Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alex Bodi, cadou superb pentru Daria Radionova. Cum a impacat-o pe urmasa Biancai Dragusanu

Playtech Playtech,
Alex Bodi, cadou superb pentru Daria Radionova. Cum a impacat-o pe urmasa Biancai Dragusanu

Alex Bodi i-a oferit iubitei sale rusoaice un cadou superb. Cum a surprins-o afaceristul pe Daria Radionova? Alex Bodi, cadou pentru iubita Alex Bodi si Daria Radionova sunt mereu prezenti in presa mondena. Relatia lor tumultoasa atrage atentia presei. Recent, se vorbea de faptul ca iubita afaceristului ar fi plecat acasa, iar motivul ar fi . continuă pe Playtech

Scandal monstru intre Alex Bodi si Daria Radionova: A plans doua zile

Se pare ca exista un triunghi amoros intre Alex Bodi, Daria Radionova si Bianca Dragusanu. Cel putin asa spun gurile rele, cu toate ca Bianca este pe cale sa sa casatoreasca cu Gabi Badalau. Recentele informatii au scos la iveala si un scandal intre afaceristul din Medias si frumoasa rusoaica, Daria Radionova. Scandal in paradisul .

Alex Bodi a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu

Alex Bodi nu respira, inca, usurat. Fostul sot al Biancai Dragusanu trece prin multe emotii in aceste zile. Se va intoarce sau nu in spatele gratiilor? Ce s-a intamplat cu iubitul Dariei Radionova, dupa ce a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu De cand s-a insurat cu .

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles .

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu inca 30 de zile

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu, potrivit deciziei luate de magistratii Tribunalului din Craiova.

Adela Popescu, cadou socant pentru Radu Valcan. Pana si el a fost uluit, nu se astepta

Adela Popescu si-a surprins sotul cu un cadou la care nu s-ar fi asteptat. Pana si celebrul prezentator de la Insula Iubirii a ramas socat atunci cand a vazut darul de la mama copiilor sai. Ce i-a luat moderatoarea? Adela Popescu, surpriza socanta pentru Radu Valcan Familia unuia din cel mai iubit cuplu din showbiz .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )