Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aeroportului Taskent

Libnet Ro
CCTV surprinde momentul exploziei din Uzbekistan

CCTV surprinde momentul exploziei din Uzbekistan

CCTV a surprins momentul exploziei din Uzbekistan, produsa intr-un depozit din apropierea aeroportului din Taskent. O persoana a fost ucisa si zeci ranite, intr-o explozie puternica, joi 28 septembrie), intr-un depozit din apropierea aeroportului din Taskent, au declarat autoritatile din Uzbekistan, potrivit Reuters. Imaginile CCTV au surprins momentul exploziei, care a zguduit casele din apropiere .

Explozie uriasa la un depozit de langa aeroportul din Takskent, Uzbekistan |Unda de soc a fost resimtita cativa kilometri

O explozie puternica s-a produs la un depozit din apropierea aeroportului din Taskent si a fost urmata de incendiu. Unda de soc a exploziei a spart zeci de ferestre ale apartamentelor din apropiere, iar mai multe persoane sunt ranite.

Explozie puternica in apropierea aeroportului din Taskent, capitala Uzbekistanului. Locuitorii sunt in stare de soc (VIDEO)

Se pare ca in timpul noptii de miercuri spre joi, o explozie puternica s-a produs in apropierea aeroportului din Taskent, capitala Uzbekistanului, a transmis presa locala, autoritatile informand despre un incendiu soldat cu raniti, noteaza AFP. Explozie puternica in apropierea aeroportului din Taskent Incidentul a avut loc la un depozit vamal situat in apropierea aeroportului Taskent, sustin martorii citati de site-ul de stiri Nova24.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )