Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALDE a decis retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALDE a decis retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin

Liderii ALDE, reuniti duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii. Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, va fi propusa de ALDE in functia de ministru al Mediului si vicepremier, in locul lui Daniel Constantin. continuă pe Ziarul Bursa

ALDE a decis sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Gratiela Gavrilescu, propusa pentru functia de ministru al Mediului. Viorel Ilie, propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul in locul Gratielei Gavrilescu

Liderii ALDE, reuniti duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii, anunta News. ro. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca ALDE o va propune pe Gratiela Gavrilescu pentru functia de ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin, iar Viorel Ilie, liderul de grup al senatorilor ALDE, va fi propus ministru pentru Relatia cu Parlamentul, in locul Gratielei Gavrilescu.

Liviu Dragnea, despre retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin: Regret ca s-a ajuns aici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca regreta ca s-a ajuns la decizia retragerii sprijinului politic pentru copresedintele ALDE Daniel Constantin . Acesta a precizat ca in ultimele saptamani a avut mai multe discutii atat cu Calin.

Sprijinul politic a lui Daniel Constantin a fost retras

ACTUALIZARE 17:10 ALDE nu il mai sustine pe Constantin Liderii ALDE, reuniti azi dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin. ------------- Liderii ALDE se reunesc azi dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili pozitia partidului in urma disputelor care au avut loc intre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, existand voci care cer retragerea sprijinului politic lui Constantin.

Radu Banciu, despre faptul ca ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin: Ar trebui sa se intoarca in vecinatatea Varanului si sa linga mana care altadata l-a crescut (VIDEO)

Radu Banciu a avorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Biroul central al ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin pentru functiile detinute.

Vot in ALDE: Nu il mai sustine pe Daniel Constantin. Actualul vicepremier si ministru al Mediului ar putea fi inlocuit in Guvern de Gratiela Gavrilescu. Constantin: Decizia de astazi nu are legatura cu legalitatea. Tariceanu: A devenit un cantaret pe fata

Co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, a pierdut sprijinul politic al partidului.

Sprijinul politic a lui Daniel Constantin ar putea fi retras

Liderii ALDE se reunesc azi dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili pozitia partidului in urma disputelor care au avut loc intre copresedintii Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, existand voci care cer retragerea sprijinului politic lui Constantin.

Daniel Constantin dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Decizia de astazi, nestatutara, nu are nicio legatura cu legalitatea. Mingea este in terenul lui Dragnea si Grindeanu

Decizia de astazi nu are nicio legatura cu legalitatea. Nu i se poate aplica o sanctiune unui co-presedinte de partid decat in congres. Domnul Tariceanu si actiunile sale nu mai au nicio legatura cu liberalismul. Probabil ca decizia de astazi, nestatutara, le va fi comunicata lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Mingea este in terenul lor - este prima reactie a lui Daniel Constantin dupa ce liderii ALDE au decis duminica, sedinta Biroului Politic Central, sa ii retraga sprijinul politic.

Tariceanu are mari carente de caracter. Daniel Constantin, dupa ce ALDE i-a retras sprijinul politic: Nu este conform cu statutul, este ilegal (VIDEO)

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminica intr-o sedinta la Parlament sa ii retraga sprijinul politic acordat vicepremierului Daniel Constantin, cerand astfel retragerea sa din toate.

Un cantaret pe fata al sistemului si al binomului. Tariceanu, despre Daniel Constantin: Drumurile noastre s-au despartit

Biroul Politic Central al ALDE a decis duminica intr-o sedinta la Parlament sa ii retraga sprijinul politic acordat vicepremierului Daniel Constantin, cerand astfel retragerea sa din toate.

Scandal cu impact in Guvern. Culisele sedintei in care Daniel Constantin a pierdut sprijinul ALDE: Tariceanu a negociat cu Dragnea decapitarea celuilalt co-presedinte. Constantin, banuit ca este un apropiat al lui Victor Ponta

Conducerea ALDE a decis, ieri, sa ii retraga sprijinul politic lui Daniel Constantin. Hotararea a fost luata in Delegatia Permanenta, cu 86 voturi pentru, 12 impotriva si sase abtineri. Pasul urmator este ca ALDE sa ii ceara premierului Sorin Grindeanu sa-l demita pe Daniel Constantin din guvern, acesta fiind vicepremier si ministru al Mediului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )