira astazi sa conduca NATO, a declarat Nicolae Ciuca, lider PNL si presedinte al Senatului, marti, in discursul sustinut la sedinta solemna a Parlamentului pentru a marca 20 de ani de la aderarea tarii noastre la Alianta Nord-Atlantica si cei 75 de ani de existenta a aliantei.

Alfred Simonis, PSD: in ultimele doua decenii, tara noastra s-a dovedit un membru loial si valoros al NATO

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, deputatul PSD Alfred Simonis a declarat, marti, in sedinta solemna a Parlamentului dedicata marcarii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica si a 75 de ani de existenta a NATO ca in ultimele doua decenii, tara noastra s-a dovedit un membru loial si valoros al Aliantei Nord Atlantice, militarii romani s-au aflat pe campul de lupta acolo unde a fost nevoie de ei, iar institutiile civile au sprijinit o prezenta activa si onoranta a tarii noastre in cadrul NATO.

Parlamentul se reuneste, marti in plen, pentru a marca 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca, marti 2 aprilie, de la ora 15. 00, sa aiba loc un plen comun, cu ocazia marcarii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la Alianta Nord-Atlantica si a 75 de ani de existenta a NATO.

Nicolae Ciuca, la 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO: Aceste doua decenii au reprezentat cea mai buna perioada din istoria noastra

Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a evidentiat, vineri, intr-un mesaj transmis cu prilejul implinirii a 20 de ani de la admiterea Romaniei in NATO, ca perioada scursa de la momentul aderarii la Alianta Nord-Atlantica reprezinta cea mai buna perioada din istoria tarii noastre. Se implinesc astazi 20 de ani de la admiterea Romaniei in .

Klaus Iohannis, la 20 de ani de la aderare: Romania va ramane profund implicata in procesul de adaptare permanenta a NATO

Romania va ramane profund implicata in procesul de adaptare permanenta a NATO, astfel incat Alianta sa devina mai puternica, mai rezilienta si mai bine pregatita pentru viitor, a declarat presedintele Klaus Iohannis, vineri, in mesajul transmis la 20 de ani de la aderarea tarii noastre.

Apartenenta la NATO, pilon al apararii si dezvoltarii Romaniei |Klaus Iohannis, mesaj la 20 de ani de la aderarea tarii noastre la Alianta Nord-Atlantica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul aniversarii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO.

Stoltenberg, despre aderarea Suediei la NATO: un esec pentru Putin

Aderarea Suediei la NATO este un eveniment istoric si demonstreaza ca liderul autoritar rus Vladimir Putin a esuat in tentativa sa de a slabi Alianta, a apreciat luni secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Jens Stoltenberg: Aderarea Suediei la NATO arata ca Vladimir Putin a esuat

Aderarea Suediei la NATO este un eveniment istoric si demonstreaza ca presedintele rus Vladimir Putin a esuat in tentativa sa de a slabi Alianta, a declarat luni secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Ministerul Afacerilor Externe saluta aderarea Suediei la NATO

Ministerul Afacerilor Externa saluta, vineri, aderarea Suediei la NATO, subliniind ca in urma acestui demers devine mai puternica si mai sigura, iar Alianta, mai consolidata.

MAE, mesaj dupa aderarea Suediei la NATO: Alianta, mai consolidata

Ministerul Afacerilor Externa MAE) saluta aderarea Suediei la NATO, prin depunerea, la 7 martie, a instrumentului de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, depozitarul Tratatului de la Washington, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. Alianta, mai consolidata .

Rusia risca sa fie exclusa militar din Marea Baltica si din spatiul sau aerian, dupa aderarea Suediei la NATO

Aderarea Suediei la NATO marcheaza o schimbare dramatica si istorica a politicii sale de securitate si inseamna ca alianta poate sa-si proiecteze forta mai eficient in Scandinavia, a declarat un grup de reflectie in domeniul apararii si securitatii, potrivit Sky News. Suedia aduce in NATO o armata bine echipata .

Ungaria ratifica in cele din urma aderarea Suediei la NATO

Parlamentul ungar a ratificat luni aderarea Suediei la NATO, ultima etapa pentru aceasta tara nordica ce si-a exprimat dorinta de a adera la Alianta Nord-Atlantica dupa declansarea de catre Rusia a invaziei in Ucraina in urma cu doi ani.

Ungaria a ratificat aderarea Suediei la NATO

Parlamentul ungar a ratificat luni aderarea Suediei la NATO, ultima etapa pentru aceasta tara nordica ce si-a exprimat dorinta de a adera la Alianta Nord-Atlantica dupa declansarea de catre Rusia a invaziei in Ucraina in urma cu doi ani, relateaza AFP, citata de Agerpres. Dupa aproape doi ani de asteptare, candidatura Suediei a fost aprobata .

Moment istoric: Parlamentul ungar a ratificat aderarea Suediei la Alianta NATO

Parlamentul ungar a ratificat aderarea Suediei la NATO, ultima etapa pentru aceasta tara nordica ce si-a exprimat dorinta de a adera la Alianta Nord-Atlantica dupa declansarea de catre Rusia a invaziei in Ucraina in urma cu doi ani, relateaza AFP,.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )