Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alegerilor Sectorul

Libnet Ro
Rezultate alegeri locale 2024. Rares Hopinca, noul primar la Sectorul 2 din Bucuresti. BEC a respins cererea lui Radu Mihaiu

Rezultate alegeri locale 2024. Rares Hopinca, noul primar la Sectorul 2 din Bucuresti. BEC a respins cererea lui Radu Mihaiu

Rares Hopinca este castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2 al Capitalei. BEC a respins cererea de anulare a alegerilor, depusa de Radu Mihai si de Alianta Dreapta Unita, USR - PMP - Forta Dreptei.

Rares Hopinca este castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2 din Bucuresti. BEC a respins cererea lui Radu Mihaiu

Biroul Electoral Central a respins cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 2, depusa de Radu Mihai si de Alianta Dreapta Unita, USR - PMP - Forta Dreptei. Astfel, Rares Hopinca este castigatorul.

incepe renumararea voturilor la doua sectii din Sectorul 2

La doua sectii de votare din Sectorul 2 al Capitalei incepe actiunea de renumarare a voturilor, in urma alegerilor desfasurate in ziua de duminica, 9 iunie 2024. Activitatea de renumarare incepe la mijlocul zilei de duminica, 16 iunie, deci exact la o saptamana de la alegeri. Anuntul referitor la renumarare a fost facut de primarul .

Biroul Electoral Central respinge cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 1

Cererea Aliantei Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei, de a anula alegerile in Circumscriptia Electorala Sector 1, a fost respinsa de catre Biroul Electoral Central. Nu este singura decizie de acest fel luata de institutie in ultimele.

Biroul Electoral Central respinge cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 1

Cererea Aliantei Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei, de a anula alegerile in Circumscriptia Electorala Sector 1, a fost respinsa de catre Biroul Electoral Central. Nu este singura decizie de acest fel luata de institutie in ultimele.

Biroul Electoral Central a decis: Alegerile din Sectorul 1 nu vor fi reluate

Cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 1 al Capitalei a fost respinsa, sambata seara, de catre Biroul Electoral Central. Solicitarea fusese inaintata de Alianta Dreapta Unita USR PMP Forta Dreptei. BEC a respins si cererile de renumarare a voturilor formulate de REPER Potrivit unui comunicat al BEC, in sedinta de sambata au fost date mai multe hotarari si decizii de respingere privind renumararea de voturi sau anularea alegerilor in diferite circumscriptii din tara.

Surse: BEC a respins cererea lui Clotilde Armand privind fraudarea alegerilor de la Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins cererea facuta de Clotilde Armand, in legatura cu fraudarea alegerilor de la Sectorul 1, sustin surse oficiale.

Mihaiu: Am depus 7 plangeri penale. La Sectorul 2 sunt fraude clare. Poate n-ar fi fost asa o problema daca diferenta de voturi dintre candidati n-ar fi fost asa mica. Daca localele au fost cu probleme, parlamentarele si prezidentialele cum vor fi? (VIDEO

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a declarat sambata, pentru B1 TV, ca a depus sapte plangeri penale referitoare a desfasurarea alegerilor din 9 iunie deoarece are dovezi clare de fraude. N-ar fi fost mare problema, spune Mihaiu, daca ar fi fost mare diferenta dintre el si principalul sau contracandidat, Rares Hopinca PSD-PNL), cel care si-a si revendicat victoria. Numai ca diferenta de voturi e mica, prin urmare aceste fraude decid practic noul primar al Sectorului 2.

Radu Mihaiu: Desi numaratoarea initiala s-a finalizat la Sectorul 2, nu exista o decizie a Biroului Electoral de Sector, cu proces verbal, de finalizare a alegerilor (VIDEO)

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a fost prezent, vineri, in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1TV, unde a tinut sa sublinieze faptul ca desi numaratoarea initiala s-a finalizat la Sectorul 2, nu exista inca o decizie a Biroului Electoral de Sector, cu proces verbal, de finalizare a alegerilor.

BEC a respins cererea inaintata de Clotilde Armand de anulare a alegerilor din Sectorul 1, din lipsa de probe

Biroul Electoral Central a respins, ca neintemeiata, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de catre Clotilde Armand, in calitate de candidat la functia de primar de sector din partea Aliantei Dreapta Unita. BEC a argumentat ca sesizarile petentului nu cuprind alte motive si nu sunt insotite de probe in dovedirea acestora. Cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de Clotilde Armand respinsa de BEC din lipsa de probe .

BEC a respins cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de Clotilde Armand

Biroul Electoral Central a respins, ca neintemeiata, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de catre Clotilde Armand, in calitate de candidat la functia de primar de sector din partea Aliantei Dreapta Unita.

Dominic Fritz, despre acuzatiile de fraudare a alegerilor la Sectorul 1: Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti (VIDEO)

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a solicitat la randul sau ca voturile de la Sectorul 1 sa fie renumarate, in contextul neregulilor semnalate de Clotilde Armand. Acesta a precizat ca miza acestor zile este viitorul democratiei: Povestea nu este despre Clotilde Armand, nu este despre Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti. Peste tot in tara se intampla sa fie procese verbale gresite, din intentie, din neatentie, dar sunt. Peste tot in tara, acolo und ese descopera o neconcordanta in procesul verbal se numara din nou.

LIVE Rezultate alegeri locale si europarlamentare 2024. Suspans privind datele finale. BEC a respins cererea pentru anularea alegerilor din Sectorul 1

La mai bine de patru zile de cand s-au incheiat alegerile locale si europarlamentare, Biroul Electoral Central nu a comunicat datele finale ale celor doua scrutinuri. Miercuri seara, potrivit ultimei comunicari facute de autoritatea electorala privind rezultatele partiale, Partidul Social Democrat a obtinut 37,63% dintre voturile pentru functiile de primar, Partidul National Liberal - 32,27% si Alianta pentru Unirea Romanilor - 6,38%.

Rezultat final al alegerilor din sectorul 1: Clotilde Armand a pierdut primaria

Dupa trei zile de scandal, seara trecuta a fost finalizat procesul de centralizare a voturilor din sectorul 1. Potrivit datelor, George Tuta, candidatul comun al PSD si PNL, a obtinut peste 500 de voturi in plus fata de edilul in functie, Clotilde Armand. Primarul sectorului 1 continua sa acuze, pe platformele de socializare, ca a .

Cererea depusa de Clotilde Armand pentru anularea alegerilor din Sectorul 1, respinsa de BEC

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca in sedinta de miercuri a respins mai multe cereri pentru anularea alegerilor locale de duminica, inclusiv pe cea formulata de actualul edil al Sectorului 1, Clotilde Armand.

Descoperirea facuta intr-o sectie de vot de Radu Mihaiu miercuri dimineata. A vazut buletinele de vot si s-a enervat: Deja mi-a cam sarit mustarul

Candidatul USR la un nou mandat de primar al Sectorului 2 a avut miercuri dimineata o iesire nervoasa dupa ce a descoperit noi buletine de vot cu probleme. intre timp, situatia alegerilor de la sectorul 2 e incerta in continuare, la aproape 3 zile de la inchiderea urnelor.

Primarul Clotilde Armand depune plangere penala impotriva presedintelui AEP, Toni Grebla: Sa-si depuna demisia!

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a facut un pas important in scandalul din Sectorul pe care il conduce prin depunerea unei plangeri penale impotriva presedintelui AEP, Toni Grebla. Voi depune plangere penala impotriva presedintelui AEP, Toni Grebla, pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale si europarlamentare si instigare la fals. Se dau indicatii pe .

Radu Mihaiu: Depunem plangere penala impotriva BEC Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice. Se vede cu ochiul liber modul in care se incearca fraudarea alegerilor

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anuntat ca va depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice. Anuntul l-a facut pe pagina de Facebook. Se vede cu ochiul liber modul in care se incearca fraudarea alegerilor de la Sectorul 2, a precizat edilul.

Rezultate alegeri locale 2024. Primarul USR Radu Mihaiu depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2: Peste 500 de voturi nu se regasesc nicaieri

Primarul USR al Sectorului 2, Radu Mihaiu, care este la aproximativ 600 de voturi in spatele candidatului PSD-PNL Rares Hopinca, a anuntat marti ca va depune plangere penala impotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte publice: Se vede cu ochiul liber modul in care se incearca fraudarea alegerilor de la Sectorul 2. Amintim ca o situatie similara este si la Sectorul 1, unde Clotilde Armand acuza, de asemenea, ca se incearca fraudarea alegerilor si a cerut renumararea voturilor.

Ionut Stroe: Clotilde Armand recurge la sabotaj si haos pentru a vicia rezultatul alegerilor din Sectorul 1

Purtatorul de cuvant al PNL a replicat demersurilor facute de primarul de sector, care a cerut renumararea voturilor.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )