Libnet.ro
UNICEF

18:01

Alerte Bomba

Libnet Ro
Nou val de alerte cu bomba la Chisinau

Nou val de alerte cu bomba la Chisinau

Nou val de alerte cu bomba in municipiul Chisinau. Sunt vizate Aeroportul International Chisinau, Curtea Suprema de Justitie, podul de pe strada Ismail, dar si cateva centre comerciale.

Mai multe alerte cu bomba au fost la Chisinau in cursul zilei de luni

Noua alerte cu bomba au fost luni dimineata la Chisinau. Au fost vizate Aeroportul, Curtea de Apel, anumite spitale, dar si centre comerciale. in capitala Republicii Moldova, alertele cu bomba sunt la ordinea zilei de mai bine de o luna de zile. Din fericire, toate false. Dar suficiente pentru a destabiliza activitatea institutiilor vizate si .

Zece alerte cu bomba la Chisinau, in cateva ore

Zece alerte cu bomba au fost anuntate, luni dimineata, la Chisinau - la aeroport, la Curtea Suprema de Justitie, dar si la mai multe spitale si centrele comerciale, conform presei din Republica Moldova.

Eugen Tomac, dupa cel mai recent val de alerte cu bomba de la Chisinau: Rusia incearca sa destabilizeze situatia in Republica Moldova, care este terorizata deja de saptamani bune cu asemenea mesaje (VIDEO)

Rusia incearca sa destabilizeze situatia in Republica Moldova, a declarat eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, luni, la Stirile B1 TV prezentate de Andreea Moraru, dupa cel mai recent val de alerte cu bomba de la Chisinau.

9 alerte cu bomba la Chisinau. Printre institutiile vizate se numara Curtea de Justitie si mai multe spitale

Personalul si vizitatorii Curtii Supreme de Justitie au fost evacuati in aceasta dimineata, dupa ce au fost lansate amenintari cu bomba care au vizat cladirea, printre o serie de alte.

Mall evacuat in Constanta din cauza unei alerte cu bomba. Persoana care a apelat 112 a fost dusa la politie

Mall evacuat in Constanta din cauza unei alerte cu bomba, duminica dupa-amiaza. Persoana care a spus ca in centrul comercial exista o bomba, printr-un apel la 112, a fost identificata de catre anchetatori si dusa la politie pentru audieri. Toate amanuntele incidentului care a stricat ziua de duminica a multor romani, disponibile in randurile de .

Alerta cu bomba la un mall din Constanta. Zona a fost evacuata

Un complex comercial din municipiul Constanta a fost evcuat, duminica, in contextul unei alerte cu bomba. Alerta cu bomba la un mall din municipiul Constanta .

Alerta cu bomba la mall, in Constanta. Barbatul care a alertat autoritatile, amendat

Mall-ul din Constanta a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba. La fata locului intervin politistii si pirotehnistii.

Val de alerte cu bomba in Republica Moldova. Premierul Natalia Gavrilita: Sunt surse din Rusia si Belarus

Numarul alertelor cu bomba creste de la o zi la alta in Republica Moldova. Potrivit premierului Natalia Gavrilita, autorii multiplelor alerte false cu bomba ar fi din Rusia si Belarus. Premierul moldovean spune ca miza acestor actiuni este inducerea unei stari de panica in societate si slabirea capacitatilor de interventie a institutiilor statului.

Alerte zilnice cu bomba in Republica Moldova. Premierul Natalia Gavrilita: Sunt surse din Rusia si Belarus

Autorii multiplelor alerte false cu bomba din Republica Moldova din ultima perioada ar fi din Rusia si Belarus, acuza premierul Natalia Gavrilita.

Natalia Gavrilita, despre multiplele alerte cu bomba: Sunt surse din Rusia si Belarus

Autorii multiplelor alerte false cu bomba din ultima perioada ar fi din Rusia si Belarus. Premierul Natalia Gavrilita spune ca autoritatile lucreaza cu cele doua state pentru a-i identifica pe raufacatori. Potrivit sefei Guvernului, miza acestor actiuni este inducerea unei stari de panica in societate si slabirea capacitatilor de interventie a institutiilor statului.

