Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alerte Bomba

Libnet Ro
Dupa spitale si instante, alerte cu bomba au fost trimise si tuturor ministerelor din Romania

Dupa spitale si instante, alerte cu bomba au fost trimise si tuturor ministerelor din Romania

Alerte de amenintare cu bomba au fost trimise, luni, la toate ministerele din Bucuresti. Mesaje similare au fost transmise, saptamana trecuta, si la mai multe spitale din Capitala si instante din intreaga tara. Alerte cu bomba la ministere .

Alerte cu bomba, trimise pe mailul tuturor ministerelor din Romania

Sunt alerte de amenintare cu bomba la toate ministerele din Bucuresti.

Continua valul de alerte cu bomba in spitalele bucurestene

Noi alerte cu bomba au fost primite, joi, la mai multe spitale din Bucuresti, iar fortele specializate fac verificari, dar fara a fi evacuati pacientii.

Alerte cu bomba la mai multe instante din Romania. Pirotehnistii intervin

Autoritatile se confunta joi cu un nou val de alerte cu bomba. Sunt vizate mai multe instante din tara, iar pirotehnistii intervin. Cei de la Tribunalul Militar din Cluj au primit un astfel de email in care erau anuntati ca in interiorul cladirii s-ar afla o bomba, scrie antena3. ro.

Alerte cu bomba la mai multe instante din Romania. Pirotehnistii intervin

Sunt alerte cu bomba, joi, la mai multe instante din tara, iar pirotehnistii intervin.

Alerte cu bomba in mai multe spitale. Amenintarile au fost trimise pe e-mail

Spitalul Universitar, Spitalul de Copii Marie Curie, Institutul de sanatate mintala, Spitalul de Oftalmologie sau Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Institutul Marius Nasta si Spitalul Bagdasar Arseni au primit alerte cu bomba.

Alerta in mai multe spitale din Bucuresti: Am plasat bombe! Multi oameni vor muri!

Sunt alerte cu bomba in mai multe spitale din Bucuresti. Vizate de mesaje care au semnalat prezenta unor bombe sunt: Spitalul de Oftalmologie, Spitalul Fundeni, Spitalul Marius Nasta si Spitalul Bagdasar Arseni. La fel si Institutul Ana Aslan dar si Ministerul Sanatatii, scrie Antena3. ro.

Alerta cu bomba in mai multe spitale din Bucuresti. Anuntul care a alertat autoritatile: Vor exploda curand

O situatie de urgenta a fost declansata in mai multe spitale din Bucuresti, dupa ce autoritatile au primit alerte cu bomba in cadrul unor institutii medicale de renume. Spitalele vizate sunt Spitalul Universitar, Spitalul de Copii Marie Curie, Spitalul de Oftalmologie, Spitalul Fundeni, Spitalul Marius Nasta, Spitalul Bagdasar Arseni si Institutul Ana Aslan. Ce mesaje .

Am plasat bombe! Multi oameni vor muri! Alerta in mai multe spitale din Bucuresti |Mobilizare generala

Mobilizare generala in Bucuresti! Alerte cu bomba in mai multe spitale: Vor exploda in cateva ore! Multa lume va muri!.

Alerte false cu bomba! Mai multe institutii au fost evacuate

A plouat cu alerte false cu bomba! Institutiile vizate au fost Curtea de Apel si Muzeul National de Istorie. SRI a analizat mesajele de avertizare cu bomba si a constatat ca sunt false. in cursul zilei de astazi, mai multe institutii au sezisat Serviciul Roman de Informatii referitor la primirea unor email-uri de amenintare cu .

Alerte cu bomba la Curtea de Apel si la instantele din Bucuresti |Anuntul SRI |Stegarul dac s-a urcat pe Ministerul Sanatatii la protestul AUR

Mai multe evenimente derulate, joi, in acelasi timp au creat impresia ca Romania este tinta unui atac hibrid, cu atacuri asupra unor institutii ale statului, dar si cu incidente in strada, intre protestatarii formatiunii AUR si fortele de ordine.

Alerte cu bomba la mai multe institutii din Bucuresti. Muzeul de Istorie, evacuat de urgenta. Sunt vizate si DIICOT, si Curtea de Apel (VIDEO)

Mai multe alerte cu bomba au fost transmise, joi, catre institutii publice din Bucuresti. Muzeul de Istorie a fost evacuat de urgenta. Alte alerte vizeaza sediul DIICOT si sediul Curtii de Apel, a relatat Aneta Sangeorzan, la Stirile B1 TV.

Alerta cu bomba in Capitala: Curtea de Apel Bucuresti si Muzeul de Istorie au fost evacuate

Curtea de Apel Bucuresti si Muzeul National de Istorie au fost evacuate in urma unei alerte cu bomba. Mai devreme, politistii au raspuns unei sesizari cu privire la faptul ca in aceste institutii ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

Alerta cu bomba la Turnul Eiffel. Turistii au fost evacuati imediat din simbolul Parisului

Alerta in Paris! Turnul Eiffel a fost evacuat din pricina unei alerte cu bomba declansata in cursul zilei de astazi. in momentul de fata, o echipa de genisti se afla in fata celui mai vizitat monument din Franta, pentru a cauta dispozitivele periculoase. Alerta cu bomba la Turnul Eiffel! Turnul Eiffel este inchis pana la .

Amenintarea cu bomba de la bordul cursei Istanbul-Dusseldorf, aterizata de urgenta la Otopeni, nu s-a confirmat

Amenintarea cu bomba de la bordul cursei Istanbul-Dusseldorf, care a aterizat luni dupa-amiaza pe Aeroportul Otopeni, nu se confirma, potrivit jurnalul. ro. Din punct de vedere pirotehnic, amenintarea nu se confirma, a transmis SRI. Avionul, care zbura pe relatia Istanbul-Dusseldorf a aterizat, luni dupa-amiaza, de urgenta pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei alerte cu bomba. Stire .

Situatie fara precedent la Moscova. Blindate pe strazi, alerte cu bomba, poduri blocate pentru a impiedica intrarea in capitala a rebelilor Wagner VIDEO

Masuri antiteroriste au fost introduse in regiunile care se afla intre Moscova si rebelii Wagner care avanseaza.

Cladirea parlamentului olandez, evacuata din cauza unei alerte cu bomba

Cladirea parlamentului din Tarile de Jos a fost evacuata pentru scurta vreme, joi, dupa o alerta cu bomba care s-a dovedit a fi falsa, relateaza Reuters. Cladirea parlamentului olandez a fost evacuata din cauza unei alerte cu bomba .

Peste 100 de scoli din Bulgaria, evacuate din cauza unor false alerte cu bomba. Autoritatile acuza un atac hibrid al Rusiei

Peste 100 de scoli din mai multe orase din Bulgaria au fost evacuate, luni si marti, dupa amenintari cu bomba primite prin e-mailuri aproape identice. Guvernul si anchetatorii cred ca totul face parte dintr-o serie de atacuri hibride ale Rusiei. Se intampla cu cateva zile inainte ca in tara vecina sa aiba loc noi alegeri generale.

Val de amenintari cu bomba in scolile din Bulgaria. Sofia acuza Rusia si cere ajutorul SUA

Guvernul interimar de la Sofia a acuzat, marti, Federatia Rusa ca s-ar afla in spatele unui val de alerte cu bomba in zeci de scoli din mai multe orase din Bulgaria, care au fost evacuate.

Zeci de scoli din Bulgaria, vizate de amenintari cu bomba Autoritatile acuza atacuri hibride legate de Rusia si cer ajutorul SUA

Guvernul interimar de la Sofia a acuzat marti Rusia ca s-ar afla in spatele unui val de alerte cu bomba in zeci de scoli din mai multe orase din Bulgaria, care au fost evacuate luni si marti, conform EFE si AFP.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )