Libnet.ro
watchshop.ro

21:16

Alexandru Rafila, decizii importante pentru romani de sarbatori: Trebuie sa gasim drumul catre normalitate

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, decizii importante pentru romani de sarbatori: Trebuie sa gasim drumul catre normalitate

Alexandru Rafila, noul ministrul al Sanatatii, a precizat ca mandatul sau nu va fi marcat de decizii autoritare pentru ca nu este preocupat de apartenenta politica a nimanui. in plus, acesta sustine implicarea tuturor in luarea deciziilor in scopul functionarii economiei si a unei vieti mai bune pentru romani. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, anunt sumbru pentru romani. Se va intampla dupa sarbatorile de iarna: Va incepe la jumatatea lui ianuarie 2022

Profesorul Alexandru Rafila vine cu vesti mai putin bune pentru romani. Potrivit acestuia, perioada sarbatorilor va spori aparitia valului cinci al pandemiei, astfel ca la jumatatea luni ianuarie 2022, Romania se va confrunta cu un nou val al pandemiei. Pentru a evita tragediile valurilor anterioare, medicul face niste recomandari extrem de valoroase. Cine are prioritate .

Alexandru Rafila, mesaj categoric pentru Raed Arafat: E foarte clar ca nu pot sa accept o astfel de solutie

Viitorul ministru al Sanatatii propus de PSD, Alexandru Rafila, a vorbit in urma cu putin timp despre responsabilitatile pe care Ministerul Sanatatii trebuie sa le aiba cu privire la gestionarea problemelor care apar in sistemul medical. Medicul a explicat ca, pentru o buna functionarea a acestui sector este nevoie de implicarea tuturor institutiilor si structurilor .

Alexandru Rafila, doua masuri pentru valul 5 al pandemiei: Sunt absolut necesare, pot evita o mortalitate excesiva

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii, a anuntat, joi, ca pregatirile pentru valul cinci al pandemiei COVID reprezinta una dintre prioritatile mandatului sau.

ALEXANDRU RAFILA: Preluarea mandatului la Sanatate se va face joi sau vineri

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat ca preluarea mandatului urmeaza sa aiba loc joi sau vineri si a precizat, in context, referitor la partea de sanatate din PNRR, ca este nevoie de o punere la punct pe temele importante din acest moment.

Alexandru Rafila: Probabil opt milioane de romani s-au infectat cu coronavirus, nu doua milioane, cat arata cifrele

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru Ministerul Sanatatii, spune ca, desi cifrele oficiale arata ca circa doua milioane de romani s-au imunizat in ce priveste COVID-19, el estimeaza ca s-au infectat circa opt milioane de oameni.

Alexandru Rafila: Nu putem evita valul 5, dar trebuie sa fie cat mai putine decese. Prezentarea tardiva la medic a dus la supraaglomerarea sectiilor ATI

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propus ministru al Sanatatii, a declarat marti ca accesul pacientilor la tratamentul in ambulatoriu trebuie sa fie mult mai facil, astfel ca oamenii sa nu se mai trateze cu medicamente pe care si le cumpara singuri, fara sa fie prescrise de medic. El a adaugat ca pregatirile pentru valul 5 al pandemiei trebuie sa inceapa imediat.

Testare gratuita pentru romani. in ce conditii?

Testarea gratuita COVID -19 pentru romani ar putea fi realizata in anumite conditii, este anuntul noului ministrul al sanatatii, Alexandru Rafila. Alexandru Rafila considera ca pentru diminuarea pandemiei este necesara ca tara noastra sa testeze populatie gratis. Capacitatea de testare se poate creste in doua moduri, sa gasim cabinetele de vaccinare care pot face si .

ALEXANDRU RAFILA: Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, propus de PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat, astazi, la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun.

Alexandru Rafila: Pregatirile pentru valul cinci sa inceapa imediat. Nu cred ca il putem evita

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a spus, marti, ca pregatirile pentru valul cinci al pandemiei COVID trebuie sa inceapa repede, aratandu-se sceptic ca aceasta perioada poate fi evitata.

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, sfat pentru romani inainte de sarbatorile de iarna

Noul ministru al Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, le recomanda romanilor sa petreaca cu atentie in perioada sarbatorilor de iarna, iar persoanele vulnerabile sa se vaccineze anti-COVID.

carturesti.ro

actualitate, 21:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1688 seconds )