Libnet.ro
UNICEF

21:15

Aleksei Navalnii

Libnet Ro
Eparhia Moscovei il sanctioneaza pe preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii

Eparhia Moscovei il sanctioneaza pe preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii

Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anuntat marti pe site-ul sau de internet ca preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii a fost oprit de la slujire pe timp de trei ani, transmite Reuters.

Preotul care a oficiat slujba de pomenire in memoria lui Aleksei Navalnii si-a aflat pedeapsa

Un preot ortodox care a oficiat slujba de comemorare a regretatului lider al opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, a fost pedepsit de superiorii sai ierarhici.

Probabil ca ar face-o. Avertismentul Iuliei Navalnaia privind eventuala folosire a armelor nucleare de catre Putin

Iulia Navalnaia, vaduva defunctului disident rus Aleksei Navalnii, a avertizat asupra caracterului impredictibil al presedintelui rus Vladimir Putin, astfel incat ea nu exclude ca Putin ar putea sa utilizeze arma nucleara la un moment dat, relateaza DPA, potrivit Agerpres.

Iulia Navalnaia: Putin ar putea utiliza arma nucleara

Iulia Navalnaia, vaduva defunctului disident rus Aleksei Navalnii, a avertizat asupra caracterului impredictibil al presedintelui rus Vladimir Putin, astfel incat ea nu exclude ca Putin ar putea sa utilizeze arma nucleara la un moment dat.

Motivul pentru care Iulia Navalnaia si-a angajat un bodyguard. Ce a declarat vaduva lui Aleksei Navalnii

Iulia Navalnaia, vaduva lui Aleksei Navalnii, a declarat recent ca si-a angajat un bodyguard in urma unui atac cu ciocanul asupra unui aliat important al defunctului ei sot, scrie Reuters. Leonid Volkov, un consilier al lui Navalnii, a fost atacat de un barbat inarmat cu un ciocan, in fata casei sale din Vilnius, Lituania, in martie. Vaduva lui Aleksei Navalnii si-a angajat un bodyguard .

Memoriile postume ale lui Aleksei Navalnii vor fi publicate in octombrie

Memoriile postume ale principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, o marturie a angajamentului sau neclintit in lupta impotriva dictaturii, potrivit vaduvei sale, vor fi publicate pe 22 octombrie, a anuntat joi editorul american Knopf.

Cand vor fi publicate memoriile postume ale lui Aleksei Navalnii: Aceasta carte este o marturie

Aleksei Navalnii, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a murit in inchisoare, pe 16 februarie 2024. in varsta de 47 de ani, Navalnii a fost tinut in inchisoare la aproximativ 40 mile nord de Cercul Arctic. Memoriile postume ale lui Navalnii, o marturie a angajamentului sau neclintit in lupta impotriva dictaturii, conform Iuliei Navalnaia, vor fi publicate pe 22 octombrie, anunta editorul american Knopf, scrie Agerpres. Memoriile postume ale lui Aleksei Navalnii vor fi publicate pe 22 octombrie .

Finlanda si Suedia vor sanctiuni mai dure ale UE impotriva Rusiei

Finlanda si Suedia considera ca Uniunea Europeana trebuie sa-si inaspreasca sanctiunile contra Rusiei pentru moartea in inchisoare a opozantului Aleksei Navalnii, a afirmat marti ministrul de externe suedez Tobias Billstrom, potrivit Reuters.

Kremlinul ingroapa cazul Navalnii. Decizia primita de mama opozantului rus

Instanta judecatoreasca din orasul Labitnanghi, situat in apropierea coloniei penitenciare din Arctica unde a fost declarat mort opozantul rus Aleksei Navalnii, a respins actiunea intentata de mama acestuia pe motiv ca fiul ei nu a beneficiat de ingrijiri medicale corespunzatoare.

Sotia lui Navalnii sustine ca Putin nu este presedintele legitim al Rusiei, in timp ce apar acuzatii de fraudare a alegerilor

Iulia Navalnaia, vaduva liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a declarat marti ca Vladimir Putin nu este presedintele legitim al Rusiei si ca rezultatele oficiale ale alegerilor nu au nicio semnificatie, relateaza Reuters, conform Agerpres. Ne-am.

Reuters: Ministrii de externe din UE vor impune sanctiuni persoanelor responsabile de moartea lui Navalnii

Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa impuna sanctiuni persoanelor si organizatiilor care poarta responsabilitatea pentru moartea liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a anuntat seful politicii externe a UE, Josep Borrell, .

Ministrii de externe din UE au convenit sa impuna sanctiuni persoanelor considerate responsabile de moartea lui Navalnii

Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa impuna sanctiuni persoanelor si organizatiilor care poarta responsabilitatea pentru moartea liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a anuntat seful politicii externe a UE, Josep Borrell, relateaza Reuters.

Ministrii de externe ai UE au stabilit sa aplice sanctiuni unor persoane si organizatii considerate responsabile de moartea lui Navalnii

Ministrii de externe ai Uniunii Europene au stabilit luni sa aplice sanctiuni unor persoane si organizatii considerate responsabile de moartea opozantului rus Aleksei Navalnii, a sustinut seful diplomatiei UE.

Donald Trump spune pentru prima data ca Vladimir Putin este probabil implicat in moartea lui Aleksei Navalnii

Donald Trump a declarat duminica, intr-un interviu pentru FoxNews, ca nu cunoaste motivele decesului opozantului rus Aleksei Navalnii, dar crede ca este posibil ca presedintele rus Vladimir Putin sa fie implicat.

Putin spune ca Navalnii urma sa fie eliberat chiar inainte de moartea sa. Liderul rus a rostit pentru prima data numele opozantului

Vladimir Putin a spus, pentru prima data, ca liderul opozitiei Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat din inchisoare, in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa. Liderul rus a rostit pentru prima oara numele lui Navalnii Putin a sustinut o conferinta de presa, dupa alegerile prezidentiale, in care a spus ca Navalnii urma sa fie eliberat in schimbul unor cetateni rusi care erau inchisi in Occident. Duminica a fost prima data cand Putin a rostit numele opozantului, informeaza G4media.

Vladimir Putin a vorbit in public pentru prima data despre Aleksei Navalnii: Am spus ca sunt de acord

Aleksei Navalnii a murit pe data de 16 februarie intr-o colonie penitenciara din regiune arctica, acolo unde ispasea mai multe pedepse, fiind acuzat de extremism. Vladimir Putin a vorbit pentru prima data despre acest subiect. Vladimir Putin vorbeste pentru prima data despre Aleksei Navalnii Aleksei Navalnii a fost unul dintre cei mai mari opozanti si .

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reactia unui opozant: liderul rus este o insecta care se hraneste cu sange

Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Presa: Putin confirma ca Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa

Presedintele rus Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca politicianul de opozitie Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa, relateaza dpa.

Putin vorbeste despre Navalnii dupa castigarea alegerilor din Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca politicianul de opozitie Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa, relateaza dpa.

Vladimir Putin a rostit prima data numele lui Aleksei Navalnii dupa multi ani |Am spus: sunt de acord!

Presedintele rus Vladimir Putin, care a fost reales cu peste 87% in urma unui scrutin intins pe trei zile si la care nu a avut un contracandidat semnificativ, a vorbit pentru in premiera, dupa multi ani, data despre cel mai cunoscut oponent al sau, Aleksei Navalnii.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )