Libnet.ro
watchshop.ro

22:30

Alexandra, o romanca de 15 ani care locuieste in Germania, a disparut. Este cautata de mai bine de o saptamana

Antena3 Antena3,
Alexandra, o romanca de 15 ani care locuieste in Germania, a disparut. Este cautata de mai bine de o saptamana

O tanara romanca de 15 ani, care locuieste in Germania, a disparut, telefonul ei mobil fiind localizat ultima data in La Rochelle, Franta, de catre furnizorul de telefonie. Autoritatile o cauta de mai bine de o saptamana. continuă pe Antena3

evomag.ro

Marea Britanie extinde vaccinarea impotriva COVID-19 la copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani

Guvernul britanic a confirmat luni ca vaccinarea impotriva COVID-19 va fi extinsa pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani, dupa recomandarea unanima a medicilor sefi CMO) din cele patru natiuni ale .

Marea Britanie, pe punctul de a incepe vaccinarea anti-Covid a copiilor de 12 - 15 ani, desi Comitetul de Vaccinare nu fusese de acord

Marea Britanie este pe punctul de a extinde vaccinarea anti-Covid la copiii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, dupa ce medicii-sefi au spus ca acestia ar trebui imunizati pentru a reduce transmiterea virusului la scoala si evitarea intreruperii cursurilor. Decizia vine sa contrazica Comitetul comun de Vaccinare si Imunizare care a recomandat impotriva vaccinarii copiilor cu varsta intre 12 si 15 ani impotriva COVID-19, relateaza Reuters.

Responsabilii sanitari din Regatul Unit recomanda vaccinarea anti-COVID-19 a copiilor cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani

Responsabilii sanitari din cele patru provincii ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord au recomandat astazi vaccinarea anti-COVID-19 cu o singura doza de vaccin PfizerBioNTech a copiilor cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, tinand cont de impactul pandemiei asupra educatiei si de riscul formarii unor focare in scoli sau care au originea in scoli ca urmare a transmiterii usoare a variantei Delta a coronavirusului in grupuri numeroase.

Copiilor sanatosi de 12-15 ani li se va oferi o singura doza de vaccin Pfizer in Marea Britanie, guvernul sperand ca lansarea sa inceapa cat mai curand posibil.

Prof. Chris Whitty, directorul medical din Marea Britanie, a declarat ca a fost o decizie dificila si ca nu ar trebui privita ca un glont de argint. El a spus insa ca ar putea fi un instrument important si util in reducerea perturbarilor scolare in urmatoarele luni si atunci cand este combinat cu beneficiul marginal pentru .

actualitate, 22:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )