Libnet.ro
watchshop.ro

14:30

Alerta meteo: Ciclonul din Marea Mediterana loveste maine Romania! ANM anunta zonele vizate

Antena3 Antena3,
Alerta meteo: Ciclonul din Marea Mediterana loveste maine Romania! ANM anunta zonele vizate

Un ciclon din Marea Mediterana va lovi, vineri, tara noastra. Alina Serban, meteorolog, anunta care vor fi zonele vizate si cum va fi vremea pe 1 Decembrie. continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Romania, lovita de ciclonul din Marea Mediterana. Zonele afectate

Alerta meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie. Ciclonul din Marea Mediterana va lovi maine Romania, iar specialistii anunta care vor fi zonele vizate. Ciclonul urmeaza sa ajunga vineri in tara noastra. Alina Serban, meteorolog, anunta care sunt zonele vizate din Romania si cum va fi vremea de 1 Decembrie. Ce se intampla vineri in .

Statii de incarcare destinate masinilor electrice vor fi instalate in toate cladirile noi din Marea Britanie

De anul viitor, cladirile noi din Marea Britanie vor fi obligate sa-si instaleze statii de incarcare destinate masinilor electrice, in conformitate cu un act legislativ ce urmeaza sa fie anuntat astazi de catre Boris Johnson, .

webPR: Gazele din Marea Neagra, o fereastra de oportunitate imensa pentru Romania, dar limitata

Romania se afla acum in fata unei oportunitati istorice unice, care pentru a putea fi valorificata are nevoie de fermitate decizionala si curaj strategic. Vorbim despre gazele de care dispunem in Marea Neagra, dar care momentan sunt blocate de o lege injusta si neasumata de autoritati, tinand astfel la distanta de economia tarii zeci de miliarde de euro.

carturesti.ro

actualitate, 14:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1667 seconds )