Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alerta Tentative

Libnet Ro
Alerta de tentative de atac cibernetic. Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit acest mesaj

Alerta de tentative de atac cibernetic. Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit acest mesaj

Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit un email cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic. precizand ca desi perioada sarbatorilor s-a incheiat, infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing. Avertismentul transmis de Politia Romana Alerta de tentative de atac cibernetic. in cazul in care ati primit un astfel de e-mail va reamintim ca este un fals. Pentru a ramane in siguranta in mediul online evitati sa deschideti e-mail-uri de la necunoscuti ori atasamentele mesajelor.

Politia Romana ii avertizeaza pe cei care au primit email cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic ca este un fals

Politia Romana transmite, astazi, ca in cazul in care ati primit un e-mail cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic, acesta este un fals si avertizeaza ca, chiar daca perioada sarbatorilor s-a incheiat infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing.

Daca ati primit un astfel de email, este un fals. Avertismentul Politiei

Politia Romana transmite, marti, ca in cazul in care ati primit un e-mail cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic, acesta este un fals si avertizeaza ca, chiar daca perioada sarbatorilor s-a incheiat, infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing.

Avertismentul politiei romane pentru populatie

Politia Romana transmite, marti, ca in cazul in care ati primit un e-mail cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic, acesta este un fals si avertizeaza ca, chiar daca perioada sarbatorilor s-a incheiat infractorii cibernetici continua sa vizeze utilizatori din Romania prin atacuri de tip phishing. Alerta de tentative de atac cibernetic. in cazul in .

Alerta de tentative de atac cibernetic!. Avertismentul de la Politie pentru romanii care au primit acest mesaj fals

Politia Romana ii avertizeaza pe romanii care au primit un email cu mesajul Alerta de tentative de atac cibernetic.

Alerta a Directoratului National de Securitate Cibernetica: Tentativa de frauda cu donatii false pentru cauza Ucrainei propagata prin e-mail

Directoratul National de Securitate Cibernetica a transmis o alerta de noi tentative de frauda prin folosirea unor mesaje referitoare la posibilitatea realizarii unor donatii pentru victimele razboiului din Ucraina.

Alerta privind fraudarea clientilor OLX. Cum vi se pot fura datele de pe card

Clientii OLX care pun la vanzare diferite produse pe aceasta platforma trebuie sa fie foarte atentiavand in vedere noile tentative de fraudare, avertizeaza CERT-RO.

Premiera la alegerile locale. Votul va fi monitorizat printr-un sistem informatic (VIDEO)

Premiera la alegerile locale din 5 iunie. Procesul de vot va fi informatizat. Cu ajutorul tabletelor, vor fi scanate CNP-urile votantilor. in cazul unei tentative de vot multiplu sau ilegal, sistemul va alerta pe.

Departamentul de Stat al SUA a actualizat alerta globala impotriva terorismului

Departamentul de Stat al SUA a actualizat, joi, alerta globala impotriva terorismului. Astfel, oficialii americani au atras atentia cetatenilor ca, in ultimele zile, in Europa au fost dejucate 75 de tentative teroriste.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,154 seconds )