Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Alexandru Rafila, despre conditiile in care se va impune certificatul verde in Romania: Asta e propunerea pe care am facut-o

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, despre conditiile in care se va impune certificatul verde in Romania: Asta e propunerea pe care am facut-o

Noul ministru al Sanatatii vine cu vesti bune pentru cetateni. Potrivit lui Alexandru Rafila, scopul lui la carma ministerului este aceea de a schimba in bine lucrurile care nu au mers in directia corecta pana acum, astfel ca, medicul doreste ca experienta teribila a valului patru sa nu se mai repete in viitor. in plus, . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, despre momentul in care trebuie introdus certificatul verde in Romania. Conditiile impuse de viitorul ministru al Sanatatii

Medicul microbiolog, Alexandru Rafila, va fi al saselea ministru al Sanatatii din timpul pandemiei. Acesta a explicat, in cursul serii de marti, cum anticipeaza desfasurarea evenimentelor din Sanatate. Potrivit deputatului PSD, certificatul verde ar trebui introdus obligatoriu doar intr-o anumita situatie, fiind incluse, de asemenea, si testele, nu doar vaccinatii si vindecatii. Certificatul verde previne .

Alexandru Rafila, despre motivul pentru care nu se vaccineaza cu doza booster anti-Covid-19

Noul ministru al Sanatatii a explicat ieri de ce, in Romania, doza a treia de vaccin anti-Covid-19 nu este eficienta. Alexandru Rafila a subliniat inca o data nevoia imperioasa a imunizarii populatiei cu primele doua doze, subliniind motivele pentru care tara noastra se confrunta cu aceasta criza sanitara fara precedent. in ce tari este recomandata .

Targurile de Craciun din Romania, deschise doar pentru cei care detin certificatul verde

Targurile de Craciun din mai multe orase din tara nu vor fi deschise tuturor. Accesul va fi permis doar vizitatorilor care prezinta certificatul verde.

Alexandru Rafila, vesti bune despre certificatul verde: Sa nu fie o constrangere!

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, este de parere ca certificatul verde nu ar trebui privit ca o metoda de constrangere pentru populatia nevaccinata. Medicul isi doreste ca certificatul sa intre in vigoare doar atunci cand apare o crestere a numarului de cazuri.

Certificatul verde la locul de munca. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de munca ar putea fi obligatoriu. Alexandru Rafila, noul ministrul al sanatatii, nu neaga ca romanii vor trebui sa-l prezinte la locul de munca. Certificatul verde la locul de munca. Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus intr-un moment oportun, a afirmat, miercuri, Alexandru Rafila, explicand ca .

Alexandru Rafila: Certificatul verde trebuie introdus doar cand se anunta o agravare a situatiei!

Profesorul Alexandru Rafila este de parere ca certificatul verde ar trebui introdus doar cand lucrurile anunta o agravare a situatiei.

Alexandru Rafila sustine ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, ministrul propus al Sanatatii a declarat la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun. Ce spune Alexandru Rafila despre certificatul verde .

Rafila spune ca nu scapam prea curand de certificatul verde. Ce noi reglementari se iau in calcul

Ministrul propus la Sanatate, Alexandru Rafila, a declarat, miercuri, dupa audierile din Parlament, ca certificatul verde ar putea fi reglementat printr-un nou act normativ, el afirmand ca introducerea lui se va face dupa trei saptamani de crestere consecutiva a incidentei, iar eliminarea cand aceasta scade. Rafila a mai spus ca in certificatul verde va fi introdusa si testarea, nu doar trecerea prin boala si vaccinarea.

Alexandru Rafila: O sa va dau o informatie pe care nu cred ca o stiti!

Alexandru Rafila sustine ca este pentru prima data, in 32 de ani, cand Institutul Cantacuzino este in subordinea unei institutii si va incerca sa ia masuri, in calitate de Ministru al Sanatatii, astfel incat acesta sa poata sa participe si la efortul legat de controlul pandemiei si la o perspectiva legata de asigurarea unei productii de vaccin.

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1455 seconds )