Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a preluat, joi, mandatul de ministru al Sanatatii de la Cseke Attila UDMR). Cu aceasta ocazie, Rafila a tinut sa garanteze ca va depolitiza sistemul sanitar. Ironic, acesta a remarcat faptul . continuă pe B1 TV

Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in 2022 vom gasi drumul spre normalitate

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, la preluarea mandatului de la ministrul interimar Cseke Attila ca a fost afectat de sutele de morti care s-au inregistrat zilnic in tara noastra. Trebuie sa ne pregatim si sa facem tot ceea ce putem pentru ca acest lucru sa nu se mai repete. Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in anul 2022 vom gasi drumul spre normalitate, este mesajul lui Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila (PSD) schimba strategia la Ministerul Sanatatii: Nu vor mai exista decizii autoritare. Transparenta, necesara pentru recastigarea increderii in autoritati (VIDEO)

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa. Deputatul a transmis ca autoritatile isi vor schimba abordarea .

Alexandru Rafila vrea sa reorganizeze Ministerul Sanatatii: Actuala organigrama e nefunctionala

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, miercuri, ca are in plan reorganizarea ministerului, pentru ca actuala organigrama este nefunctionala, iar sistemul prin care lucreaza Raed Arafat trebuie schimbat.

Doua masuri prioritare in contextul COVID, anuntate de catre Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatati, a stabilit prioritatile, in contextul crizei COVID. Deputatul PSD a anuntat joi, ca este nevoie de doua masuri prioritare. Una se refera la dezvoltarea sistemului de asistenta medicala ambulatorie, .

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, sfat pentru romani inainte de sarbatorile de iarna

Noul ministru al Sanatatii, medicul Alexandru Rafila, le recomanda romanilor sa petreaca cu atentie in perioada sarbatorilor de iarna, iar persoanele vulnerabile sa se vaccineze anti-COVID.

ALEXANDRU RAFILA: Pe primul loc nu este doza a treia, ci imunizarea celor nevaccinati

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, astazi, ca administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importanta mai ales pentru tarile cu o acoperire vaccinala de 70 - 80%, in timp ce in Romania unde aceasta este de aproximativ 40%, potrivit Agerpres.

Alexandru Rafila, doua masuri pentru valul 5 al pandemiei: Sunt absolut necesare, pot evita o mortalitate excesiva

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii, a anuntat, joi, ca pregatirile pentru valul cinci al pandemiei COVID reprezinta una dintre prioritatile mandatului sau.

Alexandru Rafila, propus ministru al Sanatatii: Pregatirile pentru valul cinci trebuie sa inceapa imediat. Am in program cresterea accesibilitatii la testarea COVID, mai ales in mediul rural

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propunerea de ministru al Sanatatii in Guvernul Ciuca, a declarat, marti, cavalul cinci nu poate fi evitat, dar trebuie sa aiba o amplitudine cat mai mica. Alexandru Rafila: Sa ne pregatim .

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

Alexandru Rafila: Pregatirile pentru valul cinci sa inceapa imediat. Nu cred ca il putem evita

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a spus, marti, ca pregatirile pentru valul cinci al pandemiei COVID trebuie sa inceapa repede, aratandu-se sceptic ca aceasta perioada poate fi evitata.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1543 seconds )