Noi alerte false cu bomba in institutii medicale, Judecatoria Chisinau si Aeroport

Au fost anuntate alerte cu bomba in patru institutii medicale, Judecatoria Chisinau, sediul Centru si Aeroportul International Chisinau. in urma verificarilor efectuate de institutiile abilitate, toate informatiile s-au dovedit a fi false. transmite IPN.

La intrarea in Aeroportul Chisinau au aparut dispozitivele care vor asigura securitatea, ca urmare a multiplelor alerte false cu bomba

La intrarea in Aeroportul International Chisinau au fost instalate dispozitivele care vor asigura accesul securizat in zona sterila a aeroportului. Potrivit Politiei de Frontiera, masura vine suplimentar la procedura de patrulare. Mecanismul va fi pe deplin operational incepand cu ziua de maine, 31 iulie, la ora 12:00, transmite IPN.

Epopeea alertelor false cu bomba continua in Aeroportul International Chisinau! Companiile aeriene platesc despagubiri de sute de mii de euro

Numeroasele alerte false cu bomba de la Aeroportul International Chisinau afecteaza activitatea companiilor aeriene si linistea pasagerilor, care trebuie sa astepte ore in sir, pana se fac toate verificarile necesare. Zborurile sunt date peste cap, iar din cauza intarzierilor, companiile platesc despagubiri si penalitati de sute de mii de euro, informeaza tv8. Aeroportul International Chisinau, tinta alertelor false cu bomba .

Haosul pe Aeroportul National Chisinau! Planurile calatorilor, date peste cap

Zborurile de pe si spre aeroportul de la Chisinau sunt date peste cap din cauza numeroaselor alerte cu bomba din ultimele saptamani. Din cauza haosului creat, multe curse aeriene sunt anulate, iar altele amanate, informeaza tv8. Haos pe Aeroportul International Chisinau Potrivit sursei citate, zborurile operate de Air Moldova se retin zilnic la sol cate 4-6 ore. Iar asta nu e tot. Unele aeroporturi de destinatie refuza sa accepte aterizarea aeronavelor moldovenesti in afara orarului stabilit.

Rep. Moldova. Autorul unei alerte false cu bomba a fost identificat

Pe parcursul zilei de luni au fost inregistrate doua alerte false despre plasarea de obiecte explozive in 43 de locuri, dintre care 23 in Chisinau. Oamenii legii anunta ca autorul unuia din aceste doua apeluri este identificat si cercetat de organul de urmarire penala. Alte detalii despre suspect nu sunt prezentate, transmite IPN.

Noi alerte cu bomba la Primaria Chisinau si Parlament

Noi alerte cu bomba la mai multe adrese din Chisinau joi, 21 iulie, inlcusiv la Primarie si Parlament. Politia intreprinde toate masurile necesare pentru a face fata solicitarilor si a efectua verificarile necesare conform procedurii, a precizat Svetlana Scripnic, ofiter de presa la Directia de politie a municipiului Chisinau, solicitata de IPN.

Alerte false cu bomba la Primaria Chisinau si la Piata Centrala

Alerte cu bomba la Primaria municipiului Chisinau si la Piata Centrala au fost lansat in aceasta dimineata. Sectia de politie a Inspectoratului Centru a fost sesizata ca in aceste spatii sunt amplasate obiecte explozibile. Serviciile de interventie au facut verificari, dar nu au depistat nimic suspect, a precizat pentru IPN ofiterul de presa al Inspectoratului General al Politiei,Svetlana Scripnic.

Alerta cu bomba la Primaria Chisinau Valul de alerte din Republica Moldova ar putea sa aiba legatura cu parcursul european al tarii, spuneau recent procurorii

Primaria municipiului Chisinau este vizata de o alerta cu bomba, in conditiile in care o persoana necunoscuta ar fi anuntat ca in incinta institutiei s-ar aflat obiecte explozive, potrivit Deschide. md. Zona a fost incercuita de oamenii legii, iar institutia a fost evacuata. La fata locului s-au deplasat toate serviciile de specialitate.

Alte trei alerte false cu bomba in Chisinau

Trei alerte false cu bomba au fost inregistrate astazi, 19 iulie, in municipiul Chisinau: la Aeroportul International Chisinau, Curtea Suprema de Justitie si Spitalul municipal Gheorghe Paladi, transmite IPN.

actualitate, 18:01

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1841 seconds )