Libnet.ro
UNICEF

20:45

Aderarea Schengen

Libnet Ro
Ministrul austriac de Interne: Are sens sa includem acum Croatia in Schengen, dar nu si Bulgaria si Romania. Am atras atentia asupra unor lucruri inca din aprilie

Ministrul austriac de Interne: Are sens sa includem acum Croatia in Schengen, dar nu si Bulgaria si Romania. Am atras atentia asupra unor lucruri inca din aprilie

Gerhard Karner, ministrul austriac de Interne, a declarat ca tara sa vrea sa-si foloseasca dreptul de veto in ce priveste includerea Romaniei si Bulgariei in Schengen. El a invocat drept argument frontierele insuficient securizate, care permit trecerea migrantilor economici. Declaratiile sale vin in contextul in care guvernul Olandei tocmai s-a pronuntat pentru aderarea Croatiei si Romaniei la Schengen, dar impotriva includerii Bulgariei. Iar Parlamentul Suediei a dat si el un vot pentru aderarea Romaniei la Schengen. Practic, singura tara care se mai opune e Austria.

DACIAN CIOLOS: Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen inca se joaca

Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen inca se joaca, a afirmat europarlamentarul Dacian Ciolos, care a amintit ca mai sunt cinci zile pana la intalnirea ministrilor de interne din statele membre UE, unde trebuie luata o decizie in unanimitate asupra acestui subiect.

Dacian Ciolos: Aderarea Romaniei la Schengen inca se joaca

Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen inca se joaca, a afirmat europarlamentarul Dacian Ciolos, care a amintit ca mai sunt cinci zile pana la intalnirea ministrilor de Interne din statele membre UE, unde trebuie luata o decizie in unanimitate asupra acestui subiect.

Ciolos, despre sansele Romaniei de a adera la Schengen

Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen inca se joaca, a afirmat europarlamentarul Dacian Ciolos, care a amintit ca mai sunt cinci zile pana la intalnirea ministrilor de Interne din statele membre UE, unde trebuie luata o decizie in unanimitate asupra acestui subiect. Ciolos a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca dupa lobby-ul intens din ultima perioada, .

Cristian Diaconescu, despre opozitia Austriei fata de aderarea Romaniei la Schengen: Nu e niciun fel de argument (VIDEO)

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a declarat vineri in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca opozitia Austriei fata de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen este in contradictie cu deciziile luate de institutiile UE care au constatat ca Romania este pregatita din punct de vedere tehnic. De asemenea, excluderea Bulgariei din mecanismul aderarii, asa cum vrea Olanda ar putea crea numeroase probleme privind securizarea frontierei: .

Olanda accepta aderarea Romaniei si Croatiei la Schengen. Cum ramane cu Bulgaria

Guvernul Olandei accepta aderarea Romaniei si Croatiei la spatiul Schengen, dar blocheaza demersul Bulgariei, intrucat considera ca aceasta tara nu intruneste conditiile necesare. La.

PNL: Olanda si Suedia sustin aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

Partidul National Liberal afirma, astazi seara, ca Olanda si Suedia sustin aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, in urma eforturilor constante facute de presedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciuca si ministrii PNL.

Olanda respinge aderarea Bulgariei la Schengen. O noua evaluarea va fi facuta probabil anul viitor

Guvernul olandez a decis sa blocheze aderarea Bulgariei la Spatiul Schengen, in paralel cu decizia de a da unda verde Romaniei si Croatiei. Decizia luata de Olanda Olanda considera ca Bulgaria nu intruneste conditiile necesare aderarii, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

O singura tara se mai opune deschis ca Romania sa adere la Schengen

Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, despre aderarea Romaniei la Schengen: Se continua demersurile diplomatice si politice pe foarte multe dimensiuni cu privire la Austria

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri, in emisiunea Buna, Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca au fost depuse demersuri importante pentru ca Suedia si Olanda sa sustina aderarea Romaniei in Schengen: in ceea ce priveste Suedia, in urma cu aproape o luna in Parlamentul Suedez a existat o dezbatere in Comisia de Afaceri Juridice cu privire la propunerea pozitiva a guvernului suedez de a sustine aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Cu acel prilej, Partidul Social Democrat din Suedia a prezentat rezerve cu privire la aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Am facut demersuri pe foarte multe canale, am fost in contact permanent cu omologul meu suedez, am discutat cu un important lider al PSD din Suedia pe 22 noiembrie in care am expus toate argumentele care sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen, am transmis si in scris aceste date, cifre.

Ciuca saluta sustinerea Guvernului Olandei pentru aderarea Romaniei la Schengen

Premierul Nicolae Ciuca a salutat sustinerea Guvernului olandez, dupa ce Executivul condus de Mark Rutte a transmis o scrisoare de recunoastere a pregairii Romaniei pentru aderarea la Sdchengen.

SIEGFRIED MURESAN: Olanda sustine aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan anunta intr-o postare pe Facebook ca Guvernul Olandei a decis iar Olanda sustine aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Olanda si Suedia sprijina aderarea Romaniei la Schengen, anunta ministrul de Externe, Bogdan Aurescu

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, intr-un mesaj postat pe Twitter, decizia Suediei si a Olandei de a sprijini aderarea Romaniei la Schengen. Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei a votat, vineri, in favoarea aderarii Romaniei la Schengen, iar votul este obligatoriu pentru Guvern.

Oficial. Guvernul Olandei sustine intrarea Romaniei in Schengen. Reactia MAE

Guvernul condus de olandezul Mark Rutte anunta intr-o scrisoare adresata Parlamentului ca sustine aderarea la Schengen a Romaniei si Croatiei, dar are rezerve fata de Bulgaria.

Bogan Aurescu saluta evaluarea pozitiva si pozitia guvernului din Olanda, in sprijinul aderarii la Schengen a Romaniei

Ministrul de Externe, Bogan Aurescu scrie astazi pe Twitter ca saluta evaluarea pozitiva de astazi si pozitia guvernului olandez in sprijinul aderarii la Schengen a Romaniei. in urma cu scurt timp, si Guvernul Suediei a reusit sa obtina sprijinul Parlamentului si a primit mandat pozitiv pentru a vota aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

SIEGFRIED MURESAN: Guvernul Suediei a primit mandat pentru a vota aderarea Romaniei la Schengen

Deputatul european Siegfried Muresan PNL) scrie astazi pe Facebook ca Guvernul Suediei a reusit sa obtina sprijinul Parlamentului si a primit mandat pozitiv pentru a vota aderarea Romaniei la spatiul Schengen, la Consiliul Justitie si Afaceri Interne de saptamana viitoare.

Rares Bogdan, despre opozitia Austriei privind aderarea Romaniei la Schengen: Unul dintre motive este legat de fondurile care ar urma sa fie impartite pentru sprijinul imigrantilor

Europarlamentarul Rares Bogdan a explicat vineri, in emisiunea Politica zilei, moderata de Ioana Constantin, motivele pentru care Austria se opune inca aderarii Romaniei in Spatiul Schengen. Acesta a spus ca una dintre mize vizeaza impartirea fondurilor europene: Unul dintre motive este legat de fondurile care ar urma sa fie impartite pentru sprijinul imigrantilor, 3,4 miliarde, si Austria solicita un sprijin din partea Romaniei si Bulgariei in impartirea acestor bani.

Suedia s-a razgandit: sprijina aderarea Romaniei la Schengen. Votul a fost dat astazi

Europarlamentarul Dan Nica PSD) transmite ca Suedia sprijina aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Potrivit acestuia, verdictul favorabil dat, vineri, de Comisia pentru Afaceri Europene din.

VICTOR NEGRESCU: Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu afirma, astazi, pe Facebook, ca Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen si ca Opozitia social-democrata a salvat guvernul de dreapta desi acesta este sustinut de o coalitie din care fac parte extremistii.

Dan Nica: Suedia sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul Dan Nica, liderul Delegatiei PSD din Parlamentul European, a declarat ca verdictul favorabil aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, dat azi de Comisia pentru Afaceri Europene din Parlamentul Suediei, elimina un obstacol important din calea intrarii tarii noastre in zona de libera circulatie.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1465 seconds )