Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aeronave Pilot

Libnet Ro
Fortele Terestre Romane au inceput procedurile de receptie calitativa si cantitativa a primului sistem de aeronave fara pilot

Fortele Terestre Romane au inceput procedurile de receptie calitativa si cantitativa a primului sistem de aeronave fara pilot

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat ca Fortele Terestre Romane au inceput procedurile de receptie calitativa si cantitativa a echipamentelor primului sistem de aeronave fara pilot Bayraktar TB2. Primul sistem de aeronave fara pilot, testat de Fortele Terestre Romane in decursul acestei saptamani, Fortele Terestre Romane au initiat procedurile de receptie a echipamentelor primului sistem de aeronave fara pilot Bayraktar TB2.

Armata romana a inceput receptia primului sistem de drone Bayraktar, din contractul de 321 de milioane de dolari, anunta MApN

Fortele Terestre Romane au inceput, in cursul acestei saptamani, procedurile de receptie calitativa si cantitativa a echipamentelor primului sistem de aeronave fara pilot drone) Bayraktar TB2, a anuntat joi Ministerul Apararii Nationale MApN), intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Fortele Terestre Romane au inceput receptia primului sistem de drone Bayraktar

Fortele Terestre Romane au inceput, in cursul acestei saptamani, procedurile de receptie calitativa si cantitativa a echipamentelor primului sistem de aeronave fara pilot Bayraktar TB2, anunta MApN.

Primul sistem de aeronave fara pilot Bayraktar ajunge la Fortele Terestre Romane

Fortele Terestre Romane au inceput, in cursul acestei saptamani, procedurile de receptie calitativa si cantitativa a echipamentelor primului sistem de aeronave fara pilot Bayraktar TB2, informeaza Ministerul Apararii Nationale MApN).

Nu stie ca sunt femeie! |Sirena, femeia pilot care zboara cu cel mai puternic avion de lupta din lume, a ajuns la Bucuresti la mansa unui F-35

La aproape 35 de ani, femeia pilot cunoscuta in lumea aviatiei drept Sirena se poate lauda ca a testat pana in prezent zeci de aeronave de generatia a cincea.

Philip Morris International doneaza Politiei de Frontiera doua drone in valoare de aproape 700.000 dolari

Philip Morris International PMI), o companie internationala din industria tutunului, finanteaza achizitia a doua drone tip UAS sistem de aeronave fara pilot) in valoare de aproape 700,000 de dolari si completeaza astfel tehnica de supraveghere folosita de Politia de Frontiera Romana pentru combaterea contrabandei.

Philip Morris International doneaza Politiei de Frontiera doua drone in valoare de aproape 700.000 de dolari

Philip Morris International PMI), o companie internationala de top din industria tutunului, finanteaza achizitia a doua drone tip UAS sistem de aeronave fara pilot) in valoare de aproape 700,000 de dolari si completeaza astfel tehnica de supraveghere folosita de Politia de Frontiera Romana pentru combaterea contrabandei.

Philip Morris International doneaza Politiei de Frontiera doua drone in valoare de aproape 700,000 USD

Philip Morris International PMI), o companie internationala de top din industria tutunului, finanteaza achizitia a doua drone tip UAS sistem de aeronave fara pilot) in valoare de aproape 700,000 de dolari si completeaza astfel tehnica de supraveghere folosita de Politia de Frontiera Romana pentru combaterea contrabandei.

Grupul Avia Solutions lanseaza Programul Pilot Runway pentru a pregati 200 de noi piloti romani anual

Avia Solutions Group, cel mai mare furnizor ACMI aeronave, echipaj, intretinere si asigurari) din lume, cu o flota de 212 avioane, lanseaza in Romania Pilot Runway un program de formare profesionala, care ofera atat finantare, cat garantarea locurilor de munca. Derulat prin filiala BAA Training, programul anticipeaza expansiunea globala a Grupului si va fi derulat .

Grupul Avia Solutions lanseaza Programul Pilot Runway pentru a pregati 200 de noi piloti romani anual

Avia Solutions Group, cel mai mare furnizor ACMI aeronave, echipaj, intretinere si asigurari) din lume, cu o flota de 212 avioane, lanseaza in Romania Pilot Runway- un program de formare profesionala, care ofera atat finantare, cat garantarea locurilor de munca. Derulat prin filiala BAA Training, programul anticipeaza expansiunea globala a Grupului si va fi derulat in parteneriat cu diviziile ACMI ale Avia Solutions, incepand cu Avion Express.

HARTA Cum au ajuns dronele ucrainene echipate cu AI in inima Rusiei, pentru a lovi rafinarie dupa rafinarie. Efectele sunt deja vizibile

Aeronave ucrainene fara pilot tot mai capabile sa evite bruiajul si apararea antiaeriana a Moscovei au atacat mai multe instalatii petroliere rusesti in ultimele saptamani, in incercarea de a reduce capacitatea de rafinare si de a incetini masinaria de razboi a Kremlinului, scriu Reuters, CNN si Foreign Policy.

Ministrul Apararii: inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire F-16 din Romania in urmatoarele luni

Ministrul Apararii Angel Tilvar a anuntat ca inca sase aeronave F-16 olandeze vor sosi la Centrul European de Pregatire F-16 din Romania in urmatoarele luni. De asemenea, ministrul a spus ca a discutat cu omologul sau olandez Kajsa Ollongren dislocarea a trei aeronave MQ-9 Reaper fara pilot in Romania pe parcursul anului 2024.

Ucraina a primit in secret drone americane Decoy ADM-160 MALD. Nu se stie inca pe ce aeronave sunt montate

Fortele rusesti din Ucraina spun ca au descoperit resturile unui vehicul aerian fara pilot identificat ca ADM-160 MALD in regiunea Herson.

O drona dezvoltata in secret de SUA, propusa si Romaniei. PLUS: Acelasi sistem anti-drona pe care l-ar folosi si militarii americani la Campia Turzii

Romania incepe sa mizeze pe drone in dotarea fortelor sale. Dupa ce a cumparat drone Bayraktar TB2 si va demara constructia in tara de drone Watchkeeper, fortele romane au inceput deja sa se orienteze si catre alte clase de aeronave fara pilot. Doua companii americane, insa, au venit recent in tara si au prezentat autoritatilor niste sisteme aparte: o drona dezvoltata si testata pana de curand de SUA in cadrul unui program secret, dar si aceleasi sisteme anti-drona pe care fortele americane le au in dotare si le folosesc sa-si protejeze bazele.

Olanda aduce la Baza Campia Turzii trei drone MQ-9 Reaper VIDEO

Trei avioane de recunoastere fara pilot de tip MQ-9 Reaper din dotarea Fortelor Armate Regale ale Tarilor de Jos vor actiona, pe o perioada cuprinsa intre sase si 12 luni, din Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii, alaturi de aeronave similare americane.

Trei aeronave MQ-9 Reaper olandeze vor sosi in Romania, anunta MApN

Ministerul Apararii Nationale saluta decizia Guvernului Olandez de a disloca, pe parcursul anului 2024, trei avioane de recunoastere fara pilot de tip MQ-9 Reaper din dotarea Fortelor Armate Regale ale Tarilor de Jos. Aeronavele vor actiona, pe o perioada cuprinsa intre sase si 12 luni, din Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii si vor fi deservite la Cimpia Turzii de circa 40 de specialisti olandezi. Trei aeronave MQ-9 Reaper olandeze vor sosi, in 2024, in Romania .

Garda de Mediu cumpara 16 drone pentru monitorizarea transporturilor de deseuri

Garda Nationala de Mediu aloca 6,6 milioane lei pentru achizitionarea unui numar de 16 aeronave fara pilot, pentru imbunatatirea guvernantei gestionarii deseurilor, in vederea accelerarii tranzitiei la economia circulara. Potrivit anuntului de participare postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP), aeronavele sunt dotate cu sisteme UAV fara pilot) cu propulsie electrica, sistem de hardware .

VIDEO Operatorii de drone ucraineni s-au intrecut pe ei insisi cu o noua lovitura remarcabila

O noua inregistrare video distribuita de militarii ucraineni arata cum operatorii lor de drone au reusit o noua lovitura cu totul remarcabila cu ajutorul unei aeronave fara pilot kamikaze.

Pilotul unui avion de vanatoare Su-27 al Rusiei a tras cu intentie asupra unei aeronave militare britanice |Londra a ascuns informatiile

Un incident in care un pilot rus a lansat rachete asupra unui avion britanic deasupra Marii Negre este analizat in prezent dintr-o noua perspectiva.

Rusia Ucraina, ziua 522. Moscova a fost atacata cu drone

Capitala Rusiei, Moscova, a fost atacata cu drone lansate de armata ucraineana, au anuntat agentiile occidentale de presa precum si agentia oficiala a Rusiei, TASS. Atacul cu aeronave fara pilot s-a desfasurat in noaptea de 29 spre 30 iulie 2023 si ar putea fi considerat o componenta a operatiunii vaste de contraofensiva a Ucrainei. Chiar .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )