Libnet.ro
UNICEF

09:45

ALDE a decis sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Gratiela Gavrilescu, propusa pentru functia de ministru al Mediului. Viorel Ilie, propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul in locul Gratielei Gavrilescu

Hotnews Hotnews,
 ALDE a decis sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Gratiela Gavrilescu, propusa pentru functia de ministru al Mediului. Viorel Ilie, propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul in locul Gratielei Gavrilescu

Liderii ALDE, reuniti duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii, anunta News. ro. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE o va propune pe Gratiela Gavrilescu pentru functia de ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin, iar Viorel Ilie, liderul de grup al senatorilor ALDE, va fi propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul, in locul Gratielei Gavrilescu. continuă pe Hotnews

Daniel Constantin dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Decizia de astazi, nestatutara, nu are nicio legatura cu legalitatea. Mingea este in terenul lui Dragnea si Grindeanu

Decizia de astazi nu are nicio legatura cu legalitatea. Nu i se poate aplica o sanctiune unui co-presedinte de partid decat in congres. Domnul Tariceanu si actiunile sale nu mai au nicio legatura cu liberalismul. Probabil ca decizia de astazi, nestatutara, le va fi comunicata lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Mingea este in terenul lor - este prima reactie a lui Daniel Constantin dupa ce liderii ALDE au decis duminica, sedinta Biroului Politic Central, sa ii retraga sprijinul politic.

Gratiela Gravrilescu, propusa pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, dupa ce Daniel Constantin a pierdut sprijinul politic

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gravrilescu, a fost propusa, duminica, in sedinta BPC al ALDE, pentru a asigura interimatul la Ministerul Mediului, dupa ce partidul a decis sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin.

Sprijinul politic a lui Daniel Constantin a fost retras

ACTUALIZARE 17:10 ALDE nu il mai sustine pe Constantin Liderii ALDE, reuniti azi dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin. ------------- Liderii ALDE se reunesc azi dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili pozitia partidului in urma disputelor care au avut loc intre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, existand voci care cer retragerea sprijinului politic lui Constantin.

Vot in ALDE: Nu il mai sustine pe Daniel Constantin. Actualul vicepremier si ministru al Mediului ar putea fi inlocuit in Guvern de Gratiela Gavrilescu. Constantin: Decizia de astazi nu are legatura cu legalitatea. Tariceanu: A devenit un cantaret pe fata

Co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, a pierdut sprijinul politic al partidului.

Un cantaret pe fata al sistemului si al binomului. Tariceanu, despre Daniel Constantin: Drumurile noastre s-au despartit

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminica intr-o sedinta la Parlament sa ii retraga sprijinul politic acordat vicepremierului Daniel Constantin, cerand astfel retragerea sa din toate.

Sedinta decisiva in ALDE.Daniel Constantin ar putea ramane fara postul de vicepremier

Liderii ALDE se reunesc duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central pentru a transa disputa dintre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, partidul i-ar putea retrage sprijinul politic lui Daniel Constantin, astfel copresedintele ALDE ar ramane fara functia de vicepremier si ministru al Mediului. Totusi, Constantin are de partea sa protocolul de colaborare dintre PSD si ALDE.

Sprijinul politic a lui Daniel Constantin ar putea fi retras

Liderii ALDE se reunesc azi dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili pozitia partidului in urma disputelor care au avut loc intre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, existand voci care cer retragerea sprijinului politic lui Constantin.

Tariceanu are mari carente de caracter. Daniel Constantin, dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Nu este conform cu statutul, este ilegal (VIDEO)

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminica intr-o sedinta la Parlament sa ii retraga sprijinul politic acordat vicepremierului Daniel Constantin, cerand astfel retragerea sa din toate.

Tariceanu, lovitura decisiva pentru Daniel Constantin: ALDE i-a retras sprijinul politic. Gratiela Gavrilescu propusa sa ii preia functiile guvernamentale (VIDEO)

Mandatul lui Daniel Constantin in functia de vicepremier si de ministrul al Mediului se aproprie de final. Lovitura decisiva i-a dat-o chiar partidul unde acesta era co-presedinte alaturi de Calin Popescu.

Liviu Dragnea: Dupa votul din ALDE, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, dupa votul dat de Biroul Politic al ALDE, care i-a retras sprijinul, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern, potrivit News. ro. Din pacate, acest deznodamant era previzibil. Am avut mai multe discutii cu Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu. Cred ca acum o luna i-am spus lui Daniel Constantin ca trebuie sa gaseasca un mod de convietuire si colaborare cu domnul Tariceanu, pentru ca lucrurile nu pot ajunge decat la situatia asta, transarea situatiei prin vot, a spus Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )