Libnet.ro
UNICEF

21:46

Alerta DNSC: Utilizatorii Instagram sunt din nou in pericol!

Antena3 Antena3,
Alerta DNSC: Utilizatorii Instagram sunt din nou in pericol!

Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza, vineri, ca utilizatorii Instagram sunt vizati de o campanie de tip phishing, atacatorii folosind conturi compromise pentru a face noi victime. continuă pe Antena3

Alerta DNSC: Utilizatorii Instagram sunt din nou in pericol!

Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza, vineri, ca utilizatorii Instagram sunt vizati de o campanie de tip phishing, atacatorii folosind conturi compromise pentru a face noi victime. Atacatorii pretind ca au nevoie de link-ul din sms pentru a obtine un vot intr-un concurs online Continua campania de tip phishing care vizeaza utilizatorii retelei sociale Instagram. Atacatorii se folosesc acum de conturi compromise de Instagram pentru a convinge potentialele victime, prin tehnici de inginerie sociala, sa furnizeze link-ul de resetare a parolei contului primit prin sms, a transmis, vineri, DNSC.

actualitate, 21:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )