Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

Alerta cu bomba la Baneasa Shopping City a fost data de un adolescent de 15 ani. Ce amenda a primit tanarul

Adevărul Adevărul,
Alerta cu bomba la Baneasa Shopping City a fost data de un adolescent de 15 ani. Ce amenda a primit tanarul

Apelul la 112 careanunta un dispozitiv exploziv la Baneasa Shopping City si care a alertat autoritatile a fost efectuat de un adolescent in varsta de 15 ani. Tanarul, care a vrut sa faca o gluma transmitand o informatie falsa, a fost amendat cu 2. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Alerta cu bomba la Baneasa Shopping City a fost falsa

Autoritatile intervin, vineri, dupa ce au primit un apel la 112 care anunta un dispozitiv exploziv la Baneasa Shopping City.

Alerta cu bomba la Baneasa Shopping City

Autoritatile au intervenit, vineri, dupa ce au primit un apel la 112 care anunta un dispozitiv exploziv la Baneasa Shopping City. Ulterior, SRI a anuntat ca alarma nu s-a confirmat.

Marea Britanie: Meta lui Zuckerberg a fost data in judecata si i se cer daune de 2,3 miliarde de lire sterline

Meta lui Mark Zuckerberg este data in judecata pentru daune de 2,3 miliarde de lire sterline intr-un proces colectiv care sustine ca 44 de milioane de utilizatori Facebook din Marea Britanie au fost exploatati dupa ce s-au inscris la reteaua de socializare, scrie The Guardian.

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1602 seconds )