Libnet.ro
carturesti.ro

00:05

Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in 2022 vom gasi drumul spre normalitate

Hotnews Hotnews,
 Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in 2022 vom gasi drumul spre normalitate

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, la preluarea mandatului de la ministrul interimar Cseke Attila ca a fost afectat de sutele de morti care s-au inregistrat zilnic in tara noastra. Trebuie sa ne pregatim si sa facem tot ceea ce putem pentru ca acest lucru sa nu se mai repete. Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in anul 2022 vom gasi drumul spre normalitate, este mesajul lui Alexandru Rafila. continuă pe Hotnews

Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a preluat, joi, mandatul de ministru al Sanatatii de la Cseke Attila UDMR). Cu aceasta ocazie, Rafila a tinut sa garanteze ca va depolitiza sistemul sanitar. Ironic, acesta a remarcat faptul .

Alexandru Rafila, despre momentul in care trebuie introdus certificatul verde in Romania. Conditiile impuse de viitorul ministru al Sanatatii

Medicul microbiolog, Alexandru Rafila, va fi al saselea ministru al Sanatatii din timpul pandemiei. Acesta a explicat, in cursul serii de marti, cum anticipeaza desfasurarea evenimentelor din Sanatate. Potrivit deputatului PSD, certificatul verde ar trebui introdus obligatoriu doar intr-o anumita situatie, fiind incluse, de asemenea, si testele, nu doar vaccinatii si vindecatii. Certificatul verde previne .

Alexandru Rafila vrea sa reorganizeze Ministerul Sanatatii: Actuala organigrama e nefunctionala

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, miercuri, ca are in plan reorganizarea ministerului, pentru ca actuala organigrama este nefunctionala, iar sistemul prin care lucreaza Raed Arafat trebuie schimbat.

Alexandru Rafila, decizii importante pentru romani de sarbatori: Trebuie sa gasim drumul catre normalitate

Alexandru Rafila, noul ministrul al Sanatatii, a precizat ca mandatul sau nu va fi marcat de decizii autoritare pentru ca nu este preocupat de apartenenta politica a nimanui. in plus, acesta sustine implicarea tuturor in luarea deciziilor in scopul functionarii economiei si a unei vieti mai bune pentru romani.

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

Alexandru Rafila: Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca trebuie schimbat mecanismul de luare a deciziilor, astfel incat cei care vor fi afectati sa fie consultati. Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat, sustine Rafila.

Alexandru Rafila, propus ministru al Sanatatii: Pregatirile pentru valul cinci trebuie sa inceapa imediat. Am in program cresterea accesibilitatii la testarea COVID, mai ales in mediul rural

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propunerea de ministru al Sanatatii in Guvernul Ciuca, a declarat, marti, cavalul cinci nu poate fi evitat, dar trebuie sa aiba o amplitudine cat mai mica. Alexandru Rafila: Sa ne pregatim .

Alexandru Rafila: Nu putem evita valul 5, dar trebuie sa fie cat mai putine decese. Prezentarea tardiva la medic a dus la supraaglomerarea sectiilor ATI

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propus ministru al Sanatatii, a declarat marti ca accesul pacientilor la tratamentul in ambulatoriu trebuie sa fie mult mai facil, astfel ca oamenii sa nu se mai trateze cu medicamente pe care si le cumpara singuri, fara sa fie prescrise de medic. El a adaugat ca pregatirile pentru valul 5 al pandemiei trebuie sa inceapa imediat.

Alexandru Rafila sustine ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, ministrul propus al Sanatatii a declarat la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun. Ce spune Alexandru Rafila despre certificatul verde .

Certificatul verde la locul de munca. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de munca ar putea fi obligatoriu. Alexandru Rafila, noul ministrul al sanatatii, nu neaga ca romanii vor trebui sa-l prezinte la locul de munca. Certificatul verde la locul de munca. Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus intr-un moment oportun, a afirmat, miercuri, Alexandru Rafila, explicand ca .

watchshop.ro

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1733 seconds )