Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Alexandru Rafila (PSD) schimba strategia la Ministerul Sanatatii: Nu vor mai exista decizii autoritare. Transparenta, necesara pentru recastigarea increderii in autoritati

B1 TV B1 TV,
Alexandru Rafila (PSD) schimba strategia la Ministerul Sanatatii: Nu vor mai exista decizii autoritare. Transparenta, necesara pentru recastigarea increderii in autoritati

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa. Deputatul a transmis ca autoritatile isi vor schimba abordarea . continuă pe B1 TV

Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a preluat, joi, mandatul de ministru al Sanatatii de la Cseke Attila UDMR). Cu aceasta ocazie, Rafila a tinut sa garanteze ca va depolitiza sistemul sanitar. Ironic, acesta a remarcat faptul .

Alexandru Rafila vrea sa reorganizeze Ministerul Sanatatii: Actuala organigrama e nefunctionala

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, miercuri, ca are in plan reorganizarea ministerului, pentru ca actuala organigrama este nefunctionala, iar sistemul prin care lucreaza Raed Arafat trebuie schimbat.

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

Alexandru Rafila, propus ministru al Sanatatii: Pregatirile pentru valul cinci trebuie sa inceapa imediat. Am in program cresterea accesibilitatii la testarea COVID, mai ales in mediul rural

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propunerea de ministru al Sanatatii in Guvernul Ciuca, a declarat, marti, cavalul cinci nu poate fi evitat, dar trebuie sa aiba o amplitudine cat mai mica. Alexandru Rafila: Sa ne pregatim .

Certificatul verde la locul de munca. Ce spune Alexandru Rafila

Certificatul verde la locul de munca ar putea fi obligatoriu. Alexandru Rafila, noul ministrul al sanatatii, nu neaga ca romanii vor trebui sa-l prezinte la locul de munca. Certificatul verde la locul de munca. Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus intr-un moment oportun, a afirmat, miercuri, Alexandru Rafila, explicand ca .

Predare de stafeta la Ministerul Sanatatii. Cseke Attila: Sunt sigur ca Alexandru Rafila va fi eficient Vom ajuta cu tot ce putem pe partea de constructii si reabilitari de infrastructura sanitara

Cseke Attila, cel care a asigurat conducerea interimara a Ministerului Sanatatii, i-a predat stafeta lui Alexandru Rafila, investit in functia plina, si spune ca social-democratul va fi un ministru eficient. Cseke Attila da asigurari .

Doua masuri prioritare in contextul COVID, anuntate de catre Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatati, a stabilit prioritatile, in contextul crizei COVID. Deputatul PSD a anuntat joi, ca este nevoie de doua masuri prioritare. Una se refera la dezvoltarea sistemului de asistenta medicala ambulatorie, .

Alexandru Rafila: Eficacitatea vaccinurilor anti-COVID pentru varianta Delta, sub 50%

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa, joi 25 noiembrie. Reprezentantul executivului a vorbit despre perspectivele .

Alexandru Rafila: Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca trebuie schimbat mecanismul de luare a deciziilor, astfel incat cei care vor fi afectati sa fie consultati. Trebuie sa schimbam ceea ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate, pentru ca am avut de multe ori un comportament autoritar, neexplicat, sustine Rafila.

Alexandru Rafila a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in 2022 vom gasi drumul spre normalitate

Noul ministru al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, la preluarea mandatului de la ministrul interimar Cseke Attila ca a fost afectat de sutele de morti care s-au inregistrat zilnic in tara noastra. Trebuie sa ne pregatim si sa facem tot ceea ce putem pentru ca acest lucru sa nu se mai repete. Trebuie sa dam speranta oamenilor ca in anul 2022 vom gasi drumul spre normalitate, este mesajul lui Alexandru Rafila.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1683 seconds )