Libnet.ro
UNICEF

22:15

Administratia Fondului

Libnet Ro
Rabla 2022, ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa-si schimbe masina: se intampla pana la 31 ianuarie 2023

Rabla 2022, ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa-si schimbe masina: se intampla pana la 31 ianuarie 2023

Administratia Fondului de Mediu, responsabila de particularitatile programului Rabla 2022, a venit cu un anunt foarte important pentru cei care sperau sa-si schimbe autoturismul in perioada urmatoare cu ajutorul statului roman. Sesiunea actuala de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus s-a prelungit pana la 31 ianuarie 2023, dupa cum se .

Rabla 2022. Se prelungeste sesiunea de inscriere in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Rabla 2022. Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, anunta Administratia Fondului pentru Mediu.

Rabla Clasic si Rabla plus continua. Anuntul autoritatilor

Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita, anunta Administratia Fondului pentru Mediu AFM). Pana la data de 31 ianuarie 2023, pot depune dosarele de finantare in cele doua programe persoane fizice, juridice si unitati administrativ-teritoriale UAT). Administratia Fondului pentru Mediu anunta prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finantare in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national si a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic pentru solicitantii persoane fizice, persoane juridice si unitati administrativ-teritoriale. Solicitantii se pot inscrie pana la data de 31 ianuarie 2023 in limita bugetului disponibil se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei.

Programul Rabla: AFM prelungeste sesiunea de depunere a dosarelor. Care este noul termen

Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, a anuntat, miercuri, Administratia Fondului pentru Mediu.

Rabla pentru becuri, o noua minciuna

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va crea un nou sistem informatic in cazul programului Rabla pentru becuri, a anuntat, miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Barna Tanczos. Potrivit acestuia, implementarea noului sistemva mai dura cateva saptamani sau luni. Cel mai important in cazul acestor programe, vazand experienta exact la AFM, este ca sistemul sa fie .

TANCZOS BARNA: AFM va crea un nou program informatic pentru Programul Rabla pentru becuri

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va crea un nou sistem informatic in cazul programului Rabla pentru becuri, iar implementarea acestuia va mai dura cateva saptamani sau luni, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Barna Tanczos.

Rabla Electrocasnice 2022 ultima sesiune incepe astazi, 21 noiembrie, la ora 10:00. Ce trebuie sa stie toti romani, ce produse sunt disponibile

Astazi, 21 noiembrie, incepand cu ora 10:00, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) initiaza cea mai recenta sesiune a programului Rabla pentru Electrocasnice, ultima pe acest an. Programul.

Noua sesiune a Programului Rabla pentru Electrocasnice incepe astazi

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) organizeaza, incepand de luni, ora 10:00, o noua sesiune a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Nicusor Dan vrea sa instaleze 166 de statii de reincarcare pentru masinile electrice in Bucuresti

Primaria Capitalei a depus cerere de finantare, la Administratia Fondului pentru Mediu, in vederea instalarii a 166 de statii de reincarcare pentru masinile electrice, anunta edilul general, Nicusor Dan, preluat de Agerpres.

Rabla pentru Electrocasnice, editia a 2-a. Ce valoare au noile vouchere

Incepe a doua editie de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice, luni, 21 noiembrie, anunta Administratia Fondului pentru Mediu.

Se dau bani de la stat sa-ti schimbi electronicele din casa: cand incepe Rabla Electrocasnice 2022, editia a doua

In cazul in care ai de dat un electrocasnic vechi la schimb pe un voucher, iata ca vei avea aceasta ocazie in curand, dupa cum vei afla in cele ce urmeaza. Administratia Fondului pentru.

Rabla pentru Electrocasnice 2022, editia a 2-a. Ce valoare au voucherele pentru echipamentele noi

Administratia Fondului pentru Mediu anunta a doua editie de inscriere in Programul Rabla pentru Electrocasnice 2022. Ce valoare au voucherele si ce se poate achizitiona.

Rabla pentru Electrocasnice incepe pe 21 noiembrie

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) organizeaza, incepand de luni, 21 noiembrie 2022, ora 10:00, o noua sesiune a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Potrivit AFM, persoanele fizice au la dispozitie 5 zile in vederea inscrierii in program prin crearea contului de .

Rabla pentru electrocasnice: Cand are loc o noua sesiune

Administratia Fondului pentru Mediu organizeaza, incepand de luni, 21 noiembrie 2022, ora 10:00, o noua sesiune pentru Programul national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Programul privind casarea autovehiculelor uzate, amanat din nou. Cand se va desfasura

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) amana, din nou, lansarea programului de casare a autovehiculelor uzate.

AFM amana lansarea programului Fabrici de reciclare. Cand se va desfasura

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) anunta, luni, amanarea lansarii Programului Fabrici de reciclare finantat din PNRR.

Milioane de euro de la stat, in Romania: pentru ce s-au mai gandit sa mai ofere saci cu bani

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) vine cu un anunt important pentru romanii interesati de finantare. Este vorba despre Programul Fabrici de reciclare, finantat prin intermediului.

22 milioane de lei pentru amenajarea unei piste moderne de biciclete

Judetul Galati va avea o pista moderna de biciclete, cu o lungime de 30 de kilometri. Anuntul a fost facut astazi de Costel Fotea, presedintele Consiliului Judetean, care a precizat ca, pentru realizarea acestui obiectiv, va atrage fonduri europene in cadrul unui program gestionat de Administratia Fondului de Mediu.

Biserica bantuita din Baragan. Povestea lacasului ajuns in lista monumentelor digitalizate din Romania

O biserica in ruina din Baragan se afla pe lista celor aproape 40 de monumente digitalizate din Romania, in cadrul unui proiect co-finantat de catre Administratia Fondului Cultural National.

Andreea Esca, sapte luni de procese pentru o datorie de 72 de lei

Andreea Esca, prezentatoarea stirilor de la PRO TV, a fost nevoita sa traverseze nu mai putin de sapte luni de procese pentru o datorie de 72 de lei, potrivit viva. ro. Procesul i-a fost deschis jurnalistei de catre cei de la Administratia Fondului Imobiliar, iar recent a ajuns la final.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )