Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Alerta alimentara la Carrefour Romania. Produsul a fost retras de urgenta, nu il mancati

Playtech Playtech,
Alerta alimentara la Carrefour Romania. Produsul a fost retras de urgenta, nu il mancati

E alerta alimentara la Carrefour Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din tara. Un anumit produs a fost retras de urgenta de la comercializare. Acest lucru s-a mentionat intr-o informare publicata azi de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Iata ce produs a fost retras de la raft . continuă pe Playtech

O noua alerta alimentara in Romania. Traditionala toba de porc, retrasa de la vanzare din cauza unei bacterii periculoase

Carrefour Romania a decis retragerea de la comercializare a tobei de porc Drag de Romania, produsa de societatea Marcel SRL, ca urmare a evidentierii prezentei bacteriei Listeria monocytogenes. Anuntul a fost facut joi, de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Mega Image si Carrefour Romania, amendate de OPC. Este incredibil ce nereguli au mai gasit: Este inadmisibil

Lanturile de magazine Mega Image Carrefour Romania au fost controlate si amendate de catreComisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea CRPCR) Bucuresti-Ilfov. Mai exact, este vorba despre trei magazine: Mega Image din Sos. Pantelimon nr. 243 si 286, si Carrefour Market din Sos Pantelimon nr. Amenzile care au fost aplicate sunt considerabile: 45. 000 de lei.

Bacterie descoperita intr-un produs de la raft. Alerta alimentara: nu consumati asa ceva!

A fost descoperita o bacterie intr-un produs de la rafturile unui supermarket iubit de romani! Toti clientii sunt rugati sa aduca alimentul inapoi pentru contravaloarea acestuia. Nu este nevoie prezentarea bonului. Alerta alimentara: un nou produs a fost scos de la raft Producatorul unei creme de pastrav a notificat ANSVA ca urmeaza sa retraga de .

Alerta meteo ANM. Romania, lovita de ciclonul din Marea Mediterana. Zonele afectate

Alerta meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie. Ciclonul din Marea Mediterana va lovi maine Romania, iar specialistii anunta care vor fi zonele vizate. Ciclonul urmeaza sa ajunga vineri in tara noastra. Alina Serban, meteorolog, anunta care sunt zonele vizate din Romania si cum va fi vremea de 1 Decembrie. Ce se intampla vineri in .

Marcel Ciolacu: Romania a fost si va ramane cel mai apropiat si mai sincer prieten al Republicii Moldova

Romania a fost si va ramane cel mai apropiat si mai sincer prieten al Republicii Moldova, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1581 seconds )