Libnet.ro
carturesti.ro

15:00

Alexandru Rafila: Eficacitatea vaccinurilor anti-COVID pentru varianta Delta, sub 50%

B1 TV B1 TV,
Alexandru Rafila: Eficacitatea vaccinurilor anti-COVID pentru varianta Delta, sub 50%

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa, joi 25 noiembrie. Reprezentantul executivului a vorbit despre perspectivele . continuă pe B1 TV

ALEXANDRU RAFILA: Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, propus de PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat, astazi, la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun.

Alexandru Rafila: O sa va dau o informatie pe care nu cred ca o stiti!

Alexandru Rafila sustine ca este pentru prima data, in 32 de ani, cand Institutul Cantacuzino este in subordinea unei institutii si va incerca sa ia masuri, in calitate de Ministru al Sanatatii, astfel incat acesta sa poata sa participe si la efortul legat de controlul pandemiei si la o perspectiva legata de asigurarea unei productii de vaccin.

Alexandru Rafila: Nu exista contraindicatie absoluta pentru vaccin

Alexandru Rafila, propus la Ministerul Sanatatii, spune ca nu exista o contraindicatie absoluta pentru vaccinare.

Varianta Delta este destinata sa dispara? Ipoteza unui om de stiinta japonez

Varianta Delta din Japonia a fost extrem de transmisibila si a tinut departe alte variante. Credem ca, pe masura ce se acumulau mutatiile, virusul nu a mai fost capabil sa-si faca alte copii. Avand in vedere ca numarul cazurilor nu a mai crescut, credem ca la un moment dat, in timpul acestor mutatii a survenit disparitia sa naturala, spune profesorul Ituro Inoue. Este Delta ultima super varianta de Covid? Care sunt scenariile in viziunea specialistilor pentru aparitia unei noi super variante.

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

ALEXANDRU RAFILA: Pe primul loc nu este doza a treia, ci imunizarea celor nevaccinati

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, astazi, ca administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importanta mai ales pentru tarile cu o acoperire vaccinala de 70 - 80%, in timp ce in Romania unde aceasta este de aproximativ 40%, potrivit Agerpres.

Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in 2022 vom gasi drumul spre normalitate

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, la preluarea mandatului de la ministrul interimar Cseke Attila ca a fost afectat de sutele de morti care s-au inregistrat zilnic in tara noastra. Trebuie sa ne pregatim si sa facem tot ceea ce putem pentru ca acest lucru sa nu se mai repete. Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in anul 2022 vom gasi drumul spre normalitate, este mesajul lui Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca trebuie schimbat mecanismul de luare a deciziilor, astfel incat cei care vor fi afectati sa fie consultati. Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat, sustine Rafila.

Alexandru Rafila, decizii importante pentru romani de sarbatori: Trebuie sa gasim drumul catre normalitate

Alexandru Rafila, noul ministrul al Sanatatii, a precizat ca mandatul sau nu va fi marcat de decizii autoritare pentru ca nu este preocupat de apartenenta politica a nimanui. in plus, acesta sustine implicarea tuturor in luarea deciziilor in scopul functionarii economiei si a unei vieti mai bune pentru romani.

Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a preluat, joi, mandatul de ministru al Sanatatii de la Cseke Attila UDMR). Cu aceasta ocazie, Rafila a tinut sa garanteze ca va depolitiza sistemul sanitar. Ironic, acesta a remarcat faptul .

watchshop.ro

actualitate, 15:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1522 seconds )